Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adamın numarasını daha gitmeden bir başkasına vermişler işte bu tudorun sneijdere ne kadar profesyonellik dışı bir yaklaşım içerisinde olduğunu gösterir.
Konu bu değil,farazi örnekler verdim sadece.Konya'da ikamet eden bir Chpli sırf şehrin çoğu muhafazakâr diye İzmir takımlarını mı tutacak misal Konya'yı tutmak istemesine rağmen?
Yav play off finalinde Tum Turkiye Goztepe ciksin istedi nerdeyse hic mi takip etmiyon sosyal medyayi ,eskisehir kardesi konya ve ksk taraftari disinda tabi ,İzmire yobazlar disinda sempati ile bakilir,Goztepe varken ki İzmirin hasretide ortada super lige, Es Es ciksin demene uyuzdum zaten itiraf edeyim.
Yav play off finalinde Tum Turkiye Goztepe ciksin istedi nerdeyse hic mi takip etmiyon sosyal medyayi ,eskisehir kardesi konya ve ksk taraftari disinda tabi ,İzmire yobazlar disinda sempati ile bakilir,Goztepe varken ki İzmirin hasretide ortada super lige, Es Es ciksin demene uyuzdum zaten itiraf edeyim.
Dediğin doğru ancak ben şu an olandan değil,olması gerekenden bahsediyorum.Göztepe'ye veya İzmir takımlarına bir antipatim yok.Ama sırf 'Atatürkçü'ler diye veya 'laik'ler diye sempati duymak zorunda da değilim.Hayır yukarda dediğim gibi,İzmir'i Atatürkçü diye destekledim diyelim,e karşısındaki Eskişehir Atatürkçü değil miydi?Adamlar stad adına zorla Atatürk koydurttu be,burası Atatürkçü bir şehirdir diye.
o macar takımına karşı gördük. iyi değiliz zaten penaltı olmasa 0-0 dı. taraftar olunca daha iyi oynarlar belki. bu kadar para harcayıp özdursund a elenmek ahmaklık olur.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.