Biz bu vitaminsiz ile ömür boyu sözleşme filan mı imzaladık. Bu karaktersiz herifin sözleşmesi niye bitmiyor lan?

Tipini sıfatını sevdiğim herifi, Terim döneminde bile şans bulamayacak kadar leş bir topçusun. Seni alan yönetimin de, seni onaylayan hocanın da, seni bize kitlemek için uğraşan medyanın da yedi ceddini seveyim.

Bu herif gittiği takımda kesin bize karşı gol atacak, ona yanıyorum.
ptt liginden alıcısı çıktı mı ? biz de küme düşmeyeceğimize göre .
sen şimdi bu kız ismet'i biri ister sanıyorsun renktaş. süper ligden kimse bunu alıp da başına bela etmez. soyunma odasında yol ederler kevaşeye çevirirler bunu .

MUSALLA TAŞLARI KİMSESİZ, YOKSUN, HÜZÜNLÜ VE SENSİZ BE OSİ...KEŞKE BABAN O GECE...

1522581802982.webp

Bu herif gittiği takımda kesin bize karşı gol atacak, ona yanıyorum.
bunu ptt de alan çıkmaz , bu tipi yıllardır seviyorum zaten de buna bu kadar yıllık sözleşme imzalayan şerefsize saygılarımı sunuyorum hiç mi aklınıza gelmedi lan lato'ya yapılan gibi bir sözleşme yapmak ulan birde sanki her sene yardıracakmış gibi fiyatı artıyo kansızın seneye ziktirolup gitsinde floryanın önünden geçmesin büyük ihtimal futbolu bırakır keseyi doldurdu 4-5 yıldır

bunu ptt de alan çıkmaz , bu tipi yıllardır seviyorum zaten de buna bu kadar yıllık sözleşme imzalayan şerefsize saygılarımı sunuyorum hiç mi aklınıza gelmedi lan lato'ya yapılan gibi bir sözleşme yapmak ulan birde sanki her sene yardıracakmış gibi fiyatı artıyo kansızın seneye ziktirolup gitsinde floryanın önünden geçmesin büyük ihtimal futbolu bırakır keseyi doldurdu 4-5 yıldır
Zaten tam da onun için Latovlevici'yi seviyorum ve hiç kızmam...2 ayda 3000 post attım lato hakkında bir tane bile alaycı ifadem yok zira adama yönetim dedi ki seni sene sonuna kadar alacağız istiyorsan imza at istemiyorsan atma diye çocuk da kabul etti...niye çünkü şerefli...AMMMAAA BU TARIK DENEN GEBEŞ NE YAPTI? 3 SENELİK KONTRAT YETMEZ VE HER SENE ARTIŞLI OLACAK YOKSA BEJEKEYE GİDERİM DEDİ...NİYE ÇÜNKÜ ŞEREFSİZ...HAAA YÖNETİM SUÇLU MU? SONUNA KADAR BENDEN DAHA ÇOK ÜNAL AYSALA GICIK KİMSE YOKTUR HERHALDE...

Yani üstat haklısın ama ben de haklıyım bu gebeşe geçirmekte, hürmetler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alacakları verilsin kovulsun. Seneye de görmeyelim bu capsizi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alacakları verilsin kovulsun. Seneye de görmeyelim bu capsizi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
madem sözleşme sonuna dek bizim elemanımız parasını vermek zorundayız. neden kovuyoruz ? tuvalet temizletmek , top toplayıcılığı gibi kendisine yakışan işler versek medya başımıza taş yağdırır o halde bilfiil antrenmanlara çıksın azar yesin takım mobbing uygulasın itin götüne sokup sokup çıkarsınlar .
zaten sözleşme sonunda bir ihtimal mahalle takımlarından biri kokoreç+cola parasına alabilir . başka da işe yaramaz .

Bu karaktersiz asalak herifin adını ne zaman görsem sinirlerim zıplıyor.. Su adamı Florya da dovecek bir babayiğit yok mu arkadaşlar??

Ulan ne şanslı herif imiş be. Yata yata kariyeri bitti, milyon euroları cebe indirdi, yüzsüz herif beni satın kiralayın oynamak istiyorum dahi demiyor, futbol ile işi yok çünkü adamın, karaktersiz.​

türk futbol tarihinin en olumsuz fiyat performans transferidir türk oyuncu olarak. karakter olarakda son derece zayıf malesef. yatarak para kazanmayı kendine iş bellemiş. birçok taraftarın ahı var üzerinde sevgili tarık bu çok kötü bişeydir, emeksiz para kazanmak. bunun ahı çıkar çok kötü bir biçimde. keşke bu yola başvurmsaydın, gidip başka takımlarda başarılı olup bu klübe daha fazla yük olmasaydın

Neyse ki taraftar hatasının farkına varıp alkışladı

Her zaman yuhala ama kutlama gecesinde yuhalamak gerizekalılıktır.Pozitif enerjiyi bozmanın gereği yoktu

hem sahneye cikmasi hem de madalya almasi kadar yanlis birsey olamaz
herif bariz kotu oldugu icin ligde 0 dk oynamis bir adam
madalyayi satsa ustune para alip kar etmis olacak
zerre katkisi olmadigi gibi adi anons edilip kutlamalara limon sikiliyor

Geri
Üst Alt