Geçen sezon ligin en çok gol atan takımı konumundaki Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan Gönül: 0 gol 3 Asist.

bide bunu söyleyip duruyolar ya
gökhan gönülü kim beğendi geçen sene ? gökhan gönüle iyiydi diyen varmı ?
gökhan gönül 0 gol attı diye tarık iyi futbolcumu oluyo

bide bunu söyleyip duruyolar ya
gökhan gönülü kim beğendi geçen sene ? gökhan gönüle iyiydi diyen varmı ?
gökhan gönül 0 gol attı diye tarık iyi futbolcumu oluyo

Şampiyon olmuş ve ligin en çok gol atan takımı konumundaki Fenerbahçe'nin sağ beki hiç gol atamıyor. Ama gelelim ligin en az gol atan ikinci takımı olan, kazma forvet topluluğuna sahip ve pas yapmaktan başka birşey yapmayan takımın sağ beki gol atamamış diye yerden yere vuruluyor.

Bek'in görevi önce defansttir. Geçen sene es es'in defansif oynadigi görülüyor. Birde forvetlerin becerili degilse normal olabilir. Veysel bile hazirlik maçi dahil 2-3 asisti var bizde. es es te atamadi. Milli maçta golü var tarigin.

Ben gole göre degerlendirmeyi sevmiyorum. Tarik tempolu bir oyuncu. kendide söylüyor kondisyonum iyi diye. Tarigin sagda oynamasi lazim bana göre. Ben es es te 4-5 maç anca izlemişimdir tarigi. Önce oynasin. Sonra görelim. tabi patates olursa eleştiriler başlar.

ya varsin asist yapmasın da ileri cikmasini geri gelmesini bilsin
Adamlar sag beki ve sag kanati defans yapmak zorunda kalsın
yani sabri gibi sag acigimizdan ileride durupta sonra atak yedigimizde sag kanadımız otoban olamsın
o atak gelmesin de
varsın asist yapmasın
Pozisyon almasi ve sag acigimizla uyumu iyi olursa ben daha iyi atak yapacagimizi düsünüyorum cünkü en cok yedigimiz ataklar beklerin ilerde kalması sonucu kanatlardan yedigimiz ataklar

Bw3o7WPIAAEpoKl.jpg

Alper 6 Milyon Euro diye hatırlıyorum.

Top kapma ve sprint istatistikleri bizim için önemli.

Takımın durağan havasını bozmamız şarttı.

Alper Potuk 7.5 milyon euro + Bienvenu karşılığında gitti Fenerbahçe'ye.

Arkadaşlar asist sayısının az olduğu bi gerçek ama bizim bu statik oyunumuza dinamizm katarak çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca 37,5 milyon euroya transfer olan Luke Shaw 60 premier lig maçında 2 asist 0 gole sahip. Evet çok genç değil ama Türk oyuncularda genç ve başarı sağlayan yeterli oyuncu yok zaten alt yapılarımız iyi olmadığı için. Bize fayda sağlayacağına inanıyorum.

abancı kuralı sayesinde bol bol forma şansı bulacaktır bence.

Tarik assist yapmadi ama oynadiği takimda forvet oyunculari yasini cok fazla hisseden Necati ve Bienveniuydu. Gol öncesi kac pasi var, o assisten daha önemli yada kac gol pozisyonu yaratmis?

Bek vardir, bir macta 5-6 tane gol pozisyonu üretir, oynadiği takimdaki forvet oyunculari 0 tanesini gole cevirir.
Bek vardir, bir kacta 1 tane gol pozisyonu üretir, oynadiği takimdaki forvetler 1 tanesini gole cevirir.

Tarik savunmasini mutlaka gelistirmeli. Turkiye Liginde zaten savunmasi iyi olan bek yok. Danimarka ve İzlanda maclarinda bile kanatlarimiz otobana döndü.

Galatasaray´in Gökhan Gönül tarzinda bir oyuncu eksikligi vardi yillardir. Formda bir Eboue bence GG77 den iyidir, ama yabanci siniri sayesinde hedef kücültmek zorunda kaliyoruz. Gökhan tembel bir cocuk, Tarik ondan daha bile iyi olabilir. Ama güvenemiyor insan artik, sonucta profesyonel futbolcular ilk hedef olarak para icin oynarlar. Daha cok calismak kariyer acisindan degil, parasal acidan da önemli olmasi lazim. Ama sen bastan itibaren adama hak etmedigi bir parayi verirsen, o oyuncuda kendini gelistirme motivasyonunu azaltirsin.

Bir oyuncuda avrupa hedefi olmasi lazim, ama maddi durum oyunculari rahatliga itiyor. Avrupa´ya gitse Net 700.000 Euro kazanacaksin, Ülke´ye alisman lazin, yeni dil ögreneceksin. Bunu "profesyonel" bir oyuncu neden yapsin ? Kendi Ülkesinde 2-3 Milyon avro NET rakamlara ulasmak bukadar kolay ise ? Ben sahsen futbolcu olsam, Türkiye´den baska hic bir yerde oynamak istemezdim.

Simdi bu cocuk ilk iki sene bence büyük bir cikis yapacak, sonrasinda yüklü bir sözlesmeye imza atacaktir. Beni düsündüren ilk iki senesi degil, o sonraki sözlesmesinden sonra gösterecegi performans ve azim olcaktir.

Son düzenleme:
Ertuğrul Sağlam çok övdü. Dedikleri gibi disiplinli ve çalışkan bir oyuncuysa Prandelli Çamdalı çok geliştirir.

umarım bu yakışıklı adam futbolu ile de yakışıklı olur yüzünde ışık var bu adamın umarım yanılmam

Geri
Üst Alt