90 yaşında adamlara arkanda enkaz bırakıp kaçarsan olacağı bu değil mi ?kaçmasaydı 4.yıldızı da takamazdık.Albayrak göreve geldi de 4 .yıldızı taktık.ama sorsan albayrak GS a yakışmaz 4 .hafta klübü bırakıp kaçan klas adam.yerseennn!!yaptığı en büyük hizmet kaçmaktı bence.2 şampiyonluktaki payını FT ve yöneticiler gidince gördük.koca bir sıfır.ondan sonra gelenler çok iyi yönetti vb nerede yazdım ben göremedim?
Di mi sonra yerine gelenler güllük gülistanlık yaptılar hatta o gidenlerin aldıklarını da 45 milyon euroya okuttular.

Son düzenleme:
90 yaşında adamlara arkanda enkaz bırakıp kaçarsan olacağı bu değil mi ?kaçmasaydı 4.yıldızı da takamazdık.Albayrak göreve geldi de 4 .yıldızı taktık.ama sorsan albayrak GS a yakışmaz 4 .hafta klübü bırakıp kaçan klas adam.yerseennn!!yaptığı en büyük hizmet kaçmaktı bence.
8. olduktan sonra da gelmeseydi de görseydik acaba ne durumda olacağımızı. Kaçan adam kaçardı her kongrede gelir mali durum hesabını vermezdi.

O geldiğinde de enkaz almıştı ayrıca adam başkanlığı bırakıyor gelen adam yüzünden bile suçlanıyor oksijen yerine ne soluyorsunuz merak ediyorum.

90 yaşında adamlara arkanda enkaz bırakıp kaçarsan olacağı bu değil mi ?kaçmasaydı 4.yıldızı da takamazdık.Albayrak göreve geldi de 4 .yıldızı taktık.ama sorsan albayrak GS a yakışmaz 4 .hafta klübü bırakıp kaçan klas adam.yerseennn!!yaptığı en büyük hizmet kaçmaktı bence.2 şampiyonluktaki payını FT ve yöneticiler gidince gördük.koca bir sıfır.ondan sonra gelenler çok iyi yönetti vb nerede yazdım ben göremedim?
FT de başarılı yöneticilerle başarılı oluyor o zaman senin mantığına göre

Koca bir Canaydın dönemi örneği var kocaman sıfır

Bugün bile transfer bütçesinin tamamına yakını onun döneminde aldığı adamlarla oluşturdun. Ayrıca daha az fiyata satmana ve Snejder gibi oyuncudan bonservis kazanmamana rağmen

Hayroviç filan diye ötüyorsunuz Yiğit Gökoğlanlar filan nerede

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
DGy-RDnWsAE-u0j.jpg

kaçmadı mı?kaçmadı diyorsan tüm oksijenler senin olsun.90 yaşında adamlar yokluk içinde takımı şampiyon yapmadı mı?bu şampiyonlugun en büyük mimari Albayrak değil mi?

GS avrupa kupalarından men edildi bil bakalım çok oksijen tüketiyorsun ya kimin yüzünden?100 milyon dolarlık köprü kredi sağlayacaktı GS ya sor bakalım o para nerede kaldı.

stad bitmiş sermayte arttırımı yapılmış tarihin en büyük gelirleri elde ediliyor başarıdan başarıya koşuyoruz yönetim değişiyor candan ercetinlerle klup yönetiyorsun hocanı

antremanda kovuyorsun.mancini vb vb saçma trasnsferlerle paraları yiyorsun ve mutlu son 4.hafta kaçıyorsun.kaçmamış:))
8.
olduktan sonra da gelmeseydi de görseydik acaba ne durumda olacağımızı. Kaçan adam kaçardı her kongrede gelir mali durum hesabını vermezdi.

O geldiğinde de enkaz almıştı ayrıca adam başkanlığı bırakıyor gelen adam yüzünden bile suçlanıyor oksijen yerine ne soluyorsunuz merak ediyorum.

