kapak olsun konuşanlara hemde büyük kapak uyuz oluyorum burdaki bazı kişilere

tarık çamdal neden övülüyor anlamıyorum
-yürekten hırslı mı oynuyor hayır?
-iyi mi oynuyor ? hayır (aksine 2 maçta 10dan fazla orta açmıştır 1 tane isabet sağladı oda yerden ortaydı ,
savunması çok açık söylüyorum veyselden tellesten hakandan çok çok daha beter)

kademe anlayışı 0

tek gördüğüm özelliği rahat çalım atıyor başka bir özelliği yok. Ortasahada kullanılsa daha faydalı olur.

tanımadığımdan kendisini beklentim yoktu ama ilk baştaki büyük hatası hariç iyi oynadı adam yani,takıma dinamizm katıyo bravo valla.

Her atakta var. Hic yorulmuyor. Her atak yaptigimizda sag kanatta hazir bekliyor cocuk. Dedigi kadar kondisyonu varmis gercekten.

Oynadikca daha da gelisecektir, Galatasaray kalitesine yakisan bir sag bek olacaktir. Ama yeri sag bek. Orda gelistirmek lazim onu.

Bu adam sağ bek. Israrla sol bekte oynatmak , hem oyuncuya hem takıma zarar veriyor.

tarık çamdal neden övülüyor anlamıyorum
-yürekten hırslı mı oynuyor hayır?
-iyi mi oynuyor ? hayır (aksine 2 maçta 10dan fazla orta açmıştır 1 tane isabet sağladı oda yerden ortaydı ,
savunması çok açık söylüyorum veyselden tellesten hakandan çok çok daha beter)

kademe anlayışı 0

tek gördüğüm özelliği rahat çalım atıyor başka bir özelliği yok. Ortasahada kullanılsa daha faydalı olur.
gerçekten çok yanlış anlatmışsın tarığı.tam bir dinamo ve defanstada görevini yapıyor yeterince,top tekniği çok iyi,çalım atma yeteneğide var sadece ortaları etkisiz kalıyor ondada solda olmasının etkisi vardı sağ bek oynarsa bu sorunuda çözülebilir.

Bizim yiyecegimiz kontralarda son adam Tarik kalmamali. Goruldi ki son adamlikta skinti yasiyor

HTC One cihazımdan gönderildi

gerçekten çok yanlış anlatmışsın tarığı.tam bir dinamo ve defanstada görevini yapıyor yeterince,top tekniği çok iyi,çalım atma yeteneğide var sadece ortaları etkisiz kalıyor ondada solda olmasının etkisi vardı sağ bek oynarsa bu sorunuda çözülebilir.
top tekniğine ve çalım atma yeteneğine kesinlikle lafım yok. ben izlediğim kadarıyla söyledim gerçekten kademe anlayışı yok maçlarda dikkat edin
ama sağ bekte oynarsa belki daha iyi olabilir.
ortalarını mutlaka geliştirmesi gerekiyor.
onun dışında takıma hareket kattığını zaten gördük

sadece demek istediğim sol bekteyken kademe anlayışının olmaması ve ortaları , bu zayıf yönleri gerçekten çok önemli
geliştirirse bu yönlerini bizde çok rahat edecez çünkü o potansiyel var alt yapısı sağlam

Bir bek oyuncusunun, pozisyonun gelişimine göre içe katederek stoper mevkiinde bir stoper gibi müdahalelerde bulunması gerekir (GG ü bu yönden çok başarılı bulurum, bunu söylemem birilerinin hoşuna gitmesin varsın, benim düşüncem bu)...Tarık ın bunu yapabileceğine pek ihtimal veremiyorum, 1. bölge diye tabir edilen bizim kalenin yakınlarına neredeyse hiç uğramıyor bile!...

Prandelli nin üçlü defans denemesinde, mevcut beklerin defansif yetersizliğinin de ciddi bir payı olduğunu düşünüyorum...

En azından adam dinamik 90 dk. iyi bile koştu 90 metrede...Kademe-Ters kademe işini öğrenmeli onun dışında ligde fersah fersah yetecek bir bek

Tarık Çamdal sakat veya cezalı olmazsa sürekli ilk 11'de forma bulur diye tahmin ediyorum. Hakan Balta ve Veysel iki hantal bek, Telles'i de kontenjan sebebiyle oynatamıyoruz.

Tarık Çamdal sakat veya cezalı olmazsa sürekli ilk 11'de forma bulur diye tahmin ediyorum. Hakan Balta ve Veysel iki hantal bek, Telles'i de kontenjan sebebiyle oynatamıyoruz.

Konuyla ilgili değil de; mahzuru yoksa bir şey sorayım 'Hairy Cunt' diye bir üye vardı, n'oldu ona?...Kimi zaman eğlenceli bulur, bazan 'Troll' veya 'Mixer' olduğunu düşünürdüm, pek de sevilmezdi, size de çok takılırdı...Super Mod. olmanız hasabiyle size şeyettim...

Konuyla ilgili değil de; mahzuru yoksa bir şey sorayım 'Hairy Cunt' diye bir üye vardı, n'oldu ona?...Kimi zaman eğlenceli bulur, bazan 'Troll' veya 'Mixer' olduğunu düşünürdüm, pek de sevilmezdi, size de çok takılırdı...Super Mod. olmanız hasabiyle size şeyettim...

2.5 aydır foruma girmiyor. Nedenini bilmiyorum. Kendisi bir daha online olursa soralım nedenini.

Çok umutluyum senden.Defansif özelliğini geliştirmeli, orta yapmayı öğrenmeli

istekli, arzulu ama beceremiyor abi. ne savunma ne hücumda güven vermiyor. yine de yerli olmasi sebebiyle en iyi bekimiz.

Geri
Üst Alt