çok para verdik çoook, inşallah tutar ve dünkü gibi oynarsa hep, bence başarılı olur. Hadi bakalım yolun açık olsun aslan parçası

Yahu herkes tutturmus isabetli orta acamiyor ulan isabetli orta acsa ne olacak bize bekte isteneni versin yeter adam akilli paslari olsun savassin yeter.Orta acinca sanki gol olacakmis konusuyorsunuz.

Tarık dinamizm kattı orası kesin ama yaptığı ortalar hep alakasız yerlere gitti gibi geldi bana. Yine de solda oynamasına rağmen hareket kattı oraya.

Buraka isabetli orta açmak mümkün değil zaten. Ah ulan ah almeidayi kacirmayacaktik ki o zaman görecektiniz isabetli ortayi.

telles in ilk günlerini andırıyor inşallah her ikisi de kendilerini geliştirirler.

Yahu herkes tutturmus isabetli orta acamiyor ulan isabetli orta acsa ne olacak bize bekte isteneni versin yeter adam akilli paslari olsun savassin yeter.Orta acinca sanki gol olacakmis konusuyorsunuz.
bek dedigin adam gibi orta acabilmeli yoksa sabri'de oynardi sirf 'savasmak' yeterli olsaydi

Hücumda çoğalamıyoruz ki orta açsa noolacak?

Tarik a anadolu topcusu diyenler vardi. adam zamaninda almanya genc milli takimlarinda üstüne düsülen bir oyuncuydu. fizigi ve teknigi kendini belli ediyor zaten. lütfen futbolcu hakkinda yorum yapmadan bilgi edinelim. Burak ve Selcuk gibi 12 yasinda cocuk fizigine sahip futbolculara sahibiz.

Tarikin savunmasi zayif. Turkiyede her bekin savunmasinin zayif olduğunu düsünüyorum. Milli takimin kanatlari milli maclarda otobana döndü. Tarikin oyunu okuma ve yer tutma konusunda eksikleri var. Rakip Eskisehir olunca bu eksikler ortaya cikmiyor. Ofansif olarak final paslarinda daha iyi olmali.

Hala ağzını yüzünü ekşitenler var. Tarık'ı alma Gökhan Gönül'ü alma Caner'i kov lan kimi oynatacaz Philip Lahm'ı alacaz da haberim mi yok.At gibi joker bekimiz oldu işte.Bence dün mükemmel oynadı ilk yarı.Her maç bu şekilde oynasın başka bi şey istemiyorum.

tellesi kime satacagiz onu merak ediyorum. bu telles hayata formayi kapamaz tarikdan.
Bide sol bekde degil aslinda tarik.
Veysel belki cok kötü olacak ki ancak.
o zamanda baska yerden yabanciyi feda edeceksin. yok yok, tellesi 3-5e bakmadan satmak gerekir.

Teknigi ve surati iyiydi bu macta. Sonraki maclarda da izleyelim.

Ortalarina da cok laf edilmesi taraftari degilim. Adam gercek solak degil. Sol ayagi sag ayagina gore cok zayif. Buna ragmen sol bekte Telles'ten cok daha iyi oynadi. Sag bekte gormek istiyorum. O zaman merak ediyorum bu tempoyla yapacagi ortalari.

Satariz degilde gondeririz deseydin. Herhangi bir futbolcuyu satabilecek yenetekte bir takim degiliz ne yazik ki. Telles i de verirler bir yerlere kiralik.
O kadar da değil yav. Telles'i satılığa çıkarsak en kötü 3-4'e alıcı bulur. Sonuçta zarar ederiz orası ayrı ama alıcı bulur illa ki.

Takımın aklı başında oynayan 2-3 adamından biriydi.

Geri
Üst Alt