yahu adam açık oyuncusu idi ,Eskişehir beke cekti mecburiyetten sizde adamı bek oyuncusu zannediyorsunuz .. sıradan bir açık oyuncusudur tarık..

Maçta bir posizyonda rakip sahada çizgi kenarında iken birden bire 180 derece geriye dönüp 30 metre geride hamite pas verdiği an,bir kez daha anladım ki bu adamın koşmaktan başka bir numarası yok.

potansiyelli oyuncu oldugunu gösterdi, ama defansif anlamda pek iyi degil.

onu ve tellesi bvba karsi oynatmak resmen intihar

Bana gore en yetenekli Turk oyuncumuz'lardan birisi, kafasi da baya calisiyor diger Turk oyuncularla karsilastirinca, yasi da genc..

Yeteneksiz mi ? Cok anliyorsunuz ya futboldan herkes yeteneksiz oluyor.Seni o kanatta BVB takimina karsi tek biraksak sersemlikten soyunma odasina gidersin

Sanmiyorum, ama böyle olsa bile ben Yilda milyonlari kazanmiyorum ki, profesyonel bir Futbolcu degilim. Ve Tarigin dün yaptigi hatalar ortada, her golde hatasi var.
Posziyon bigisi cok kötü, Ilk Golde, Ramosun golünde, Mikhitariyanin posziyonunda bi bakin. Defansif yönü bir amatör topcu'dan daha zayif.

Hücum anlaminda cok iyi oyuncu, defansinida gelistirir. Umutluyum Tarik'dan.

Sanmiyorum, ama böyle olsa bile ben Yilda milyonlari kazanmiyorum ki, profesyonel bir Futbolcu degilim. Ve Tarigin dün yaptigi hatalar ortada, her golde hatasi var.
Posziyon bigisi cok kötü, Ilk Golde, Ramosun golünde, Mikhitariyanin posziyonunda bi bakin. Defansif yönü bir amatör topcu'dan daha zayif.

Ya sen o goller Tarik orayi bos birakti diye yedik saniyorsun ama oyle degil iste.Bizim capsiz hocamiz sadece dizilis ve birkac komutla taktik verdigini zannediyor.Ama oyle degil oyuncularimiz cok statik kaliyorlar.Top almak icin kosu yapan yok.Toplu oyuncu icin capraz kosu yapip onunu acayim adamin diyen yok.2011/2012 sezonundaki futbolumuza bak herkes top almak icin caba sarfediyor cunku o gunun hocasi bunun egitimini iyi vermis ve oyunculari ikna etmisti.Tarik'in kanadi bi kac kez bos kaldi cunku ataga cikarken toplari kaybediyoruz.E kanatsizda oynuyosun mecbur bekler ileriye cikiyor.Ben tamamen hocayi suclu buluyorum.

Tempolu hızlı koşan bi oyuncu biraz daha tecrübe iyi yere gelir

2 gol zat-ı muhteremin kanadından geldi yine
veysel bile bundan daha iyi bence
ne işe yararsın sen arkadaş orta yok savunma yok
sabri şuanki beklerden 5 kat daha iyi

biraz da defans ögren be adam orta desen hep daga tepeye sabri abisine cok bakmis heralde

1860 Münih'te (alman 2.ligi) bile oynayamiyordu bu arkadas.

vasat artı bir açık oyuncusu iken eskişehirde mecburen bek oynatılan ve bize bilezik gib geçirilen üç kuruş etmeyecek bir transfer ,işte Galatasaray böyle battı..

bunu övenler var birde şaka gibi
yeni tdyle birikte bidaha forma göremeyecek inşallah

Defansif yönü çok kötü olduğunu bile bile aldık bunu. Ofansif anlamda birşeyler yapıyor diye beğenenler vardı. Bir bek oyuncusu öncelikle defansif anlamda iyi olacak

Geri
Üst Alt