Ayrıca sayın Ünal Aysal döneminde amatör branşlar kulüp tarihinin en başarılı dönemlerini geçirdi

Senin değimine göre basketi,voleybolu vb. branşları Terim çalıştırıyordu, Albayrak'ta oraların yöneticisiydi demi

FT bencede iyi yöneticilerle başarılı oluyor.Albayrak ve Ali Dürüstsüz başarılı olabilirmiydi bilmiyorum.belkide olamaz cidden.ama akıllı adam onlarla beraber göreve geliyor bu adamları kovup candan erçetinler ile klup yönetmeye kalkmıyor..şampiyonlar ligi şampiyonluk gelirlerim varsa yiğit gökoğlan gibi az sayıda yanlış transferi hazmederim.sen şampiyon yapta hajroviç gibi arada yanlışların olsun..yiğit gökoğlanlar derken?başka kimler vardı say bakalım?adamın aldırdığı bruma sayesinde transfer yapıyoruz gitti diye üzülüyoruz.hagi gelsin bana bu sene para vermeyin diyen adam bu adam hatırlatayım.
FT de başarılı yöneticilerle başarılı oluyor o zaman senin mantığına göre

Koca bir Canaydın dönemi örneği var kocaman sıfır

Bugün bile transfer bütçesinin tamamına yakını onun döneminde aldığı adamlarla oluşturdun. Ayrıca daha az fiyata satmana ve Snejder gibi oyuncudan bonservis kazanmamana rağmen

Hayroviç filan diye ötüyorsunuz Yiğit Gökoğlanlar filan nerede

kaçmadı mı?kaçmadı diyorsan tüm oksijenler senin olsun.90 yaşında adamlar yokluk içinde takımı şampiyon yapmadı mı?bu şampiyonlugun en büyük mimari Albayrak değil mi?

GS avrupa kupalarından men edildi bil bakalım çok oksijen tüketiyorsun ya kimin yüzünden?100 milyon dolarlık köprü kredi sağlayacaktı GS ya sor bakalım o para nerede kaldı.

stad bitmiş sermayte arttırımı yapılmış tarihin en büyük gelirleri elde ediliyor başarıdan başarıya koşuyoruz yönetim değişiyor candan ercetinlerle klup yönetiyorsun hocanı

antremanda kovuyorsun.mancini vb vb saçma trasnsferlerle paraları yiyorsun ve mutlu son 4.hafta kaçıyorsun.kaçmamış:))
Kaçan adam gider bir daha da ortalıkta gözükmez başkanlığı bırakıp kongrede gelip her türlü hesabı verdi. He ayrıca sürekli tek taraftan bakacağına az kafanı çalıştır bu takım 8. idi ve leş gibi kadrosu vardı bak 8 diyorum yazıyla da yazayım sekiz.

O şampiyon olan kadro da o adamın kurduğu kadro. Avrupa'dan cezayı Aysal kalsa almazdık bir şekilde kitabına uydurulurdu şu anki yönetim onu bile beceremedi üstüne 2 yıldır zar zor Avrupa potasına giriyor takım. O değilde bu yıl da mı cezalıydık niye yokuz şu an Avrupa'da, o da mı Aysal yüzünden ne yapmış bu adam bu kadar ya?

Bruma, Telles, Amrabat, Burak, Melo vs adamlardan da 40 milyon eurodan fazla para geldi o paraların bie bölümü de Tolga, Cavanda gibi adamlara verildi bunları da anlat Aysal bir ton kaliteli adam aldı rezil BAMlı kadroyu ne hale getirdi ama hala Hayrovic Ontivero falan ya bırakın artık bu işleri, adam delikanlı gibi gitti istemiyorsanız beni deyip ondan önceki de sonraki de ondan kötüydü. Hatta Galatasaray adının bu kadar yere serildiği başka dönem de hatırlamıyorum bu dönemde bile Aysala laf atmak için Fenerli olmak lazım.

