Sınır gelirse bunun gibi sığırlar için milyon eurolar yine çöpe atılacak.Mariano 4.000.000 euro.Bu sığır 4.750.000 euro.Varın gerisini siz düşünün.

Son 10 yilin en buyuk kazigi.
ismi Osman Kazik Camdal olmali.

Olası bir şampiyonluk kutlamalarında bu adamı görmeyiz umarım.
Geçen yıl TFF 1. ligde oynayamayan adam Galatasaray kadrosunda. Aysal'ın en büyük hatası.

Karabük anlaştığı romen oyuncunun kulübunun fiyat yükseltmesiyle transferden vazgeçmiş büyük ihtimalle , tarık yarın gidebilir. :asd22:

Nedense icimde sanki ileride Yildirim Demirorenin kiziyla evlenecekmis gibi bir his var.

Olası bir şampiyonluk kutlamalarında bu adamı görmeyiz umarım.
Geçen yıl TFF 1. ligde oynayamayan adam Galatasaray kadrosunda. Aysal'ın en büyük hatası.

Aysalın hatalarından biri sadece, 20 tane tarık gibi futbolcu aldı. 2 senede alayını yolladık enkazdan kalan umut bu adili falan.

Aysalın hatalarından biri sadece, 20 tane tarık gibi futbolcu aldı. 2 senede alayını yolladık enkazdan kalan umut bu adili falan.

Sorma. Unal Aysal her aksam transfermarkt sitesindeki turk futbolculara goz atar sabahi kafasina gore rastgele alirmis.
Kac kere ayni seyi bam bam bam diye kafaniza vuracaz?

Baban anneni bakkala peynir almasi icin gondermis ve demis ki bak hanim falanca marka peyniri istiyorum mutlaka onu al.
bakkal peyniri bi guzel paketleyip hanimin eline vermis. hanim almis gelmis eve... baba atmis agzina peyniri bi bakmis tadina bok gibi. yenecek gibi degil.
Bu durumda peynirin bok gibi cikmasinda suclu kim olur?

a)Baba
b)anne

DLwVX-WXUAEI3WG.jpg

kulübeyi doldurmasina bile gerek yok, öyle gereksiz ki.

ben bu vitaminsizi ne güzel unutmuştum ismini görünce yine moralim bozuldu

Geri
Üst Alt