Dani Alves gibi oyna demiyoruz ama ama Sabri'yi kes bari be güzel kardeşim ya. Bir insan evladı Sabri'yi nasıl kesemez aklım almıyor. Sabri'yi kes, efsanemiz ol.

Eğer sabriye 20 maç forma giydirmezse helal olsun derim tarık'a şu sabriye bir sene daha tahammül edemem

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri'den her türlü iyi, ama oynamıyor olması Sabri'yi kesemiyor diye değil, kestirmedikleri için. Hazırlık maçı dahi olsa Nice maçından sonra bile Sabri denen futbol yoksunu ilk'de 11 başladı, daha ne denilir ki.

Dün gereğini yaptı hakkını yememek lazım ama burada önemli olan sürekliliği olacak mı? Yoksa Sabri'nin de iyi olduğu bazı maçlar var; hatta bir ikisini izlettirsen bilmeyene ne muazzam topçu der :asd22:

Koca Galatasaray taraftarını Sabri ve Tarık arasında seçim yapmak zorunda bırakanların ABV!

tarık enazından alt yapısı olduğu için paslı oynayabiliyor sarbinin temel futbol mantalitesi yerlerde sadece orta kesebiliyor onuda yanlış yapıyor sıfıra inip kesmesi lazım

Tarik Sabri´den kötü felan degil. Aralarindaki en büyük fark özgüvendir. Sabri özgüvenli bir sekilde oynuyor, fazla düsünmüyor saha icinde. (Zaten düsünse ne olur) Arkasindan poh pohlayan bir taraftar, ve 15 senedir kulübünden icinde bulundugundan olusan rahatlik var saha icinde. Hücum oyununda devamli aktif, devamli half court´dan ortalar cekip, "adam calisiyor" imajini yaratiyor. Bazen cikar geriye gelmez, rakip ile sprint halindeyken kosuyu kesip, takim arkadasi ile rakibi bire bir birakir.

Tarik´da öyle mi ? Her hatasinda tepki ceken bir taraftar var, devamli hata yapmamak icin kasiyor kendini sahada. Vücut dili ile bu cok net ortaya cikiyor. Özgüveni yok, celimsiz vücudu omuz omuza gelince, oldugundan da cok daha gücsüz kaliyor... Su berbat bir sekilde organize oldugumuz Prandelli dönemine denk gelmesi ilk maclari, bu cocuk icin en büyük sanssizlik oldu.

Tarik´in kötü performansi yeteneksizliginden degil, mental olarak Galatasaray gibi bir takimda oynamaya hazir olmamasindan kaynaklaniyor. Alindiginda da herkez bu adamin 5 milyonluk bek olmadigini bilmesi gerekiyordu, ama taraftar yine bir yildiz adayi bekledi, cocukta ezildi... Bu cocugu Es Es´te izlemis olan bir insan, burada oynadigi kadar kötü olmadigini görebilir. Zaman zaman Drogba´ya bile kene gibi yapisan bir cocuk, burada her müdahalede ezliyor ise, bu sikintinin fiziksel degil, mental oldugunu gösterir.

Bir X sahis hakkinda olumlu, yada olumlu gibi gözüken birsey yazinca burada hem avukat, yada bilmem neci oluyorsun. Benim iddiam Tarik´in iyi oldugu, yada cok yetenekli oldugu degil. Sadece neden daha az yetenekli olan Sabri´ye karsi ezildigine bir aciklama getirmektir amacim. Bu sorunu yasayan sadece Tarik degil cünkü, nerdeyse her genc oyuncumuz buna benzer sikintilar yasiyor, ve performansinin cok altinda kaliyor.

- Bruma (Takima "ben yildizim" edasi ile gelsede, yasadigi sakatliktan sonra ciddi mental bir cöküs yasadi ve cikamadi)
- Telles
- Gio Dos Santos (Rijkaard´in israri ile cok gec acildi, ama normal sartlar altinda 4-5 mac sonra kesik yemisti Türkiye´de ve sonra kadro disi. Yetenekli oyuncularin üzerinde durmasinin faydalarini kanitlamis bir örnek)
- Emiliano Insua

Felan, filan uzar bu liste...

