iyidir iyi, sezon basında gelsin diye 40 takla atıyordunuz, bizim gibi mantaliteye sahip taraftarlara tarık gibi topcular iyidir.

Nasıl futbolcu olmuş insanın aklı almıyor. Bu seviyeye gelene kadar nasıl bu kadar insanı kandırabildin be kardeş.

sene başında herkes istiyordu şimdi istemiyor. Bir oyuncunun ne performans vereceği belli sene başında bile en fazla sabri olur demiştim o kadar bile olamaz.

Güçsüz,temposuz,Gol-Asist yapamaz,şut çekemez. Eskişehirde dikkat çeken şey bir anda hızlanıp yaptığı driplingdi şimdi onu bile yapamıyor.

sene başında herkes istiyordu şimdi istemiyor. Bir oyuncunun ne performans vereceği belli sene başında bile en fazla sabri olur demiştim o kadar bile olamaz.

Güçsüz,temposuz,Gol-Asist yapamaz,şut çekemez. Eskişehirde dikkat çeken şey bir anda hızlanıp yaptığı driplingdi şimdi onu bile yapamıyor.

dün bunun örneklerini gösterdi.

taraftar olarak cok sabirsiziz. bir adamin uyum süreci olur. biraz sakin olun.

eses'te oynamak gs'de oynamaya benzemez. büyük baski var oyuncunun üzerinde.

örnegin sneijder'de beklenenleri veremiyor ama ismi var diye el üstünde tutuluyor.

Yabancı sınırının kaldırılmasından sonra senin gibiler bir daha bu kapıdan içeriye giremeyecekler umarım. Çok temiz ve cilalı bir Eses kazığı...

4.5 Milyon Euro içinde ki yarım-milyonu bile hakedecek kadar bir performans sergileyemedi bizde.

Ah ki ne ah.

Zamanında 1 Milyon Euro'yu Alper Potuk'a, Shaqiri'ye çok göreceğimize bu , Yiğit ve Amrabat'a görsek şimdi taş gibi kadromuz vardı.

Bu oyuncuya bide 5 yillik sozlesme imzalatmislar kim ve hangi akilla bu sozlesmeyi imzalatti.

Sakatlandım numarası falan yap da çık ulan, takımı düşünmüyorsan kendini düşün rezil oldun. Campos, maymun etti seni diyeceğim olmayacak şimdi...

Adam hep buydu. Izlemeden oyuncu alan transfer komitemiz vardi.
Vizyonlu baskanin vizyon transferi.

Allah'tan seneye yabancı sınırlaması kaldırılıyor yoksa daha çekeceğimiz vardı.

Geri
Üst Alt