adamin tek özelligi baltadan daha hizli olmasi baska herhangi özelligi yok

daha hızlı da değil ya.. :)

pırpır gibi koşuyor.. tarık'ın 4 adımı balta'nın 1 adımı kadar.. yanyana koşsunlar, sabah akşam balta tokatlar..

daha tarık'ın süratiyle adam geçmişliği yok, süratli deniyor.. :D

daha hızlı da değil ya.. :)

pırpır gibi koşuyor.. tarık'ın 4 adımı balta'nın 1 adımı kadar.. yanyana koşsunlar, sabah akşam balta tokatlar..

daha tarık'ın süratiyle adam geçmişliği yok, süratli deniyor.. :D

fiziğin olmadıkça sürat pek bir işe yaramaz....
tam geçeyim derken koyarlar omuzu yerle bir olursun ..o yüzden podolski hala iş yapıyor ...tarık bu fizikle asla oynayamaz.
arkadaş kaç senedir kulüptesin ben şu halimle çalışsam 6 ayda gücüm kuvvetim yerine gelir sen profesyonelsin nasıl ona buna madara oluyorsun anlamıyorum ..

Arkadaşın "kız gibi" lafı kadınlara hakaret değil ki.. kadınlar maçında tempo 5 kat daha düşüktür.. bildiğin kibar bir futbol oynarlar.. yumuşaktır tarzları..

O yüzden tarif doğru.. yalnız daha da ileriye gideyim, tarık kız gibi bile oynamıyor..

Şu haliyle amerikan kadın milli takımı için yumuşak kalır.. amerikan bayan milli takımının sol bekini koyalım, bundan kat kat iyi oynar..

https://www.youtube.com/watch?v=xKDzhfC-etc

:|

daha hızlı da değil ya.. :) pırpır gibi koşuyor.. tarık'ın 4 adımı balta'nın 1 adımı kadar.. yanyana koşsunlar, sabah akşam balta tokatlar.. daha tarık'ın süratiyle adam geçmişliği yok, süratli deniyor.. :D
harcanilan parayla en az 2 tane carole gibi oyuncu alinabilirdi :/

fiziğin olmadıkça sürat pek bir işe yaramaz....
tam geçeyim derken koyarlar omuzu yerle bir olursun ..o yüzden podolski hala iş yapıyor ...tarık bu fizikle asla oynayamaz.
arkadaş kaç senedir kulüptesin ben şu halimle çalışsam 6 ayda gücüm kuvvetim yerine gelir sen profesyonelsin nasıl ona buna madara oluyorsun anlamıyorum ..

ben hep diyorum bu tarık'ın futbolcu olmasında hangi hocaların emeği varsa araştırılsın ve diplomaları yırtılsın..

böyle bir rezaletin bahanesi yok.. şaka gibi geliyor ama ciddi söylüyorum, ben federasyonda falan görevde olsam o hocaları bulur lisanslarını yırtardım..

ben hep diyorum bu tarık'ın futbolcu olmasında hangi hocaların emeği varsa araştırılsın ve diplomaları yırtılsın..

böyle bir rezaletin bahanesi yok.. şaka gibi geliyor ama ciddi söylüyorum, ben federasyonda falan görevde olsam o hocaları bulur lisanslarını yırtardım..
biraz zor yırtarsın Tarık Almancı :)

Ersun hoca dahil mi renktaş :/

Asrin kazigi bu hirbo.

Amrabat'in fiyati belki daha yüksekti ama en azindan ise yaramisligi var. Bu ise kocaman bir sifir. Yedek kalmak icin bile yetersiz.

Aklima transfer döneminde bunu almazsak yanariz biteriz diyenler geliyor da güleyim mi aglayayim mi bilmiyorum simdi gercekten.

Baltanin bıraktığı boş kademesini maç boyunca göremeyip sonra Tarık ile daha dengeli olduğunu göremeyenler var demek ki.
Asıl şaka bu ya neyse. Tarık ı yetersiz buluyorum ayrıca yani.
Balta çok kötü bek olarak savunma anlamında

Ersun hoca dahil mi renktaş :/

Ersun yetiştirmedi ki.. denizli de mecburen oynatıyor.. buraya kadar geldiyse bi şey vardır diyorlar..

Alt yapı hocalarını kastediyorum.. benim takımımın alt yapı hocaları bunu bana oyuncu diye çıkarsalar anında kovarım öyle hocayı..

Ersun yetiştirmedi ki.. denizli de mecburen oynatıyor.. buraya kadar geldiyse bi şey vardır diyorlar..

Alt yapı hocalarını kastediyorum.. benim takımımın alt yapı hocaları bunu bana oyuncu diye çıkarsalar anında kovarım öyle hocayı..

Tarık'ı Türk futboluna kazandıran ve ilk kez bek oynatan Ersun hoca diye biliyorum.

Sonuçta bir emeği var yani :D

Bir ışık görmüş ki oynatmış :)

Son düzenleme:
biraz zor yırtarsın Tarık Almancı :)

görev Almanya federasyonunda o zaman.. :)

Benim bildiğim bunu oynatmıyormuş almanya'da oynadığı takımın teknik direktörü.. bu da "Türk düşmanlığı yapıyorlar" diye zırlıyordu.. dünya kadar Türk topçu çıktı almanya'dan.. çıkan çıkıyor..

Ama bunu alt yapıda iken kovmayan hocayı bulmak lazım gerçekten..

Acaba Tarik, Veysel ve Salih arasinda en kötü kimdir. Salih ve Veysel'de çok vasat oyuncular ama Salihin biraz fizigi var. Veysel'de Tarik'a kiyaslarak o kadar kötü degil. 3 oyuncunun en kötüsü bizde harbiden.

Son düzenleme:
Balta'nin sol bekte Tarik'tan iyi oynamaya akcigerleri musait degil renktaslar.

Tarık normalde sağ bek değil. Orijinal yeri sol bektir. Eskişehir'de sağ bekte oynadı ve oradaki formuyla ön planda. Ama sol bek orijinli.

Sag bekde sabrı yerıne sans verılmeli sol bek carole ve olcan dan bırı oynamalı balta stoperden baska bısı oynatılmamalı.

Acaba Tarik, Veysel ve Salih arasinda en kötü kimdir. Salih ve Veysel'de çok vasat oyuncular ama Salihin biraz fizigi var. Veysel'de Tarik'a kiyaslarak o kadar kötü degil. 3 oyuncunun en kötüsü bizde harbiden.
Salih futbolcu değil. Hani aile arasında futbol oynarsın ya gençken ve kızlarda oynar arada sırada.
Tekme tokat girişler her şeye ama topla ilişkileri olmaz pek.
Salih bu tür birisi az çok yani :)

Geri
Üst Alt