GSCimbom
Östersund Müsabakası İçin UEFA'ya Kadromuzu Bildirdik!
Ozan Puki

Östersund Müsabakası İçin UEFA'ya Kadromuzu Bildirdik! Sayfa 2

Ozan Puki ·

Cevap
52
Okunma
3,7K
Sayfa
2/3
Ulan bide hagi ile kiyaslayanlar var adam esnaf kardesim dukkan isletmekten galatasaraya vakitmi ayirabiliyormu ki kadroya alinsin su muridleride bi gün toplanip gitsin para kazandirsin belki isleri kesattir o kadar seviyoruz diyolar

Uğur sevdiği için severim.

iste-mustafa-denizli-nin-sartlari-90518-5.jpg

Desteklemese bile sempati duyar geneli

Saçma ki,Atatürkçülük de laiklik de bir bölgenin/şehrin tekelinde değil.Ben Mersin'de ikamet ediyorum İzmir'de %68 hayır çıktıysa burda da %65 hayır çıktı misal.Mersin takımlarına sempati duyulmalı gibi bir şey demek aşırı saçma olur sırf bunun yüzünden.Göztepe'nin rakibi Eskişehir'de de %57-58 hayır çıktı madem olayı siyasete döküyoruz.

Saçma ki,Atatürkçülük de laiklik de bir bölgenin/şehrin tekelinde değil.Ben Mersin'de ikamet ediyorum İzmir'de %68 hayır çıktıysa burda da %65 hayır çıktı misal.Mersin takımlarına sempati duyulmalı gibi bir şey demek aşırı saçma olur sırf bunun yüzünden.Göztepe'nin rakibi Eskişehir'de de %57-58 hayır çıktı madem olayı siyasete döküyoruz.

Eskisehir mafyavari tipler tarafindan yonetilen sikeye bulasmis 1 camia sempati duymak mumkun degil

Geri
Üst Alt