Tarik pahali olsada cok dogru bir transferdi. Tebrikler yeni Aslan...

İlk maçı olmasına rağmen Aslan'lar gibi oynadı. Türkiye için fazlasıyla yeterli. Ama Avrupa için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Neredeyse hiç izlememiştim önceden,beklediğimde çok daha iyi çıktı ilk maç için.

Saçma sapan ortalar açtı.
Rakip sahdaki taç atışlarını kendi sahamiza kullandı.
Boş koşmaktan başka numarası yok.
CL 'de kesinlikle Telles ve Eboue beklerde oynamalı.

10703642_805883226137041_8435941267413301104_n.jpg

Saçma sapan ortalar açtı.
Rakip sahdaki taç atışlarını kendi sahamiza kullandı.
Boş koşmaktan başka numarası yok.
CL 'de kesinlikle Telles ve Eboue beklerde oynamalı.

Söyledigini yememeyemi çalişiyorsun. Bu maçta iyiydi.

Eboue yaşiyormu o bile belli degil sen oynamasini istiyorsun. Yerden sen kaldirirsin Ebouey'i.

Bekledigim gibi. Dinamik ama bal yapmayan ari durumunda. Umarim o eksigini düzeltir ve faydali olur. Bu ortalarla daha uzun süre asisti olmayacak gibi gözüküyor.

Ahmed Arif Kesen

Tarik hakkinda böyle konusmak, sonra da Eboueyi tercih etmek açik futbol cahillik.

Tarik'i Lahm ilan etmiyorum fakat iyi bir maç oynadi ve Eboue'in 10 maçta yapamadigi şey 1 maçta yapti Tarik; iyi defans etmek.

Eboue gibi her 1v1 de düşmüyor

Bekledigim gibi. Dinamik ama bal yapmayan ari durumunda. Umarim o eksigini düzeltir ve faydali olur. Bu ortalarla daha uzun süre asisti olmayacak gibi gözüküyor.

Dzemali'nin önüne attigi top bence asistir. Şu maçta 1-2 daha güzel pasi oldu ceza sahasi içinde. Benim için ilk görüntü iyi. Ben sagda oynamasini istiyorum. ilerde notumuzu veririz.

Bu adamın neden asist sayısının 0 olduğunu bugün daha net görmüştür herkes. Verdiği paslar değerlendirilemiyorsa adamın suçu yok. Ayrıca oyuna genişlik ve tempo kazandıran isimlerin başında geliyordu. Sağ beke geçerse daha da fark yaratacaktır.

Tarik neden kariyerinde 0 asist golle oynamis belli oldu. Brumadaki sorun aynen ondada mevcut. Yetenekli, dinamik, teknik vs vs ama son pas-sut tercihlerihep kotu malesef. Umarim gelistirir bu yonunu.

Dzemali'nin önüne attigi top bence asistir. Şu maçta 1-2 daha güzel pasi oldu ceza sahasi içinde. Benim için ilk görüntü iyi. Ben sagda oynamasini istiyorum. ilerde notumuzu veririz.

Tabi ilerde degerlendiririz. 10-15 maç oynamadan kesin konusmamak lazim. Geçen sezonu tümüyle kötü geçiren Chedjou bu sezon göz dolduruyor.

Geri
Üst Alt