Macı izlerken alkol falan mı aldın renktaş ? Adamlar ilk yarı paso sağ kanattan geldi, Tarık ortalıkta falanda yoktu, Tarık yokmus gibi geldiler yani. Burası Tarık Camdal sayfası oldugundan sadece Tarık hakkında yorum yaptım. Veysel'i saymıyorum bile. Tarık en azından ofansif anlamda katkı sağlayabilir diyorum zaten ama Veysel'de oda yok.
Asdasdasdasdasdasdas hangi maçı seyrettiğini sormak istiyorum.Veyselin kanadınıda Tarığın kanadı kadar kullandılar,Hem zaten terste oynadığı için bu kadar zorlandı ayrıca Tarığın önünde bi destek vardıda sanki açık vermedi Kuyt-Gökhana karşı tek başına ne yapmasını bekliyordun acaba.

2. yarı topu her aldığında gg nin üzerine üzerine gitmesi geri adım atmaması güzel, öz güveni yüksek, genç ve dinamik bir oyuncu zamanla güzel yerlere gelecek bence.

Asdasdasdasdasdasdas hangi maçı seyrettiğini sormak istiyorum.Veyselin kanadınıda Tarığın kanadı kadar kullandılar,Hem zaten terste oynadığı için bu kadar zorlandı ayrıca Tarığın önünde bi destek vardıda sanki açık vermedi Kuyt-Gökhana karşı tek başına ne yapmasını bekliyordun acaba.

tamam renktaş. tarık defansif acıdan ligin en iyi beki net.

Potansiyelli oldugunu belli etti - Sneijder ilk yari da defans etmedigi için sürekli 2 adam defans etmek zorunda kaliyordu.

Tek başına oynamasına rağmen sırıtmadı o kadar önünde bir oyuncu olsa daha farklı olabilirdi

tamam renktaş. tarık defansif acıdan ligin en iyi beki net.
iyi bir defansı olduğunu iddia etmiyorum,önüne iyi bir destek verilirse yeterli olur dünkü maçta bile hiç destek alamamasına rağmen iyi idare etti kanadı.Veysel ve Baltaya göre oyuna çok daha katkı sağlıyor hücumda Rieradan sonra bu kadar direk bulunan ilk bek.Hem dünkü maçta solda oynadığınıda unutmamak lazım solda sağdaki kadar verimli değil.

Atom karınca gibi akıyor gidiyor. Daha genç, gelişirse daha da iyi olacaktır bizim için. Ama bu haliyle de idare ediyor ligde

Onu bunu birakin Tarikin önünde hangi kanat oyuncusu vardi da sucluyorsunuz.Ben 90 dakika maci izledim tarikin önünde oynayabilecek oyuncu yok.

Simdilik idare eder. veyselden tellesden iyi.

İlk yarı gg sol kanatımızı otoban yaptı, bunun en büyük sebebide tarık'ın gg'yi bom bos bırakmasıydı. 2.yarı fb 10 kisi kalınca gg defansa gömülü oynadı ve tarık'ta ileriye cıkmaya baslayınca göze hos gelen futbol oynamıs oldu ama defansif anlamda cok yetersiz kalıyor.

Gökhan Gönül'ün boş kalması Tarık yüzünden değil, Sneijder'in defansa yeteri kadar katkı vermemesinden dolayı. 2'ye tek kalıyordu Tarık.

Gökhan Gönül'ün boş kalması Tarık yüzünden değil, Sneijder'in defansa yeteri kadar katkı vermemesinden dolayı. 2'ye tek kalıyordu Tarık.

prandelli'nin yüzünden iste. bm bk bir 11 cıkardı ve sneijder'i mac boyu sol kanata gömdü. tarık sağ bek önünde hamit, balta sol bek önünde olcan oynarsa daha dinamik ve defansif olarak dengeli kanatlarımız olur, sneijder'de gercek mevkinde oynar.

prandelli'nin yüzünden iste. bm bk bir 11 cıkardı ve sneijder'i mac boyu sol kanata gömdü. tarık sağ bek önünde hamit, balta sol bek önünde olcan oynarsa daha dinamik ve defansif olarak dengeli kanatlarımız olur, sneijder'de gercek mevkinde oynar.

4-3-3 sistemine devam edeceksek Sneijder, Dzemaili yerine oynamalı. Böylelikle sol kanatta Bruma'ya yer açılır. Hücum olarak daha iyi durumda oluruz.

________Muslera
Tarık Semih Hakan Olcan
_________Melo
____Emre__ Hamit
Bruma_Pandev__Sneijder

Mis gibi 433

Değil...Dün Sneijder bu formatta oynatılmasını direkt eleştirdi, takip edemedin sanırım...

Senin ve Wes'in hatrina:

_______Muslera
Tarık Semih Hakan Olcan
_________Melo
____Hamit__ Sneijder
Emre___Pandev__Bruma

v2

_______Muslera
Tarık Semih Hakan Olcan
____Melo___Hamit
_______Sneijder
Emre___Pandev__Bruma

Mis gibi 433 *edited*

Tarık defansif olarak en fazla vasat seviyeyi yakalayabilir, fazlasını beklemek ham hayalden öteye geçemez...Ofansif manada şu ankinden çok daha iyisini yapabilecek potansiyeli var; takım daha organize bir futbol oynayabildiği zaman Tarık takıma ve kendine güveninin artmasıyla hücuma çok daha fazla katkı sağlayabilecektir; çok azimli olması lazım tabi...

Senin ve Wes'in hatrina:

_______Muslera
Tarık Semih Hakan Olcan
_________Melo
____Hamit__ Sneijder
Emre___Pandev__Bruma

v2

_______Muslera
Tarık Semih Hakan Olcan
____Melo___Hamit
_______Sneijder
Emre___Pandev__Bruma

Mis gibi 433 *edited*

Sneijder ın mevkisini kurcalamaktan artık vazgeçse iyi olur, aklın yolu bir...İlle muhalefet etmek niyetinde değilim ama reelde ilki 4-1-4-1, ikincisi de 4-2-3-1 işlevi görür, benim tercih ettiğim diziliş bu ikisi zaten...

Rakip yari sahada iyi işler yapmaya çalışıyor, bizim yari sahadayken pimi çekilmiş bomba. Sözde defans oyuncusu tabi bu adam.

Geri
Üst Alt