Faydasını göremedik.

Alınmasına olumlu bakmıştım zamanında , bu kadar kötü performans gösterebileceğini asla düşünmezdim gerçekten.

Es-Esli arkadaşım da bu adamın overrated olduğunu kabul ediyor da fiziği bu kadar düşük değildi diyor. Ayakta dahi duramıyor artık

Çoğunuzun aksine ben Tarık konusunda sizlerle aynı görüşte değilim. Tarık, Prandelli döneminde fena performans göstermiyordu. Hatta oynadığı 1-2 maç vardı ki, burda herkes övgüyle bahsediyordu kendisinden. Sonra Hamza hoca geldi pat diye kadrodan uzaklaştı. Nasıl Telles, Bruma kötü oynadığı zaman "devamlı oynatılmıyor, o yüzden kötü oynadı" diyorsanız, Tarık için de aynı şeyleri diyebilirsiniz bence.
Ben Tarık'ın kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Bugün devamlı şans verilse en az Telles kadar oynar ve bu sayede Pandev, Bruma için ilk 11'de yer açılır.

Tarık prandeli döneminde dökülmeye başladı resmen.
1-2 mac iyi oynadı belki. Zorluk derecesi yüksek maclarda hepsinde ezildi maalesef.
Hucumada hiç bir katkısı olmadı. Sabri ile kıyasladığımda sabri bana dany alves gibi geliyorsa ve tarıka iyi demek bence tarıksporculuk olur.
Inşallah gelişe bilir ama sabride olduğu gibi 10 sene beklemez kimse

gercekten cok kotu futbolcu. maalesef veysel bile daha iyi.

bunu burada aylarca soyledik. alinmasin. hic bir ise yaramayan bir adam diye. ve gittik 4 milyon euro verdik bu gereksiz adama . yazik gercekten cok yazik.

hic mi sorumlular hesap vermiyecek su son dört yilda
100 mio euro ucuk maas / bonservis/ tazminatlar verildi

obur sezon iyi olur bir iht.

eskisehirde iyi maclarini izledik cunku innit?

Futbola saygısı yok.

Dokunduğu zaman yere yapışıyor. Çok sinir bozan bir durum.

Geçen sene ta devre arasında söylüyordum, buna ve Veysel'e sözleşmeyi imzalatıp sezon sonunda bedavaya alacaktık. Gerekirse 4 ay oynamayacaklardı. Kimse 4 ay oynamadı diye futbol hayatı bitmez. Ali Turan örneği veriliyordu çoğunlukla ama Ali Turan'ın bizde yaşadığı sorun 4 ay oynamamak değildi. Onun sorunu yeteneksizliği ve ısrarla sağ bek oynatılmasıydı. Ki belki stoper oynatsak bu kadar kötü de gözükmezdi gözümüze. Ama sonuçta beleşe gelmişti ve bir kaybımız olmadan gitmişti.

E şimdi Veysel'den 300 bin euro zarar ettin, Tarık'tan minimum 3-4 milyon zarar edeceksin. Normalde bu kadar abartıldığı gibi kötü oyuncu değildi Tarık, ama işte bu bonservisin üzerine bide sezona berbat başlayınca hepten bitmiş oldu. Ki takımdaki yerli lobisi de muhtemelen yeni transferlerin hepsini dışladı. Şu saatten sonra olacağı varsa da olmaz gibi. En iyi çözüm önümüzde ki 3-4 sene boyunca 300-400 bin euro gibi bedellerle sürekli kiralamak. Son sezonunda da 1 milyona satarak zararı 2 milyon civarına düşürebiliriz belki. En iyi çözüm bu gibi görünüyor.

Yılın kazığıdır, net. Yabancı sınırının kalkmasından sonra değeri 300 bin ya eder ya etmez. Ederinin on mislinden fazlasını ödedik bonservisine. Şimdi bir yeriyle kırlangıç tutsa yaranamaz kimseye.

Geçen sene ta devre arasında söylüyordum, buna ve Veysel'e sözleşmeyi imzalatıp sezon sonunda bedavaya alacaktık. Gerekirse 4 ay oynamayacaklardı. Kimse 4 ay oynamadı diye futbol hayatı bitmez. Ali Turan örneği veriliyordu çoğunlukla ama Ali Turan'ın bizde yaşadığı sorun 4 ay oynamamak değildi. Onun sorunu yeteneksizliği ve ısrarla sağ bek oynatılmasıydı. Ki belki stoper oynatsak bu kadar kötü de gözükmezdi gözümüze. Ama sonuçta beleşe gelmişti ve bir kaybımız olmadan gitmişti.

E şimdi Veysel'den 300 bin euro zarar ettin, Tarık'tan minimum 3-4 milyon zarar edeceksin. Normalde bu kadar abartıldığı gibi kötü oyuncu değildi Tarık, ama işte bu bonservisin üzerine bide sezona berbat başlayınca hepten bitmiş oldu. Ki takımdaki yerli lobisi de muhtemelen yeni transferlerin hepsini dışladı. Şu saatten sonra olacağı varsa da olmaz gibi. En iyi çözüm önümüzde ki 3-4 sene boyunca 300-400 bin euro gibi bedellerle sürekli kiralamak. Son sezonunda da 1 milyona satarak zararı 2 milyon civarına düşürebiliriz belki. En iyi çözüm bu gibi görünüyor.

Hangi dünyada yasiyorsun sen renktas?

Biz yabanci siniri varken bile Kazim leri Erman lari ve daha nicelerini 200-300k bonservisi ile verdik!!

Yabanci siniri kalkmisken Tarik i 300-400k euro ya kiralayacak takim mi taniyorsun? hemde 3-4 yil boyunca?? HAHAHAH kusura bakma yani

Hangi dünyada yasiyorsun sen renktas?

Biz yabanci siniri varken bile Kazim leri Erman lari ve daha nicelerini 200-300k bonservisi ile verdik!!

Yabanci siniri kalkmisken Tarik i 300-400k euro ya kiralayacak takim mi taniyorsun? hemde 3-4 yil boyunca?? HAHAHAH kusura bakma yani

İyi tamam 200 olsun seni mi kırıcam

Avanaklığımıza doymayalım. Yazık buna verilen paraya.. Böyle bir sürü gereksiz, saçma sapan transfer yaparsan paran olmaz tabi.

dün akşam çok beğendim geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı devre arasında :D

trabzon bek arıyordu, verelim gitsin, karsılıgında olcan'ın kalan bonservisini düssünler.

dün akşam çok beğendim geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı devre arasında :D

zicmis oldugun bu omega level espri icin tebrikler m8;

congrats.jpg

Geri
Üst Alt