ÖSS-Final-Vize vs. Dert Yanma Topiği

Cevap: ÖSS-Final-Vize vs. Dert Yanma Topiği

Hİçbir zaman rahat değil aslında çocukluğu dışında. :D

Allah canlıları yaratacağında hepsini huzuruna çağırıp ömrü hakkında soru soruyormuş.

Eşeği huzuruna çağırmış, "sana 30 yıl ömür veriyorum, gidip dünyada insanların yükünü taşıyacaksın, eşek gibi çalışıp onların işlerini göreceksin."

Eşek: "Allahım bu süre çok uzun, biraz kısaltamazmısınız" demiş ve Allah eşeği 10 yıl bu görevle dünyaya göndermiş.

Ardından köpeği huzuruna çağırmış. Ona da aynı şekilde,"sen dünyaya gideceksin. 20 yıl insanların malını,canını bekleyip onlara yalakalık edip kendini sevdireceksin" demiş. Köpek ,"bu süre çok uzun 10 yıl olsun" demiş ve oda 10 yıl ömürle gönderilmiş dünyaya.

Ardından sıra maymuna gelmiş. Allah ona da "seni 20 yıllığına dünyaya gönderiyorum. İnsanları eglendirip güldüreceksin, onlara soytarılık edeceksin" demiş.

Maymun da ömrünü uzun bulunca 10 yıl yaşaması için dünyaya gönderilmiş.

Ardından sıra insana gelmiş.Allah insana "seni 20 yıllığına dünyaya gönderiyorum. Ye iç ,çalış,yaşa diye" demiş. insan bu süreyi çok az bulmuş ve 'Allah'ım bu süre çok az daha fazlasını isterim' demiş.

Allah da eşekten kalan 20 seneyi, köpekten kalan 10 seneyi ve maymundan kalan 10 seneyi insanın ömrüne eklemiş.

İşte bu yüzden hayatımızın ilk 20 yılını insan gibi yaşayarak, sonraki 20 yılını eşek gibi çalışarak, daha sonraki 10 ylını köpek gibi malımıza ve çocuklarımıza sahip çıkmak için çabalayıp onlara kendimizi sevdirmeye çalışarak, ve son 10 yılımızıda maymun gibi insanları kendimizle eğlendirip , kendimize güldürerek yaşarız.

:b5:

Evet arkadaşlar ABD'nin düzenlediği TOEFL (Test of English as a Foreign Language) sınavından 653 almış bulunmaktayım (677 üzerinden), bu puanı dünya üzerinde kabul etmeyen kuruluş bulunmamakta. :) Akşama kutlama yapacağım kendime, çekeceğim viskimi :)

Yuh. Tebrikler hacı.

Evet arkadaşlar ABD'nin düzenlediği TOEFL (Test of English as a Foreign Language) sınavından 653 almış bulunmaktayım (677 üzerinden), bu puanı dünya üzerinde kabul etmeyen kuruluş bulunmamakta. :) Akşama kutlama yapacağım kendime, çekeceğim viskimi :)

Tebrikler hocam.

Barkın napmışsın sen Aroune Kone olmuş bu. Darısı başıma, kaçacağım buralardan. Tebrik ederim.

Barkın abi tebrikler.

Çok zor bir sınavdır o 653 alan reistir :D.

Sağolun arkadaşlar :) 2 sene sonra tekrar gireceğim (geçerlilik süresi 2 sene çünkü TOEFL'ın). Amacım 660'ı görmek :D

Saat 2'de mülakata giricem lan tırsıyorum:sad007: Hocalar çok zorluyormuş:sad007:

Bakalım görecez 5-10 dakika içinde:happynew:

Lan elim ayağım titriyor olumlu geçti galiba :D Teşekkürler Efehan.Staj sınavıydı.

Sonuçlar sonra açıklanacağı için daha rahat değilim maalesef :D

Onur kalmışsın stajdan

6. hissim söyledi. :evilsmile:

Sus ulan titreme geçmedi zaten.Mülakat ne nalet bi olay arkadaş :asd:

Bi gün önce arkadaş baya odun attı zaten.Benim ki çok kötü geçti, kabul etmezler,çok zorluyorlar vs vs dedi şerrefsiz :D

İnşallah başarılı olursun Onur. :) Sen de o potansiyel var.

Sus ulan titreme geçmedi zaten.Mülakat ne nalet bi olay arkadaş :asd:

Bi gün önce arkadaş baya odun attı zaten.Benim ki çok kötü geçti, kabul etmezler,çok zorluyorlar vs vs dedi şerrefsiz :D

Rahat ol be aga, yüzde 90'ı kabul ediliyor stajların ama hep o % 10'luk kısım insanı geriyor:evilsmile:

Bizde YGS-LYS mağduruyuz malesef allah mağdurlarını görür inşallahh

Yarınki spa sınavı iyi geçerse, buralar şenlenir. Herkeşe benden çay diye bağırırım.

Çaylar iptal, sınav kötüydü. :D

hazırlıktayız , yatıyoruz :D

Geri
Üst Alt