ÖSS-Final-Vize vs. Dert Yanma Topiği

Cevap: ÖSS-Final-Vize vs. Dert Yanma Topiği

Geride bırakacak kimsem yok şuanlık.

7-8 sene çalışacağım sonra düzenli hayatımı kuracağım.

İstanbul'a yerleşmeyi planlıyorum.

Tabi şuanlık hayal.

Şimdilik okulu bitirelim :).

Vallahi göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. 3 senem bitti ünide şimdiden ama çok çileli oldu :D Geride bırakacak kimsen olmaması iyi bir şey bizim arkadaş staja gitmeden bir kaç gün önce gitti kız arkadaşından ayrıldı, kız da beddua etmiş güya buna gemileri battı :D 3 bin dolar tazminat aldı ama :D

Aga, dc dd falan geçmez bizde. Yok öyle dünya.:D

Bizden daha beter ünilerin olduğunu görmek güzel :D

Aga hepsi bizde de var yahu :D Yaz okulu var büt yok ve bu işe feci sövüyorum :D DC ile her türlü geçiyorsun ama ortalama 1.8 altına inerse 15 krediden fazlasını alamıyorsun. Derslerin ön şart olayı zaten boktan bir şey. Yaz okulunu mecbur kılıyorlar, yaz okulunda da geçiriyorlar. Ders saati başı 40 lira verdik gene bu yaz.

Bizde de aynı durum var.

Hayat size güzel aq.:D Biz bu not bokluğundan neler çekiyoruz bilemezsiniz.:D

Bizde not sınırı 45-50 falan olsa haklısın da :) Bir ara bizim memurlara sormuş arkadaşlar bilmiyordu adamcağızlar sistemi.Çokca sorun oluyor not sisteminde.

Nalet olsun içimdeki okuma sevgisine :(

AA 90-100 arası BA 85-90 arası oluyor.

Doğrudur :)

Geride bırakacak kimsem yok şuanlık.

7-8 sene çalışacağım sonra düzenli hayatımı kuracağım.

İstanbul'a yerleşmeyi planlıyorum.

Tabi şuanlık hayal.

Şimdilik okulu bitirelim :).

valla bizi lisede 4 sene bu masalla uyutmuşlardı. :D Derslerde hocalar 8 saati asla ama asla geçmez mesainiz, gemide çok rahat olursunuz diye uyuttu :D

Sefere çıkmadım hiç lakin çevremdeki herkes gemiden yeni indi :D Sadece para. :D Hele kuru yük dışında bir gemide çalışırsan gemiden inme olayı bile yok :D Kuru yuk 2 gün falan demirli vaziyette kalıyor o kadar :D

Kısaca geçmiş olsun yahu cümleten.

Vallahi göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. 3 senem bitti ünide şimdiden ama çok çileli oldu :D Geride bırakacak kimsen olmaması iyi bir şey bizim arkadaş staja gitmeden bir kaç gün önce gitti kız arkadaşından ayrıldı, kız da beddua etmiş güya buna gemileri battı :D 3 bin dolar tazminat aldı ama :D

Sen de İtü Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği'nde misin ?

Yaz okulunda bile geçirmiyorlar bizde:D 87 kişilik kontenjandan 75 kişiyi bıraktı hoca :) Baba geçti tabi :asd:

valla bizi lisede 4 sene bu masalla uyutmuşlardı. :D Derslerde hocalar 8 saati asla ama asla geçmez mesainiz, gemide çok rahat olursunuz diye uyuttu :D

Sefere çıkmadım hiç lakin çevremdeki herkes gemiden yeni indi :D Sadece para. :D Hele kuru yük dışında bir gemide çalışırsan gemiden inme olayı bile yok :D Kuru yuk 2 gün falan demirli vaziyette kalıyor o kadar :D

Kısaca geçmiş olsun yahu cümleten.

Okan her işin zorluğu vardır.

Katlanacağız 7-8 sene.

Sonrası rahat. Limanlarda, tersanelerde iş bulma imkanım var.

Fabrikalarda da bulabiliyorum.

Hadi oradan.:D Ayrıcalıklıyız biz.

Gazili reis c C c.

Seviyorum okulumu, sıkışınca sövecek yerin var.

Tamam anladım onu da. Birden 3 yılım geçti çileli oldu diyince acaba dedim :D.

Elektrik - Elektronik ve Makine Fakültesi için durum hep böyle çilelidir :D Denizcilik kolay ama sallamıyorlar dersleri doğal olarak. 2.5 üstü ortalaması olanlara burs veriyorlar yahu Denizcilerde :D

Bizde kontrol mühendisliği diye ders var Namık :) 4.sınıfta yanılmıyorsam.

Mekatroniğe yönelenler için sanırım zaten mekatronik ile bizim bölümün ufak farkları var :) Pek tanınmış değil henüz bizim bölüm de cidden bayağı zor yahu, hem bilgisayarı hem elektroniği iyi bilmek lazım :SS:

Elektrik - Elektronik ve Makine Fakültesi için durum hep böyle çilelidir :D Denizcilik kolay ama sallamıyorlar dersleri doğal olarak. 2.5 üstü ortalaması olanlara burs veriyorlar yahu Denizcilerde :D

Bizde veriyorlar mı burs bilmiyorum.

Ben yüksek tutarım notlarımı ama burs yoksa da çok önemli değil.

Ailemin yanındayım. Fazla sorun olmayacak öğrencilik hayatım :D.

Bizde veriyorlar mı burs bilmiyorum.

Ben yüksek tutarım notlarımı ama burs yoksa da çok önemli değil.

Ailemin yanındayım. Fazla sorun olmayacak öğrencilik hayatım :D.

Belirli bir sayıya burs veriyorlar, İtü müydü vakıflar mıydı bursu veren hatırlamıyorum ama o sayıda 2.5 üstü ortalaması olan çıkmıyor o derece :D Fizik dersinden çoğu kalıyor ve Maslağa geliyorlar Tuzla'dan :D Ailenin yanında okumak da kötü yahu Alper, bence :)

Bütün arkadaşlarım burda. Ortam var yani.

İstersem şehir dışından gelecek arkadaşların evinde de kalabilirim.

Kafam rahat şuan.

Yemek, para, yatacak yer derdim yok.

Mekatroniğe yönelenler için sanırım zaten mekatronik ile bizim bölümün ufak farkları var :) Pek tanınmış değil henüz bizim bölüm de cidden bayağı zor yahu, hem bilgisayarı hem elektroniği iyi bilmek lazım :SS:

Haklısın dostum,bilgisayr-elektornik bilmek lazım diyorsun,ee birazda makina varsa işin içinde,Allah yardımcın olsun :D

Hatırlıyorum...

Vize:32 , Final:48 Sonuç:BB :D

Geri
Üst Alt