pandev oynarsa çok gol attırır

İsteği yerinde. Ama daha çok çalışmalı.

ortalari duzeltmesi lazim biraz da kademe ogrendigi vakid motor tobcu IMH

Anlaşılan yine aynı oynamış yorumlardan anladığım kadar
savunması zayıf pozisyon almasını bilmiyor orta yapmayı bilmiyor
kendini geliştirebilecek yaşta umarım geliştirir hiç olmadı orta sahanın sağ kanadında denensin bence daha faydalı olur

yorumlardan yorum yapanlar var.
laf olsun diye yorum yapmayalım.

Konuyla ilgili değil de; mahzuru yoksa bir şey sorayım 'Hairy Cunt' diye bir üye vardı, n'oldu ona?...Kimi zaman eğlenceli bulur, bazan 'Troll' veya 'Mixer' olduğunu düşünürdüm, pek de sevilmezdi, size de çok takılırdı...Super Mod. olmanız hasabiyle size şeyettim...
hairy cunt :D

Kaliteli ve Kumasi iyi olan birine benziyor ama suana kadar Sabri'nin üzerine cikamadi.Kesinlikle her sey icin cok erken .Tarik bizim gelecegimiz ama Sabri de fena degildi yav.Takima geri alalim reyisi.Veysel vasati gönderilsin

Son düzenleme:
Ters kademeye girmek için bir kez bile doğru yerde durduğunu görmedim, öyle olunca defansif yönü hakkında konuşacak bir şey kalmıyor...Hücumda da pek bir etkinliğini göremedim, yapabildiği tek şey önü kapanana kadar sürüp, kapanınca da ya ezbere orta yapmak yahut da boşta arkadaşı varsa yan pas yapmak; kanat orijinli bir bekten çok daha fazlası beklenir...

Bu takımın çok eksiği var da en bariz eksikliğin hala bek oyuncularının yetersizliği olduğu kanaatindeyim...

Çok yetersiz. En azından şimdilik.

Benim bu konulardaki fikrim değişmeyecek gibi. Tarık, Veysel, Yasin gibi oyuncular Galatasaray altyapısında mutlaka vardır. Yıllarca savunma oyuncuları için dedik haklı çıktık Semih ile. Tarık, Veysel, Yasin akdar oynayacak oyuncu olduğuna eminim.

Tarığın oyun stili iyi. Doğru ellerde fark yaratan oyuncu olabilir. Ama bu aralar kendisine tavsiyem maçlarını izlemesi ve hızlanma ve hızda devamlilik antremanlarina önem vermesi.

Orta yapmayı öğrenmekte ziyade, bence her pozisyonda orta yapılmaması gerektiğini öğrenmeli.

Maçta tek beğendiğim adamdı. Bitirici işleri yapamıyor ama takıma dinamizm sağlayan belki de tek isimdi, özellikle ilk yarıda.

Ben beğendim vallah bu kadar çabuk adapte olup bu kadar verim vereceği aklımın ucundan geçmezdi

Tarıkın tek sorunu kanat oyuncusuna pası verip kaçmıyor kanata topu aldığında tarık kaçacağı yerde bekliyor.Sıfıra inmeyide geliştirse inanın çok iyi bekimiz olurda birde ortalarınıda geliştirmesi lazım herkes defansını geliştirmesi lazım diyor bugünkü maçta gayet iyi savunma yaptı hep ataklar Tellesin tarafından geldi.

Ben cok begeniyorum. Transfer oldugundan beri de begeniyorum, iyi oynuyor. Kondisyonu müthis, her atakta var.

Eksikleri olmasi dogal. Oynadikca gelisecek. Diger alternatiflerin hepsinden kat kat iyi. Telles´ten de cok iyi.

Geri
Üst Alt