Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 20.780
- 17.623
- 1.998
Biz bu vitaminsiz ile ömür boyu sözleşme filan mı imzaladık. Bu karaktersiz herifin sözleşmesi niye bitmiyor lan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ptt liginden alıcısı çıktı mı ? biz de küme düşmeyeceğimize göre .Bu herif gittiği takımda kesin bize karşı gol atacak, ona yanıyorum.
bunu ptt de alan çıkmaz , bu tipi yıllardır seviyorum zaten de buna bu kadar yıllık sözleşme imzalayan şerefsize saygılarımı sunuyorum hiç mi aklınıza gelmedi lan lato'ya yapılan gibi bir sözleşme yapmak ulan birde sanki her sene yardıracakmış gibi fiyatı artıyo kansızın seneye ziktirolup gitsinde floryanın önünden geçmesin büyük ihtimal futbolu bırakır keseyi doldurdu 4-5 yıldırBu herif gittiği takımda kesin bize karşı gol atacak, ona yanıyorum.
Zaten tam da onun için Latovlevici'yi seviyorum ve hiç kızmam...2 ayda 3000 post attım lato hakkında bir tane bile alaycı ifadem yok zira adama yönetim dedi ki seni sene sonuna kadar alacağız istiyorsan imza at istemiyorsan atma diye çocuk da kabul etti...niye çünkü şerefli...AMMMAAA BU TARIK DENEN GEBEŞ NE YAPTI? 3 SENELİK KONTRAT YETMEZ VE HER SENE ARTIŞLI OLACAK YOKSA BEJEKEYE GİDERİM DEDİ...NİYE ÇÜNKÜ ŞEREFSİZ...HAAA YÖNETİM SUÇLU MU? SONUNA KADAR BENDEN DAHA ÇOK ÜNAL AYSALA GICIK KİMSE YOKTUR HERHALDE...bunu ptt de alan çıkmaz , bu tipi yıllardır seviyorum zaten de buna bu kadar yıllık sözleşme imzalayan şerefsize saygılarımı sunuyorum hiç mi aklınıza gelmedi lan lato'ya yapılan gibi bir sözleşme yapmak ulan birde sanki her sene yardıracakmış gibi fiyatı artıyo kansızın seneye ziktirolup gitsinde floryanın önünden geçmesin büyük ihtimal futbolu bırakır keseyi doldurdu 4-5 yıldır
madem sözleşme sonuna dek bizim elemanımız parasını vermek zorundayız. neden kovuyoruz ? tuvalet temizletmek , top toplayıcılığı gibi kendisine yakışan işler versek medya başımıza taş yağdırır o halde bilfiil antrenmanlara çıksın azar yesin takım mobbing uygulasın itin götüne sokup sokup çıkarsınlar .Alacakları verilsin kovulsun. Seneye de görmeyelim bu capsizi
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen üstat kopeki yurtdışında bir yere kiralayalım haziran 2019'da türkiyeye dönmeden kurtulmuş oluruz...100-200 bin dolar maaş bile verseler kardır 1.4 milyon euro verir bu musallat da sona ermiş olur...Büyük başkanımın son çileklerinden.
Bence taraftar bunu kurban edip kanını birbirlerinin alnına sürmeliydi sen diyorsun neden yuhaladılar...Neyse ki taraftar hatasının farkına varıp alkışladı
Her zaman yuhala ama kutlama gecesinde yuhalamak gerizekalılıktır.Pozitif enerjiyi bozmanın gereği yoktu