çöp bunu alınmadan demıştık.burda defalarca bursadan şener alınsın basın şişiriyor demiştim.telles ve sabri bizim 2 kanatımız olmalı.eboue oynayabilse eboue derdim.

orta açmasını bilmeyen, nerde duracağından habersiz, savunma yapma özürlü 4.5 milyon € luk bek oyuncusu. avrupadaki t.direktörlerden herhangi birine şuna 4.5 milyon € verdi desek adamlar kıçıyla güler.

Eskişehir spor ne güzel iteliyor büyük kulüplere. Alperi fenere, tarık ı bize... Maç 3-0 atılmak için adamı çekiyor... 3 olsa ne olur 4 olsa ne olur

Allah belanı versin seninde sabriyi bile arattın lan sabri yine arada gazla falan birşey yapıyordu. bunu geldiğini bundesliga 2 de bile kadroya almazlar.

büyük kazıktır kendisi ama yapacak bir şey yoktur koyunun olmadığı yerde kendisi abdurrahman çelebidir buda rezil türk futbolunun gerçeğidir ! ben futboldan soğudum artık geçmişteki mesajlarımdada söylemiştim türk futbolu hırsızlık üzerine kurgulanmış bir yapıdır ! rezillik diz boyudur menajer yönetici ortaklığı yapılan yolsuzluklar diz boyudur yabancı sınırıda bu yapının vazgeçilmezidir türk futbol seyircisi APTALDIR ! hala bu düzeni kabul edip izlemektedir gerçi o kadarda haksızlık yapmayalım LİG TV çekilme yollarını arıyormuş... ne diyelim bu ülke futbolu iyice batmadan kurtuluş gelmeyecektir umarım artık insanlar gerçeği görür

bu herifi savunanlarla hajrovici savunanlar hemen hemen aynı kişiler

sözlükten güzel bir yorum
"26 ekim 2014 başakşehir maçı'nda 5. gol olsa onu da yedirirdi."

Son düzenleme:
fb 10 kisi kaldiktan sonra göz boyadi
emenike allahtan atamadi golleri yoksa gecen hafta da rezil olmustuk

Adam geldiğinden beri 10-15 gol yerdirdi.Telles'i de geçti bu arkadaş.Bizde de öyle bir bek kıtlığı var ki biraz top ayağına yakışan bek görünce hemen abartıyoruz.Halbuki adam her yerinden Bundesliga 2. lig topçusu olduğunu belli ediyor.

Ya sen o goller Tarik orayi bos birakti diye yedik saniyorsun ama oyle degil iste.Bizim capsiz hocamiz sadece dizilis ve birkac komutla taktik verdigini zannediyor.Ama oyle degil oyuncularimiz cok statik kaliyorlar.Top almak icin kosu yapan yok.Toplu oyuncu icin capraz kosu yapip onunu acayim adamin diyen yok.2011/2012 sezonundaki futbolumuza bak herkes top almak icin caba sarfediyor cunku o gunun hocasi bunun egitimini iyi vermis ve oyunculari ikna etmisti.Tarik'in kanadi bi kac kez bos kaldi cunku ataga cikarken toplari kaybediyoruz.E kanatsizda oynuyosun mecbur bekler ileriye cikiyor.Ben tamamen hocayi suclu buluyorum.

:)

Bugün yedimiz Gollerde yine en az 2 Gol Tarik yüzünden yedik, yada Tarigin cok büyük hatalar yüzünden. Bu Adam asla bir defans oyuncu olmaz, yabanci siniri olmasaydi zaten Kadroya bile giremezdi, o ayri bir konu...

Taç dahi atmasını bilmeyen müthiş oyuncu ,
4 golünde içinde .....
beni az günaha sokmadın bugün !

Adam geldiğinden beri 10-15 gol yerdirdi.Telles'i de geçti bu arkadaş.Bizde de öyle bir bek kıtlığı var ki biraz top ayağına yakışan bek görünce hemen abartıyoruz.Halbuki adam her yerinden Bundesliga 2. lig topçusu olduğunu belli ediyor.
Emin ol orada oynayamaz.

I am the one who knocks!

4 golün 3 de hatali

Tarik da Tarik

Tarik da Tarik diye inleyenler!!! Illa o transfer olacak diye yalvaranlar!!! Hepinizi selamliyorum!!!

Bursalı Şeneri alsaydık daha iyi oynardı herif hiç değilse isabetli ortalar yapıyor.Şenerin de defansı da kötü ama herif hiç değilse isabetli ortalar açıyor.Bu Tarık onuda yapamıyor.

Topu ayağının sağına çekip Sneijder'e pas atmaktan başka yapabildiği bir şey göremedim henüz. Bütün kabiliyeti bundan ibaret sanırım. Bir de o Ronaldo edasıyla koşuşu yok mu, hastayım işte ona.

Transfer söylentileri olurken diyordum Mesut Hoşçan ın uykuları kaçıyor Tarığı GS a basamayacak diye . Adam bu yüzden paso demeç veriyor paso lobi yapıyor ki gündemde kalsın taraftar baskı yapsın diye.

Sonunda 4,75m euroya basdı bize kurtuldu...

Hakan balta dan ne fazla oynuyor bu adam ?

Hakan balta en azından defansda sağlam buna göre hem havadan hem yerden topu daha iyi kullanıyor..

Yazık oldu GS ın parasına.

Geri
Üst Alt