Ender Ariç
Sarı Üye
- 31 Temmuz 2011
- 342
- 0
- 266
İyi bindiriyordu Allah var 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerçekten çok yanlış anlatmışsın tarığı.tam bir dinamo ve defanstada görevini yapıyor yeterince,top tekniği çok iyi,çalım atma yeteneğide var sadece ortaları etkisiz kalıyor ondada solda olmasının etkisi vardı sağ bek oynarsa bu sorunuda çözülebilir.tarık çamdal neden övülüyor anlamıyorum
-yürekten hırslı mı oynuyor hayır?
-iyi mi oynuyor ? hayır (aksine 2 maçta 10dan fazla orta açmıştır 1 tane isabet sağladı oda yerden ortaydı ,
savunması çok açık söylüyorum veyselden tellesten hakandan çok çok daha beter)
kademe anlayışı 0
tek gördüğüm özelliği rahat çalım atıyor başka bir özelliği yok. Ortasahada kullanılsa daha faydalı olur.
top tekniğine ve çalım atma yeteneğine kesinlikle lafım yok. ben izlediğim kadarıyla söyledim gerçekten kademe anlayışı yok maçlarda dikkat edingerçekten çok yanlış anlatmışsın tarığı.tam bir dinamo ve defanstada görevini yapıyor yeterince,top tekniği çok iyi,çalım atma yeteneğide var sadece ortaları etkisiz kalıyor ondada solda olmasının etkisi vardı sağ bek oynarsa bu sorunuda çözülebilir.
Bu adam sağ bek. Israrla sol bekte oynatmak , hem oyuncuya hem takıma zarar veriyor.
Tarık Çamdal sakat veya cezalı olmazsa sürekli ilk 11'de forma bulur diye tahmin ediyorum. Hakan Balta ve Veysel iki hantal bek, Telles'i de kontenjan sebebiyle oynatamıyoruz.
Konuyla ilgili değil de; mahzuru yoksa bir şey sorayım 'Hairy Cunt' diye bir üye vardı, n'oldu ona?...Kimi zaman eğlenceli bulur, bazan 'Troll' veya 'Mixer' olduğunu düşünürdüm, pek de sevilmezdi, size de çok takılırdı...Super Mod. olmanız hasabiyle size şeyettim...
Çok umutluyum senden.Defansif özelliğini geliştirmeli, orta yapmayı öğrenmeli