galatasarayın gelmiş geçmiş en kötü futbolcusu
buna gelip sakatlanıp oynamadan giden linderoth da dahil.

Çok kötüsün lan bildiğin berbatsın. 3.lig topçuları bile senden daha iyi.

gerizekalı eski yönetimin eboue'yi kadro dışı bırakmasının toplam maliyeti;

700 bin euro veysel
4,5 milyon euro tarık
2.750 bin salih

TOPLAM 8 milyon euro yıllık alacakları ile beraber 10-12 milyon euro yani yaklaşık 35 milyon TL

aslinda bir bek icin cok iyi hizi var ve cabuk yon degistirebiliyor

ama touch 0 futbol iq 0...5 milyon buyuk kazik olmus esese sevgiler

Futbolcu olup olmadığı sorgulanabilecek sayısız adam geldi geçti bu kulüpten, yerlisiyle yabancısıyla...Ancak Yiğit ve bu ''Şey'' in bendeki yeri çok müstesna!:mad:...Takıma katkı verme ihtimalleri olmadığı baştan çok belli iki eleman için ödenmiş-ödenecek bedeller aklıma geldikçe futboldan daha bir tiksinti duyuyorum; takımın üç yıldır oynadığı ''Dezorganize'' oyunla olaydan zaten soğumuşum...

Giderek artan bir sıklıkla aklıma gelip de sürekli ötelediğim ''Futbola hiç ilgi duymamış olsam, çok daha mutlu bir insan olurdum'' düşüncesinin doğruluğundan artık eminim de ne fayda?; taraftarlık duygusu Dünyanın en ağır iptilalarındandır herhalde...

(Tarık' dan başlayıp nerelere gelmişim yahu?!:red:)...

Kazik herifin teki, isterse Aubameyangdan daha hizli kossun bu gerçegi degistirmiyor.

6 yaşımdan beri futbolu an be an takip ediyorum. Galatasarayda çok bek izledim. Hayatımda bizim takımda izlediğim en kötü bek.

aslinda bir bek icin cok iyi hizi var ve cabuk yon degistirebiliyor

ama touch 0 futbol iq 0...5 milyon buyuk kazik olmus esese sevgiler

Hızı çok iyi aslında kondisyon çok iyi, tekniği de hiç fena değil bence. Ama bi garip çok kolay çalım yiyiyor, poziyon alması, orta yapamaması vs. yani baya fazla geride. Defansif skilleri gelişebilir mi diyorum ama bilemiyorum zor gibi.

Hızı çok iyi aslında kondisyon çok iyi, tekniği de hiç fena değil bence. Ama bi garip çok kolay çalım yiyiyor, poziyon alması, orta yapamaması vs. yani baya fazla geride. Defansif skilleri gelişebilir mi diyorum ama bilemiyorum zor gibi.

güc yok. zamanimizdaki futbolda biraz güclü olmasi gerekiyor bir oyuncu. üstelik defans oyuncuysan.
bu fizik gücü ile alt yapida oynar belki. vucudunu kunlanamiyor bu eksiginden dolayi ikili mücadelerde.
vuyudunu kunlandigi zaman zaten yerde buluyor kendisini genelikle.
bide gölge savunmaci. adamin üstüne gitsene arkadas :(

bakmadan orta kesiyor nefret ederim kız gibi orta açanlardan burdan nil karaibrahimgile de selamlar...

Geri
Üst Alt