Fiziğini geliştirdi falan diyenler vardı hatta burdan bi arkadaşla konuşmuştuk adam ilk yarı bi pozisyonda resmen 10 metre ileriye uçtu şaka gibi.:D

Vasatin vasati, ciddi sekilde cok kötü. Profesyonel futbolcu olmasi bile sasirtici. Sansima tüküreyim, zamaninda Leverkusen beni ne diye gönderdi. Ayni Almanya'da Tarik futbolcu olmus.

Eskisehirdeki oyunu efsaneydi acikcasi tutar umidindeydim sağdan soldan surekli etkili bindirmeleri vardı geldiginden beri hicbir varlık gosteremedi hamza hoca ustunde duruyor gibi bakalim onumuzdeki maclara ne yapacak

Eldeki en ii sağ bek Semih. Mancini Ts macında oynatmıstı cok ii performans sergilemisti.

bu yerli ontiveroya kim nasıl 4.5 vermiş hala aklım almıyor. bir ara Ronaldo ile aynı poza geldiler çocuğu gibi kaldı yanında. kadromuzda bulunması bile ihanettir. derhal kiralık satılık falan gönderilip yabancı bir sağ bek alınmalı.

Daha gelmeden Almanya bölgesel lig topcusu bi yol olmaz bundan Veysel bile daha iyi dedigim için içim rahat tabi baya muhalefet olmuştu Gökhan gönül olacaktı bazı arkadaşlara göre.Uzun uzun leşligini yazmaya gerek yok ama,

Hep dikkatimi çekiyor dünde çekti bu adama ne zaman nizami şarj yapılsa yeri öpüyor hani fual almak için taktik icabı degil bu gerçekten ayakta duramıyor dün Marcelo ve Ronaldo hafif yüklendi yeri öptü hemen hakem faul çaldı hatta Ronaldo itiraz etti baya ne faulu diye çünkü adam hafifçe bi dokundu sadece ama Tarıkın uçuşu öyle bi acaip ki hakem bile sert girdi Ronaldo sandı..Yani böyle boş beleş bi eleman Tarık hatta ötesi.

hiç olmazsa sag kanat olarak oynasin bir kaç maç

çocugu yedekte çürütmekten daha iyi.

mesela bu hafta kamp kadrosuna alınmadı
su an ne yapar bu
antrenman yapmıyor demi
kesin karı kızladır bu gece

Bu adamı oynatmayacaksak gönderelim, oynatacaksak da oynatmayalım. Sonuç, gönderelim.

Eskişehirdeyken gelmeni isteyenlerden biriydim ama fos çıktın sen de. En yakın zamanda kulübü terkedersin inşallah.

Almanya 3cü ligde oynatmazlar bunu.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt