Florya´da ne yediriyorlar oyunculara bilmiyorum, bu cocuk alindiginda Es-Es gibi ligin iyi takimlarinda, cok iyi bir performans sergiliyordu. Takimin en iyilerinden bir tanesiydi. Bize geldiginden beri ayakta duramiyor, gücü yok, kuvveti yok. Kimse heralde 5 milyonluk oyuncu oldugunu beklemedi, ama geldiginden beri 3-4. lig takimlarina karsi bile siritmasinin aciklanacak bir yani yok...

Son yillarda Florya ne hallere geldi, cok aci bir durum... Tarik gider, bilmem kim gelir, ama oyuncular Galatasaray gibi kulübe gelipte, kendilerini salmaya devam ettikleri sürece, umutla transfer edilen daha cok transfer, cöp diye cikar ortaliga.

Cözüm ancak ve ancak, oyuncularin korktugu, esek gibi calistiran bir Teknik Adam´dir, Van gaal gibi karizmanin, ve korkunclugun vücut bulmus halidir.

Cuma günü karşılaştım kendisi ile yemin ederim yerinde olsam utancımdan mekanı bırak sokağa çıkmazdım. Bunu nasıl aldık arkadaş zamanında biz anlayamıyorum.

Geldiğinde bayram yapanlar vardı. Daha ismi geçtiğinde Sabri'den farkı yok demiştim. İlla biri alınacaksa 1.7M'ye serbest kalır maddesi olan Şener alınsın demiştim.

Ama 3 katına çok daha rezilini aldılar.

Bu Galatasaray in futbolcusu ise bende Real Madrid in Ronaldosu olurdum vallah.. (isler bu mantik ile yuruseydi)

10341653_10153465749226843_2288126875726904164_n.jpg

Tipe bak ulan bu tipi bozuklar bize toplanmis.

Ula ne çöp adam var takımda,şu kalas herif hala takımda ve süre bile buluyor def olması gereken başlıca adamlardan Sabri,Umut,JPK,Burak,Hamit gibi gereksizlerle birlikte.

Tarihimizin en buyuk kaziklarindan.

Bu herif alman Kadin milli takimina karsi da oynasa rakip takimin sol acigi buna her 2 li mucadelede cimleri opturur. Olmaz boyle bir futbolcu musvettesi.

Bunu ölesiye isteyenler utanclarindan futbol ile alakali tek kelime etmiyorlardir artik umarim

4.75 milyon euro saka gibi

Terim'in milli takıma çağırdığı, Demirören'in ligde en çok beğendiği oyuncu, tarihin en büyük kazıklarından birisi.. Kız Tarık

bu cankanin yilda 1.3 milyon kazanmasi dunya tarihine gececek bir soygundur

Geri
Üst Alt