Sniejder orta nasıl açılır ders verdi resmen. Beğenmediğimiz sabri bile bundan iyi orta açıyor.

Hızı çok iyi aslında kondisyon çok iyi, tekniği de hiç fena değil bence. Ama bi garip çok kolay çalım yiyiyor, poziyon alması, orta yapamaması vs. yani baya fazla geride. Defansif skilleri gelişebilir mi diyorum ama bilemiyorum zor gibi.
sezon sonunda kendini guclendirmeye baksin, dedigin gibi rakip omzunu koyup topu onune aldimi tarik eziliyor o hizina ragmen kolay calim yiyo.

birde adam akilli orta acmasini ogrenecek, daha zamani cok...benim ayni yasta daha 91li.

Sabriiiiiiiiiii ne olursun geri dönnnnn, yapamıyoruz sabriiiiii
seni çok seviyozz sabriiiiiiiiiii

Fenerbahçe maçına kadar Sabri iyileşir umarım yoksa başımız çok ağrır bu Tarık yüzünden.

over-leshazad

vakdiynen nasil begendim bu herifi w'weirzshit. isik da vermiyor koftehaur

Adama omuz koyunca kendisi devriliyor, her pozisyonda hızını kullanarak rakibinin önüne geçiyor sonra hızını alamayıp çalım yiyor aynı pozisyonda, çok değişik şeyler izletiyor maç içinde.

kardeşim transfer yapıldığında dedik adam ikinci hatta üçüncü sınıf açık oyuncusu,eskişehir mecburiyetten bek oynattı sonrasındada bizim iş bilmez ve Galatasarayı batırmaya niyetli transfer komitemiz tonla para ile aldı,bu adam çöp yedek bile olamaz..

Dün maçta oldukça iyiydi özellikle ilk yarı bizim adımıza en iyi iş çıkartan oyuncuydu , biraz şanssızdı sadece , ama çok faydalı oynadı .
( Balıkesir taraftarı )

Potansiyelini sahaya yansıtacağı güne kadar destek olmalıyız. O kadar para verdik :(

Takimda su adami almayin hele bu paralarin 10 da 1 ini haketmez diyecek adam cikmamis.
Kim yaptirdi bu transferi ? Prandelli bilmez etmez Tariki.

Adamda güç yok hadi bu dezavantajını yeteneği ile kapatsın diyicem o da yok.Dün yaptığı kafa vuruşu o anda televizyonu yeni açan bir taraftar için heyecan verici olmalı taa ki oranın kendi kalemiz olduğunu farkedinceye kadar başka hiç birşey yok.

Cok amatör bir futbolcuymus.

Gercekten de kücük cocuklar gibi, topu havaya dikebilmek icin rastgele sut atarsin ya, aynen o seviyede bir oyuncu. Rezalet

Toplara kafa vurma sekli ayni Semih. Rastgele vuruyor.

Altyapıdan birini oynatmazlar böyle altyapıda oynamaya yeteneği olmayan futbolcuya 4 milyon euro verir alırlar ve hala oynatmaya devam ederler.Bildiğin komedi.

26sına kadar bekleyelim. hala bir ilerleme göstermezse o zaman silinebilir kadrodan

Geri
Üst Alt