Bu tiviti atın fav'a. İleride lazım olacak.

KWADWO ASAMOAH PARÇALIYI GİYMEK ÜZERE!

Collina

Tarigin 2 milyon Euro para almasi rezillik. ne yapıp ne Edip kadrodan def edilmesi gerek. Geçen sene süper ligden kulüp bulamadı kendine gevşek Osman.

Bir de o dönem forumdaki çoğu kişi Tarık'ı deli gibi istiyordu muhtemelen nasıl olsa kim bilecek diye Tarık üzerinden Aysala laf atılıyor.

Burada Tarık çok kırılgan adam dedim diye denilmedik laf kalmamıştı yeni Gökhan Gönüldü vs vs.

delikanlı gibi mi gitti 90 yaşında adamlara bırakıp kaçıp gitti hepimiz biliyoruz.90 yaşında ki adamlar ile 4.yıldızı taktık.Albayrak sayesinde diyebiliriz hatta.bruma telles amrabat burak ve melo bu yazdıgın tüm isimler FT zamanında alındı farkındaysan(telles hariç).FT kovdu yerine italyanlar ile yaptıkları transferleri yazda biraz oksijen alalımm.ontivero hajroviç umut gündoğan salih dursun çamdal falan FT min yoklugunda alındı mı alınmadı mı?basketbola sponsor oluyordu Allah aşkına bir kuruş cebinden para harcamayan adamı övmeyin şurada..
Kaçan adam gider bir daha da ortalıkta gözükmez başkanlığı bırakıp kongrede gelip her türlü hesabı verdi. He ayrıca sürekli tek taraftan bakacağına az kafanı çalıştır bu takım 8. idi ve leş gibi kadrosu vardı bak 8 diyorum yazıyla da yazayım sekiz.

O şampiyon olan kadro da o adamın kurduğu kadro. Avrupa'dan cezayı Aysal kalsa almazdık bir şekilde kitabına uydurulurdu şu anki yönetim onu bile beceremedi üstüne 2 yıldır zar zor Avrupa potasına giriyor takım. O değilde bu yıl da mı cezalıydık niye yokuz şu an Avrupa'da, o da mı Aysal yüzünden ne yapmış bu adam bu kadar ya?

Bruma, Telles, Amrabat, Burak, Melo vs adamlardan da 40 milyon eurodan fazla para geldi o paraların bie bölümü de Tolga, Cavanda gibi adamlara verildi bunları da anlat Aysal bir ton kaliteli adam aldı rezil BAMlı kadroyu ne hale getirdi ama hala Hayrovic Ontivero falan ya bırakın artık bu işleri, adam delikanlı gibi gitti istemiyorsanız beni deyip ondan önceki de sonraki de ondan kötüydü. Hatta Galatasaray adının bu kadar yere serildiği başka dönem de hatırlamıyorum bu dönemde bile Aysala laf atmak için Fenerli olmak lazım.

Son düzenleme:
Yabancı sınırının bizi telaşe ettirdiği yıllarda peydah olmuştu bu vatandaş. O bonservisi buna vermesek başka bir mevkide başka bir sığıra verme ihtimalimiz az değildi. O yüzden hayrovic transferi ve sonra kaçıp gitmesi gibi bir rezillik sayılmazdı bunu almak, mecburdun bir yerde.

delikanlı gibi mi gitti 90 yaşında adamlara bırakıp kaçıp gitti hepimiz biliyorur.90 yaşında ki adamlar ile 4.yıldızı taktık.Albayrak sayesinde diyebiliriz hatta.bruma telles amrabat burak ve melo bu yazdıgın tüm isimler FT zamanında alındı farkındaysan.FT kovdu yerine italyanlar ile yaptıkları transferleri yazda biraz oksijen alalımm.ontivero hajroviç umut gündoğan salih dursun çamdal falan FT min yoklugunda alındı mı alınmadı mı?basketbola sponsor oluyordu Allah aşkına bir kuruş cebinden para harcamayan adamı övmeyin şurada..
Senin nefes boruların tıkanmış beynine oksijen gitmiyor bu kesin.