Ve daha niceleri bu sikintiyi yasadilar. Benim amacim birini savunmak degil, ama taraftar/Yönetim/Teknik ekip bu ince detaylari kacirdikca, elimizde daha cok yetenekli oyuncu kaybolur.

Tarik Sabri´den kötü felan degil. Aralarindaki en büyük fark özgüvendir. Sabri özgüvenli bir sekilde oynuyor, fazla düsünmüyor saha icinde. (Zaten düsünse ne olur) Arkasindan poh pohlayan bir taraftar, ve 15 senedir kulübünden icinde bulundugundan olusan rahatlik var saha icinde. Hücum oyununda devamli aktif, devamli half court´dan ortalar cekip, "adam calisiyor" imajini yaratiyor. Bazen cikar geriye gelmez, rakip ile sprint halindeyken kosuyu kesip, takim arkadasi ile rakibi bire bir birakir. Yani adam bir Worldclass oyuncu kadar rahat, hic stress yapmiyor.

Tarik´da öyle mi ? Her hatasinda tepki ceken bir taraftar var, devamli hata yapmamak icin kasiyor kendini sahada. Vücut dili ile bu cok net ortaya cikiyor. Özgüveni yok, celimsiz vücudu omuz omuza gelince, oldugundan da cok daha gücsüz kaliyor... Su berbat bir sekilde organize oldugumuz Prandelli dönemine denk gelmesi ilk maclari, bu cocuk icin en büyük sanssizlik oldu.

Tarik´in kötü performansi yeteneksizliginden degil, mental olarak Galatasaray gibi bir takimda oynamaya hazir olmamasindan kaynaklaniyor. Alindiginda da herkez bu adamin 5 milyonluk bek olmadigini bilmesi gerekiyordu, ama taraftar yine bir yildiz adayi bekledi, cocukta ezildi... Bu cocugu Es Es´te izlemis olan bir insan, burada oynadigi kadar kötü olmadigini görebilir. Zaman zaman Drogba´ya bile kene gibi yapisan bir cocuk, burada her müdahalede ezliyor ise, bu sikintinin fiziksel degil, mental oldugunu gösterir.

Bir X sahis hakkinda olumlu, yada olumlu gibi gözüken birsey yazinca burada hem avukat, yada bilmem neci oluyorsun. Benim iddiam Tarik´in iyi oldugu, yada cok yetenekli oldugu degil. Sadece neden daha az yetenekli olan Sabri´ye karsi ezildigine bir aciklama getirmektir amacim. Bu sorunu yasayan sadece Tarik degil cünkü, nerdeyse her genc oyuncumuz buna benzer sikintilar yasiyor, ve performansinin cok altinda kaliyor.

- Bruma (Takima "ben yildizim" edasi ile gelsede, yasadigi sakatliktan sonra ciddi mental bir cöküs yasadi ve cikamadi)
- Telles
- Gio Dos Santos (Rijkaard´in israri ile cok gec acildi, ama normal sartlar altinda 4-5 mac sonra kesik yemisti Türkiye´de ve sonra kadro disi. Yetenekli oyuncularin üzerinde durmasinin faydalarini kanitlamis bir örnek)
- Emiliano Insua

Ve daha niceleri bu sikintiyi yasadilar. Benim amacim birini savunmak degil, ama taraftar/Yönetim/Teknik ekip bu ince detaylari kacirdikca, elimizde daha cok yetenekli oyuncu kaybolur.

Tarik Sabri´den kötü felan degil. Aralarindaki en büyük fark özgüvendir. Sabri özgüvenli bir sekilde oynuyor, fazla düsünmüyor saha icinde. (Zaten düsünse ne olur) Arkasindan poh pohlayan bir taraftar, ve 15 senedir kulübünden icinde bulundugundan olusan rahatlik var saha icinde. Hücum oyununda devamli aktif, devamli half court´dan ortalar cekip, "adam calisiyor" imajini yaratiyor. Bazen cikar geriye gelmez, rakip ile sprint halindeyken kosuyu kesip, takim arkadasi ile rakibi bire bir birakir.

