Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya sen o goller Tarik orayi bos birakti diye yedik saniyorsun ama oyle degil iste.Bizim capsiz hocamiz sadece dizilis ve birkac komutla taktik verdigini zannediyor.Ama oyle degil oyuncularimiz cok statik kaliyorlar.Top almak icin kosu yapan yok.Toplu oyuncu icin capraz kosu yapip onunu acayim adamin diyen yok.2011/2012 sezonundaki futbolumuza bak herkes top almak icin caba sarfediyor cunku o gunun hocasi bunun egitimini iyi vermis ve oyunculari ikna etmisti.Tarik'in kanadi bi kac kez bos kaldi cunku ataga cikarken toplari kaybediyoruz.E kanatsizda oynuyosun mecbur bekler ileriye cikiyor.Ben tamamen hocayi suclu buluyorum.
Emin ol orada oynayamaz.Adam geldiğinden beri 10-15 gol yerdirdi.Telles'i de geçti bu arkadaş.Bizde de öyle bir bek kıtlığı var ki biraz top ayağına yakışan bek görünce hemen abartıyoruz.Halbuki adam her yerinden Bundesliga 2. lig topçusu olduğunu belli ediyor.
Topu ayağının sağına çekip Sneijder'e pas atmaktan başka yapabildiği bir şey göremedim henüz. Bütün kabiliyeti bundan ibaret sanırım. Bir de o Ronaldo edasıyla koşuşu yok mu, hastayım işte ona.