Salih futbolcu değil. Hani aile arasında futbol oynarsın ya gençken ve kızlarda oynar arada sırada. Tekme tokat girişler her şeye ama topla ilişkileri olmaz pek. Salih bu tür birisi az çok yani :)
Tmm bence de vasat oyuncu ama Tariktan kötü mü, tartisilir. Bir zamanlar TS'de ön libero diye oynuyordu.

o kadar da değil Tarık o ikisinden daha iyidir her şartta

Net bir sekilde hayir. Tarik bu ücünden en kötüsü.

Salih en azindan ikili mücadelelerde kolay kolay yikilmiyor. Tarik her dokunusta ucusa geciyor, bugün oyuna girer girmez yine rakibin ilk temasinda yerde buldu kendini.

Veysel de berbatti ama Tarik dan iyi oldugunu düsünüyorum her halükarda. Sonucta hic biri bizde yedek olacak kalitede bile degil ama ücünü kiyaslarsak Tarik en kötüsü oluyor.

Tarik da defansin "D" si yok ama adam bek diye ortalarda dolasiyor.

Tmm bence de vasat oyuncu ama Tariktan kötü mü, tartisilir. Bir zamanlar TS'de ön libero diye oynuyordu.
Tarık net daha iyi. Vasat futbolcu Tarık ama futbolcu. Salih net güreşçi veya taekwandoocu artık neyse.
İnanılmaz kontrolsüz dalıyor rakibe. Teknik desen Tarık yanında Ronaldinho olur resmen. Hava topların da ama fena sayılmaz yani. Tek artısı belkide

Tarık net daha iyi. Vasat futbolcu Tarık ama futbolcu. Salih net güreşçi veya taekwandoocu artık neyse.
İnanılmaz kontrolsüz dalıyor rakibe. Teknik desen Tarık yanında Ronaldinho olur resmen. Hava topların da ama fena sayılmaz yani. Tek artısı belkide

Neresi futbolcu Tarik'in ya? Ben bunu bize gelmeden önce neredeyse tüm sezon izledim EsEs de. Orada bile acayip siritiyordu.

Bizim ülkede böyle pirpir kosan heriflere bayilir millet zaten, ama bos herif ya. Bu adam kanat icin cok yetersiz, eh bek icin daha da yetersiz. Salih den de Veysel den de az da olsa verim alabilirsin ki bence Veysel bir kac macta o kadar da kötü degildi. Ama bu Tarik ikili mücadelede ayakta duramiyor daha, ayakta duramayan futbolcuyu ne yapacagim ben yahu.

Neresi futbolcu Tarik'in ya? Ben bunu bize gelmeden önce neredeyse tüm sezon izledim EsEs de. Orada bile acayip siritiyordu.

Bizim ülkede böyle pirpir kosan heriflere bayilir millet zaten, ama bos herif ya. Bu adam kanat icin cok yetersiz, eh bek icin daha da yetersiz. Salih den de Veysel den de az da olsa verim alabilirsin ki bence Veysel bir kac macta o kadar da kötü degildi. Ama bu Tarik ikili mücadelede ayakta duramiyor daha, ayakta duramayan futbolcuyu ne yapacagim ben yahu.
Veysel ile kiyadkamadim farkındaysan can. Tarık bence salihden daha iyi bence. Sol bekte daha faydalı olduğunu düşünüyorum tarikin bu arada ama yetersiz olduğu da bir gerçek tabiki.
Salih seni her an 10 kişi bıraka bilir her maçda. İnanılmaz kontrolsüz girişimleri var adamın. Şimdiye kadar bacak kırmamasi mucize gibi bir şey. Zaten her macda sarı görüyor az süre almasına rağmen

Ufacik seylerden umutlanir olduk halimize bakin, evet itiraf ediyorum ikinci golde ileriye cikmasi hosuma gitti oynasin bari onumuzdeki mactada

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veysel ile kiyadkamadim farkındaysan can. Tarık bence salihden daha iyi bence. Sol bekte daha faydalı olduğunu düşünüyorum tarikin bu arada ama yetersiz olduğu da bir gerçek tabiki.
Salih seni her an 10 kişi bıraka bilir her maçda. İnanılmaz kontrolsüz girişimleri var adamın. Şimdiye kadar bacak kırmamasi mucize gibi bir şey. Zaten her macda sarı görüyor az süre almasına rağmen

Yook ben Veysel ile kiyasladin demiyorum ki zaten, ücü ayni zaman takimda oldugu icin onu da söyledim zaten. Evet Salih cok agresif ve sert. Salih deki agresifligin %1'i bile Tarik da yok. Defans oyuncusu dedigin her dokunusta yikilmaz, her temasta yere uzanmaz. Salih de kazma bu da kazma. Ama Salih buna göre daha faydali bir futbolcu ondan Tarik dan iyi oldugunu düsünüyorum zaten.

Yoksa ikisi de bizde yedek olacak kalitede degil. Tarik ne solbekte ne sagbekte ne de ön tarafta faydali olur. EsEs de hem kanat hem bek oynadigi sezonda adam sifir gol sifir asist ile oynamisti, herkesin nefret ettigi Sabri gecen sezon yarim senede 6 asist mi ne yapti ve bu sezon simdiden 5 asist yapti.

Tarik bu kulübün gördügü en büyük kaziklarin basinda gelir.

Oynamasi iyi oldu!

Tebrikler Denizli, Olcani alabilir Tarik'i aldi!

Tarik kötü oynamadi, posizyon hatasi haric hata yapmadi

Sadece güç değil denge problemi var bence yoksa bu kadar düşemez bir adam bir Haim bir de bu.

sol bekte daha iyi sol ayaklı olmamasına rağmen ilginç..
sağ beke gelince çok kolay çalım yiyor gibi..

Topa hiç değmedi ama iyi oynadı pardon bir pozisyonda asistin asistin asistinin asistinin asistini yapmıştı.

Hayatimda bu kadar torpilli ve yeteneksiz oyuncu görmedi. Adamin top sürmesi bile futbolcu olmadigini gösteriyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bu nasil 1 futbolcu yaw dokununca yuvarlaniyor.

Çöpün önde gideni. Sabriden bile kötü olmak insanda nasıl bir duygu yaratıyordur acaba.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt