''Yahu etmeyin, bu adam vasat bile değil, ne fiziği var, ne defansı, ne ofansı; kötü bir kanat oyuncusundan devşirilmiş çok kötü bir bek. Her özelliği yetersiz bir futbolcunun gelişeceğini umarak o paralar verilmez; yaşı 18 olsa bile verilmez, herif 23.5 yaşında bu kadar olabilmiş...19 yaşındaki Ozan, şu anda bile her yönüyle bundan üstün; ille kazık yenecekse Ozan için yenilsin bari; Tarık' ın 4-5 ettiği yerde Ozan 8 de eder, 5-6 ya biter zaten''...

Bu minvalde çok sözler ettim...Karşılığı ''Ossung, bulunanın iyisi, hem daha genç, gelişir, Allah tüpçünün belasını versin, bla bla bla'' şeklinde oldu, hatta ''Daha ne bekliyorlar? parayı basıp alsınlar, Fener kaparsa başımızı taşlara vururuz!'' diyenler bile vardı...O zaman o lafları edenler, yarın bir başka futbolcu için olumlu ya da olumsuz yorumda bulunurken yine sesi en çok çıkan, istedikleri olmuyor diye isyan eden kişiler olacaktır, hiç şüphem yok...

Burada futbol görüşlerine itibar ettiğim hemen herkes olumsuzdu, Tarık için; e aklın yolu bir...Her transfer risk içerir ancak bu bir risk almak falan değil; kör göze parmak hesabı, kerizliğin, enayiliğin, iş bilmezliğin seçkin bir örneği olmuştur...

bizi resil etmez dedik SEN BIZI KEPAZE ETTIN

İlk geldiğinde ha Tarık oynamış ha Telles oynamış diyenler vardı. :asd:

Kazık değil. Mecburi bir transferdi. Sabri'nin affedilmesi normalde gözükmüyordu. Sabri affedilseydi Tarık alınmazdı.

nasildi

birde kimse aglamasin : fenere,bjkye gitseydi herkes kizardi, cünkü kimse sabrinin BUKADAR düzelecegini sanmadi

sırf saçları uzun diye almadılarsa bişey bilmiyorum, o potansiyel mevcuttu bizim vizyoncularda. galatasaray göz göre göre 15 yıl geriye gitti bunları şimdi elden çıkaramassın da.

eskisehirde iyi oynuyordu bu heriw baya saglam gorunuyor idi, i swear to gawd

nie boyle oldu anlamak guc

Şu adamı 3 kez çıplak gözle izleselerdi ne halt olduğu bariz belli olurdu.

Oyuncu transfer edilmeden önce bir rapor hazırlanmıyor mu koskoca Galatasaray kulübünde ?

Geçmişi neydiki geleceği olsun. Hadi olcan büyük hayal kırıklığı ama bu zaten belliydi böyle olacağı. Yan yana koşamıyor dokunsalar uçuyor zaten. Ne orta açabiliyor nede pas. Hele defsnsı evlete şrnlik. Bek oynadığı tüm maçları kaybettik hatta suçu gidip stoperlere attık. Kariyerinde asisti olmayan adamı bek kanat diye aldık. Ama bunlar hep fatihterimin suçu. Milli takıma aldı bu adamı, birde ilerde oynatıp golde atınca fiyatı yükseldi. Bize kazığı hazırlamış oldu böylece

Tarık'ı mutlaka almalıyız şu Sabri'den kurtulmalıyız diye bas bas bağırıp çığırtkanlık yapanlar şimdi isyanlarda bakıyorum :)

Sener > Tarik dedik Tarikin saci uzun diye sevmiyorsunuz felan basladiniz :D

eskisehir'in bebeleri bile bundan daha kuvvetli. es-es'in en celimsiz adamını almısız.

Sabri'yi Eboue-Veysel-Tarık ve Salih'ten daha iyi olduğu için savunuyordum, beni linç ediyordunuz.

Futboldan anlayanlar şu adamların yılların Sabri'sinden kötü olduğunu bilir..

Geri
Üst Alt