- Telles
- Emiliano Insua

Uzun uzadıya yazmışsınızda en başta kötü değil diyorsunuz yazdıklarınızda kötü olduğunu belirtiyorsunuz.
Kısaca kötü yazsanız yeterliydi bu kadar kalabalığa ne gerek var.
O kadar anlatmışsınız ama içi boş.

Uzun uzadıya yazmışsınızda en başta kötü değil diyorsunuz yazdıklarınızda kötü olduğunu belirtiyorsunuz.
Kısaca kötü yazsanız yeterliydi bu kadar kalabalığa ne gerek var.
O kadar anlatmışsınız ama içi boş.

Nerede yazdim kötü oldugunu ? Cok iyi bir oyuncu oldugunu iddia etmiyorum diyorum, yada cok büyük bir yetenek, ancak neden bu kadar kötü bir performans gösterdigini kulübün arastirmasi ve irdelemesi gerektigini anlatmaya calistim. Sabri´den daha yetenkli bana göre, ama Sabri kadar oynayamamasinin altinda yatan mental gercekleri ortaya koymak istedim. Sadece Tarik icin degil, bu gelecekte alinacak (Yada su an takimda bulunan) genc oyuncular icinde önemli bir konudur cünkü.

Nerede yazdigim kötü oldugunu ? Cok iyi bir oyuncu oldugunu iddia etmiyorum diyorum, yada cok büyük bir yetenek, ancak neden bu kadar kötü bir performans gösterdigini kulübün arastirmasi ve irdelemesi gerektigini anlatmaya calistim. Sadece Tarik icin degil, bu gelecekte alinacak genc oyuncular icinde önemli bir konudur cünkü.
Dünkü maçı izledin mi Adem?

Ha iyi,selçuk yine sağlam oynadı, geçen yıldan daha güçlü gördüm kendisini ama taraftar yine leşçuk diyor. Ne düşünüyorsun bu hususta?

Selcuk büyük bir form düsüslügü yasamisti Mancini sonu, Prandelli basi arasi, yoksa Selcuk hep ayni Selcuk´du. Daha önce ne gördüler, bugün neyi göremiyorlar bilmiyorum, ama o hep ayni oyuncu oldu. Ilk sezonundan sonra ceza sahasina cok daha uzak oynamaya basladi, özellik ile Drogba´nin da frikikleri almasi ile birlikte, eskisi gibi gol atamadigi icin gözden düstü.

Bunun disinda Selcuk ile alakali genel bir bashing uygulaniyor. Tabiki bir Istatistik yaniltici olabilir, ama taraftarin yorumlari, pozisyonuna göre önemli olan nerdeyse bütün istatistiksel gercekler ile celisiyor.

Selcuk hic bir zaman keyif veren, yildiz bir oyuncu olmadi. Göze oynamiyor, güzel degil yaptiklari, ama herzaman faydali ve cok efetkif bir görev adami oldu. Galatasartay´in bu iskeleti icinde cok önemli bir yeri var, göze hos gelmese de, cok önemli görevler üstleniyor.

Sabri konusunda dediklerine tamamen katılıyorum, bugün Fener maçında Kuyt'un attığı goldeki sorumsuz davranışı hala bir çok kişinin aklındadır, ben de buna bir ilave yapacağım, 32. hafta içeride oynadığımız Gençlerbirliği maçında ilk yarının sonların da Gençlerbirliği'nin Stancu ile bizim sol taraftan geldiği ve Stancu'nun arka tarafa topu iyiy çıkartamadığı bir pozisyon vardı ve bizim sağ arkada bomboş bekleyen adama top gelmediydi, televizyonda Sabri'nin nerede olduğu belli olmuyordu ve o maçda pozisyonu görünce birden gözlerim Sabri'yi aradı bu adam nerede diye, bir baktım elleri belinde orta çizgi de bekliyor, yorum sizlerin...

- Telles
- Emiliano Insua

1 tane olumlu hareketi yok. galatasaray'da kalmaya utanir insan, ben gideyim filan der. top gelmesin diye dua ediyordu neredeyse

Geri
Üst Alt