Fazlasiyla is gorecek gibi, sakatlik vs olmaz ise.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadroya yazılması gereken 2.yerli (Semih'ten sonra).

ben çok şüpheliydim kendisinden hatta ısrarla sol bek yazanlarla tartıştım ama fena oynamadı eksiklerini kapatırsa olur
hücuma iyi çıkıyo ortalarını geliştirir ve savunmasını geliştirirse formayı bırakmaz
maçta dikkatimi çeken hücuma çıkınca dönmekte geç kalıyor

Bende cok süpheliydim, ama ilk macindan sonra neredeyse süphelerim kalkti. Sürekli ofansa katkida bulunmasi, süratiyla birlikte topa hakim olmasini begendim. Ayrica sacma sapan, ortada kesmiyor, kesilecek yeri biliyor,kesilmeyecek yeri biliyor.

Kisacasi bu cocuk olacak gibi.

Veysel yedek demekki Anderlecht macinda.

Tarik Camdala fazla diyen Salih dursun Fiyaskosuna baksinda oyle konussun.Tarik Camdal Eskisehirde 2 senedir boyle oynuyordu zaten.Tariki gecen senedir beri istedim geldi fakat 4 milyon diye herkes almasin dedi geldi is yapacagina inaniyorum Samp.Liginde Tarik ile Telles 2 goturur bekleri.

Tarık ilk maçında iyi oynadı. Attığı ara pasıyla dzemali golü yazsa belkide maçın kaderini değiştirecekti. İnşallah katkısı çok olur takıma.

GT-I9300 Tapatalk

Umarım bu aksam sağ bekte iyi bir performans sergiler. Sağda Tarık, Solda Balta en ideali.. CL maclarındada Balta'nın yerine Telles oynar.

Girdikten sonra oyunu bariz biçimde hareketlendiren oyunculardan birisi. Gerçekten etkili oldu.

sağ kanatta banko oynamalı. solda balta oynasın ligde, cl de telles. ama tarık kesinlikle sağda olmalı bence. veysel in yeri yok takımda.

Veysel'den de Telles'den de çok daha yetenekli kaliteli. Her maç banko oynaması lazım.

Geri
Üst Alt