Yabancı sınırı olduğu sırada alınan yerlilere verilen ücretleri bugünün şartları ile değerlendirmek doğru değil. Değerinden 3-4 kat fazla vermedikçe biraz parlamış yerli topçuyu almak neredeyse imkansızdı ve biz yerli futbolcu almaya mecburduk.

hqdefault.jpg

Topic'in ''Osman Gevşek Tarık Çamdal'' veya ''Gevşek Çamdal'' olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Ben hayatımda bu kadar vasıfsız bir topçu görmedim ya. Cidden bir çok futbolcu izledim bu forma altında ama bunun kadar kötüsünü izledim mi sanmıyorum.

Bu da sagbek Maicon da sagbek

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

4.750.000 €
4.750.000 €
4.750.000 €
4.750.000 €
4.750.000 €
:38573::red::mad::(:sarbi::mad-49::trollfacce.gif::neglected::moody::hang::omg::allaalla6vr::42::ka10::077::063::005::005::gs:

Genç yıldız, bir kez daha Galatasaray'a gitmek istediğini açıkladı.30 Aralık 2013 Pazartesi 11:13

Tarık Çamdal net konuştu

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Tarık Çamdal, Eskişehirspor'un başını ağrıtmaya devam ediyor. Genç oyuncu, bu sefer net konuştu.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Tarık Çamdal'ı devre arasında kadrosuna katmak istemesi, sorunları da beraberinde getirdi. İki takımın da resmen ilgilendiği genç oyuncu, tercihini daha önceden yapıp sarı kırmızılı takımla anlaşmştı. Galatasaray dışında başka takımda oynamak istemediğini de belirten Tarık Çamdal, daha sonra Eskişehirspor yönetiminin kararıyla Beşiktaş ile görüşmeye zorlanmıştı.

Galatasaray'ı istiyor

Kırmızı siyahlı takımın transfer sürecini iyi yönetememesi yüzünden ortaya çıkan sıkıntı hem iki ezeli rakibi hem de Tarık Çamdal'ı zor durumda bırakmaya devam ediyor. Futbolcu daha önce imzaladığı ön protokolle Galatasaray'da oynamak istediğini belgelemişti. Hatta sözleşmesi bitecek olan futbolculara tanınan '6 ay önce istediği takımla görüşebilir' hakkını da kullanması çok konuşulmuştu.

Eskişehirspor yönetimi ise Tarık Çamdal'ın bonservis ve yetiştirme bedeli görüşmeleri için Beşiktaş'ı kendine muhattap almıştı. Ama Tarık Çamdal yaptığı açıklama ile yeniden siyah beyazlı takımı devre dışı bıraktı.

Kış transfer sezonunda Galatasaray'a gitmek istediğini belirten Tarık Çamdal, Beşiktaş'ta forma giymek istemediğini ifade etti. Eskişehirspor yönetiminden kolaylık isteyen Tarık, şimdi imza atmazsa sezon sonunda bedavaya gideceğinin de altını çizdi. (Eurosport)

:ka19:

buyuk baskan

Ali Turan'dan daha kötü bek gelmez heralde bu takıma demiştim ama Ali Turan, Dani Alves'miş bunun yanında...

Hep demişimdir Osman diye topçu mu olur diye. Osman adından topçu mu olur olsa olsa Osman Dayı olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
bunun adını kim düzeltti?

linnese bir pozisyonda bilerek pas vermedi mantaliteye bag ilkokullu

Geri
Üst Alt