Sabri yi bile geçemedi. Ama bu da işte Türk futbolunun bir gerçeği, ne kadar çabuk yabancı tam serbest bırakılır, okadar iyi olur. Bakınız Tarık, Ozan Ä Batuhan lara filan hepsi çok güzel kazık

Islıklanmis böyle bi günde yapılan hatalardan. Bu adama zorla imza attırılmadi o gün düşünülürse taraftar baskısıyla alınmış bir oyuncu. Yeteneksiz olabilir ama kimse o parayı bırakıp bir yere gitmez. Ağzından da kötü bir söz duymadım. Macta protesto olurda bugün olmamalıydı.
Uygun bir şekilde paketleyip göndermek lazım

Hoşuma gitti bugün yapılan bu herife. Daha nicelerini hakediyor

Alacakları verilip sözleşme feshedilsin o parayı zaten yatarak alıyor en azından gözümüz görmez ...

Tarik da ayıp ediyor.

Çok ciddi bir yıllık ücreti var alacağını aldı artık değilsin gitsin.

55 bin kisiden alkis almak nasil bir duygu? Evet cok guzel bir duygudur.
55 bin kisiden yuhlanmak nasil bir duygu? Yaprak gibidir.
Ya anlamiyorum ben bu taraftari kendi futbolcuna boyle yapacagana seslenme bisey deme, Tarikda biliyor sevilmedigini ama kotuye ekstra kotu eklemek neyin nesidir.Kendimide sorgulamaya basladim bende cok yaptim ama bugun bu herife uzuldum. Sevmiyorum etmiyorum ama sonucta bizim futbolcumuz yuhlamak neyin nesine.

Yav bende sevmem herifi de kutlama gecesi ne luzum var aileleri fln geliyor

Lato bile nasıl üzüldü karısı fln gelmiş alkışla geç zaten kovacağız bunları

Lato'ya bir sey yapilmadi zaten.

Yalniz bu herifin alacaklarinin bir kismini verip yollari ayiralim teklifine hepsini isterim seklinde haberler ciktigindan buyuk ihtimal boyle bir tepki geldi.

55 bin kisiden alkis almak nasil bir duygu? Evet cok guzel bir duygudur.
55 bin kisiden yuhlanmak nasil bir duygu? Yaprak gibidir.
Ya anlamiyorum ben bu taraftari kendi futbolcuna boyle yapacagana seslenme bisey deme, Tarikda biliyor sevilmedigini ama kotuye ekstra kotu eklemek neyin nesidir.Kendimide sorgulamaya basladim bende cok yaptim ama bugun bu herife uzuldum. Sevmiyorum etmiyorum ama sonucta bizim futbolcumuz yuhlamak neyin nesine.
Vizyon ve sağ duyulu GS taraftarına yakışmadı...

Ben onların adına utandım ve üzüldüm... Böyle bir gün de olmaması lazım dı.

Sonra çağırdı lar da iş çoktan bitmişti.

Bırakın duygu sömürüsünü milyon euro lar alacak çalışmadan yan gel yat para kazanacak daha çok ıslıklanıp rencide etmesi lazımdı taraftarın

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ıslıklanmasına üzülmedim iyi oldu falan dıyordumda sonra halini görünce insan acıyor yav. çok pis bozuldu herif.
birde bunları gören latovlevici kucağında cocuğuyla çıkarken baya bi tırstı yazık.

Beter olsun.

Az bile yaptılar.

sent via GSC

umarım yeni baskan dursun ve ünalın pisligini temizleyecek yoksa maddi yönden ciddi anlamda sıkıntı yasayacaz. basta bu süperçöp olmak üzere tüm çöplerden kurtulmak lazim.

Bu sezonun en kötü görüntüsü bu çapsız, karaktersiz futbolcu bozuntusunun kutlamalara katılması. Taraftar az bile yaptı. Bırakın duyar kasmayi, oturduğu yerden milyon eurolari gömüyor asgari ücret alan işçiler azarlaniyor bu mu tepki görmeyecek. Defol git artık bu takımdan

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen 4 senedir ye iç yat sonra duygu sömürüsü...

Paranın hakkını vermeyene verilecek tepkidir, tepkimiz..!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabii ki Tarık Çamdal yerine onunla bu sözleşmeleri yapan yöneticileri eleştireceğiz; ancak kendini geliştirmeyen, kadroya girememesine rağmen maaşında indirime gitmeyen Tarık Çamdal'ı da ıslıklayacağız. Duygu sömürüsü yapmayın. Yer mekan tanımadan herkese yerini bildirmemiz lazım. Yoksa bir kupayla "Aziz Başkaaan" diye bağıran Fenerbahçelilerden ne farkımız olur! Biz lider takımın teknik direktörünü göndermiş taraftarız!

Valla taraftar elestiri hakkini kullandi diye bakiyorum ben olaya.

Herif yatarak para kazanmayi secen serefsizin teki.

Serefsiz yatarak 8 milyon TL sini aliyor Galatasaray'ın ! En ufak bir caba yok. Ustunu tamamlayalim baska bir takima git dedik o da yok !!

Uzulmusmus de bilmem ne. Yatarak 8 milyon kazanmayi secen suratina tukuruldugunde de ses etmiycek.

Geri
Üst Alt