Yapılan iyi şeyleri FT yaptı kötü olan her şeyi Aysal di mi, git kumda oyna. Çocuk çocuk argümanlar neymiş 90 yaşında adamlarmış ulan aday olan ve seçilemeyen Yalmanı şu anki adam kendi isteğiyle kulübe soktu onu da anlatsaydın ya az objektif olduğunu düşünseydik. Albayrak'a da söyle 8. olduğumuz zaman tvde çıkıp ağlayıp bizi rezil etmesin.

Ha git şimdi Dursunu yala sen zeka gelişimini tamamlamadan da benle muhattap olma bozuk plaktan farkın yok.

yala, nefes boruların tıkanmış,lan falan bu nasıl laflar .administrator olmuşsun ama adam olamamışsın diye bir laf var eski atasözü.biraz seviyen olsun fazla oksijenden mi oluyor bu seviyesizlik.şimdi belki yasaklarsın bilmiyorum sizin adalet anlayışınız farklı..muhatap olma lütfen alıntı yapma..
Senin nefes boruların tıkanmış beynine oksijen gitmiyor bu kesin.

Yapılan iyi şeyleri FT yaptı kötü olan her şeyi Aysal di mi, git kumda oyna. Çocuk çocuk argümanlar neymiş 90 yaşında adamlarmış ulan aday olan ve seçilemeyen Yalmanı şu anki adam kendi isteğiyle kulübe soktu onu da anlatsaydın ya az objektif olduğunu düşünseydik. Albayrak'a da söyle 8. olduğumuz zaman tvde çıkıp ağlayıp bizi rezil etmesin.

Ha git şimdi Dursunu yala sen zeka gelişimini tamamlamadan da benle muhattap olma bozuk plaktan farkın yok.

yala nefes boruların tıkanmış falan bu nasıl laflar .administrator olmuşsun ama adam olamamışsın diye bir laf var eski atasözü.biraz seviyen olsun fazla oksijenden mi oluyor bu seviyesizlik.şimdi belki yasaklarsın bilmiyorum sizin adalet anlayışınız farklı..muhatap olma lütfen alıntı yapma..
Hahaha noldu köşeye sıkıştın ve aciz insanlar gibi adamlık üzerinden mi vurmaya çalışıyorsun, senin beyninde problemler olduğu için insanları kendin gibi düşünmeni normal karşılıyorum.

Ee yaptığın birilerini yalamak burada teşbihte hata olmaz, 90 yaş, Albayrak, Hayrovic zart zurt başka da argümanın yok her yazdığında aynı şeyleri söylüyordun ee bu da muhakeme yeteneğin olmadığını gösteriyor beynine oksijen gitmesine rağmen böyleysen daha kötü ben gene iyi açıdan bakmışım :asd:

hala hakaretler adam olsan kendini banlarsın..muhattap olma arkadaşım.admin olmuşsun ama adam olamamışsın.adam olsan kendini banlarsın..
Hahaha noldu köşeye sıkıştın ve aciz insanlar gibi adamlık üzerinden mi vurmaya çalışıyorsun, senin beyninde problemler olduğu için insanları kendin gibi düşünmeni normal karşılıyorum.

Ee yaptığın birilerini yalamak burada teşbihte hata olmaz, 90 yaş, Albayrak, Hayrovic zart zurt başka da argümanın yok her yazdığında aynı şeyleri söylüyordun ee bu da muhakeme yeteneğin olmadığını gösteriyor beynine oksijen gitmesine rağmen böyleysen daha kötü ben gene iyi açıdan bakmışım :asd:

Geri
Üst Alt