Kanatsız 4-3-1-2 de iyi görünmesi için cafu ya da roberto carlos seviyesinde olması lazım. Tabiki hamit olunca yükü hafifleyecek.
Aynı durum veysel içinde geçerli o aşırı şekilde eleştiriliyor haklı olarak
tek yaptığı adam geçmekti ligde bu maçta onuda yapamıyor bu mu iyi

cok toy lakin iyi kumandrj

yok abi sağ bekte olmaz,sol bekte ters ayak lahm tarzı en iyi performans vericeği yer olur.

bu adam vasat bir açık oyuncusu iken mecburiyetten eskişehirde bek yapılmışdır ve galatasarayda oynayacak hiç bir yeteneği yokdur..

almanyadan ü.karanın tavsiyesiyle 50 bin dolara alınıp bize 5 milyon a satılan adamdır

Dün maçta bir şey farkettim bu arkadaş çok bencil,şahsi oynuyor.Kaç defa 2-3 Dortmund lu arasına girip top kaptırdı böyle yaparak.Ayrıca kendi kanadından çok açık veriyor.Defansı yeterli değil.Her ne kadar ortaları yeterli olmasa da hücuma çıkşları,driblingi ve Hamit ile yaptığı ver kaçlar fena değil.Ancak 4.75 milyon EU luk bir oyuncu değil.Tabi bunda Tüpçünün dangalakça kuralı da etkili.

Ben yazın söylemiştim alınmaması için , hoş benim beklediğimden daha iyi oyuyor ama yetersiz yetersiz yetersiz...

Yabancı sınırı kalkacak bu sene...Hepimiz biliyoruz Fener'in cezası bittiğinde bu saçmalığın kalkacağını...Acelemiz neydi ?

Sağ bekte Veysel oynasın,olmadı Hamit,olmadı Sabri son senesinde o oynasın (nitekim ben kadro dışı kalmasını destekledim ama Tarık alınacaksa affedilsin demiştim) olmadı Furkan oynasın yine mi olmadı Semih oynasın yine mi olmadı Koray oynasın idare edelim 1 sene yahu...5 milyon euro bu sıkıntıda para saydık , sen Eboue gibi adamı 3.75 milyon euroya aldın ya...

Sabri'yi kimse beğenmiyor defansif ve ofansif olarak kötü ama Tarık'ın devşirme bir bek olduğu çok açık. Fizik olarak gülünç bir seviyede, sürekli bile bile aynı çalımları deniyor ve topu kaybediyor, pas oyununda hiç yok. Acayip acayip hamleler yapıyor çok kolay penaltı yaptırabilir yani. Ayrıca rakipleri için koridor oluyor kanadı.

Potansiyelli oyuncu, ama Telles gibi defansif anlamda kötü oyuncu.

Fiziksel anlamda da pek iyi degil.

Kendisini gelistirmesi lazim

Dün ciğeri söküldü çok istekliydi solda daha iyi bence

Dedik alındığında Türkiyeden yerli almak intihardır. Bile bile kazıklanıyoruz her seferinde. Altyapıdan birini çıkar bunun kadar oynar.

I am the one who knocks!

Dedik alındığında Türkiyeden yerli almak intihardır. Bile bile kazıklanıyoruz her seferinde. Altyapıdan birini çıkar bunun kadar oynar.

I am the one who knocks!

Veysel
Hamit
Sabri
Eboue (Dzemaili yerine Eboue kalsaydı)
Furkan
Koray
Semih
Şedcu

Bu adamlar sağ bek oynayabiliyorken gittik bu parasızlıkta ve yabancı sınırının kalkacağı sene 5 milyon para saydık...

Unutmayin ki bu adam daha cok genc. Daha nekadar tecrubesi varki avrupada hemen cossun. Adam gecmesini beceriyor ama bazen pas vermekle cok bekliyor hemen vermiyor. Bu konulari gelisterse ve orta vermeyi ogrensin az. Bide cok agir kosuyor.

Unutmayin ki bu adam daha cok genc. Daha nekadar tecrubesi varki avrupada hemen cossun. Adam gecmesini beceriyor ama bazen pas vermekle cok bekliyor hemen vermiyor. Bu konulari gelisterse ve orta vermeyi ogrensin az. Bide cok agir kosuyor.

Seneye yabancı sınırı kalkıyor iken,elimizde sağ bekte oynayabilecek 8 tane oyuncu varken (yukarıda yazdım) niye 5 milyona bunu aldık biz ? Gelişmesini mi bekleyeceğiz bir de ? Potansiyeli Telles-Bruma gibi olur katlanırsın ama bu adam kim ? 2 oyuncu geçti diye işe bakacaksan işimiz var,ben her şeyden evvel bir bekte savunma anlayışına bakarım,baktığım da savunması 0...Ne kademe ne müdahale ne fizik güç...

Yahu biz Eboue'yi 3.75 e aldık...

Eskişehir başkanı ohh be bi tane daha kakaladım,klubü düzlüğe çıkardık maddi açıdan diyerek viskisini yudumluyor şuan....

Dünkü maçın en az eleştirilecek isimlerinden biri. Skor yorumculuğu almış başını gidiyor. Savunmayı iyi yaptı, kaç kez Reus ile bire bir kaldı ama buna rağmen başarılıydı. Yenilen gollerle de alakası yok. Daha napacaktı? Şampiyonlar liginde toplasan 2.maçı olan bir adamdan söz ediyoruz. Bu takımın sağ bekinde Eboue varken de Real'den 10 tane yedi bu takım. Laf olsun torba dolsun diye eleştiriler var. Dünkü maç için eleştirilecek adam değil Tarık.

Geri
Üst Alt