Valla çok etkili oynadı girdikten sonra.
Maçtan öncede dedim 11 de olmalıydı ve bundan sonra hep olmalı.

karı gibi top oynuyon tarık. Allah belanızı versin mi vermesin mi kararsızım. az şedcudan ders alın da ne yapmanız gerektiğini bilin. sende telles de veysel de aynısınız.

Tarık diye kim bilir kimi izledin. Saçı uzun ve toplanmış halde olan kardeşimiz tarık diğeri veysel.

Bu geceden aklimda kalan tek olumlu sey senin futbolundu.. Ama yinede sordum kendi kendime.. Bu cocuk sol beke alternatif olarakmi alindi? Veysel bu takimin bankosumu?

tarık dinamik bir oyuncu hücumda efektif pasla öne doğru oynayabiliyor adam geçmede telles'e veysele göre çok önde..

Ligde Tarıkı koy saga yardırsın. Sol beke baltayı koyarsın bu kadar

Girer girmez tempo kazandirdi. Telles kabiz eder adami dunku macta beklerden biri Tarik digeri Sabri olsaydi kazanma ihtimalimiz artardi.

Tapatalk

Tarıkı birde sağda görmek isterim ama veysel bu takımın bankosu :@zor görürüm heralde

prandellinin büyük hatası tarık bruma olcan direk hız ve teknik kazandırır maçı alırdık rezalet 11 le çıktı

Vallah Eskişehirdeyken fazla izlememiştim ama izlediğim 2 maçtada hem çabuk hem hızlı ve pasları iyi teknik bi bek ısrar edilmeli bu adamda .

Yeni sol bekimiz 11'deki yerini garantiledi diye düşünüyorum..

Tarık bu sezonki en iyi transferimiz başarılı olacağına kesin gözüyle bakıyordum beni yanıltmıyor.Daha iyi olacak sürekli oynaması şart.

5 milyon Euro verince vouuuğğğğ diye tepki verdi birçok kesim..
şimdiden mahcup etti helal olsun aslan

Şu ana kadar iyi ama Telles geldiğinde de böyle diyorduk.
Hatta Veysel için çoğu kişi tamam bek işi demişti.

Geri
Üst Alt