DlTz3fSXsAAe813

şu adamı bir yere kiralayıp parasının yarısını biz ödesek bari yoksa 1.7 milyon euro ödeyeceğiz en azından zarardan kar ederiz iliğimizi kuruttu tarık iliğimizi.

Futbolcu olmasaydı Almanya'da Türk erkeklerin kaşını filan alıyor olurdu. Erkek striptiz de olabilir. Sorsan müslümandır bu içten pazarlıklı hain

Kimse almaz böyle karektersiz birini, ancak performansa dayali sözlesme ile almak isteyen olur, sonucta futbol oynamak yerine yatmayi tercih ediyor bunuda diger külübler görüyor galatasaray dan sonra futbol hayati bitmis olacaktir ama herif dünyalari götürdü umrunda degil dogal olarak

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu kadar işine saygısı olmayan birini görmedim.

Abartılan bir adamdı ama bu kadar da çöp biri değildi, ondan daha kötü denilen Veysel yıllardır ilk 11 seviyesinde oynuyor Süper ligde.

Resmen parasını alıp yattı.

Ben bu kadar işine saygısı olmayan birini görmedim.

Abartılan bir adamdı ama bu kadar da çöp biri değildi, ondan daha kötü denilen Veysel yıllardır ilk 11 seviyesinde oynuyor Süper ligde.

Resmen parasını alıp yattı.
Veysel de kazmanın teki hele hele stoper olarak tam saatli bomba.

Ama Tarık dan iyi kesinlikle bence.

sent via GSC

Herif grey weekend zamanında utanmadan benimle uğraşacağınıza gidin alış veriş yapın diyordu.
Yolda görsem yüzüne tüküreceğim ilk futbolcumuz olur bu yüzsüz.

İnsanın önce kendisine saygısı olacak. Ulan biraz çabala, Galatasaray olmuyorsa bir Anadolu takımına git. Maaşının çoğunu yine biz ödeyelim, git mesleğini icra et, bir yarışın içinde ol be adam. Hiç mi utanma yok sende?! Adam hiçbir denklemde kendine yer bulmak istemiyor. Yaptım sözleşme, verin paramı. Al.....!

İskişihirsipor yık ılmasın diye twit atacağına Tolga abini örnek al işportacı

Geri
Üst Alt