Oto Kiralama Yardım

Ahmet Gökaydın

Tecrübeli Üye
Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım aradı araba kiralamışlar Ordu'ya gideceğiz dedi. Bucaspor-Orduspor maçı varmış bizim arkadaşın kuzeni de Buca'da oynuyor. Maç izleyeceğiz falan beraber gidelim dedi. Hesaba ortak olmak manasında. Kiraladıkları yeri sordum merdiven altı diye tabir edilen yerlerden kiralamışlar bir araç. Adam kiralarken bir iş falan olursa arkadaşımızın, bir abimizin arabası dersiniz demiş. Boş senet tarzı bir şeye de imza attırmış bizim çocuklara. Arabayı getirince senedi alırsınız demiş. Mevzu hiç kafama yatmadı sanırım araçta rent a car kaskosu falan da yok. Aranızda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

kaskosu olmayan oto kiralama mi olur yav
bos senede de imza atmak bildigin mallik

Ben de öyle söyledim iade edin bir an önce, boş senedi yıkarlar üstünüze dedim ama inşallah başlarına kalmaz.

En saf hâliyle düşünürsek; araç ya da plaka çalıntıdır. Daha boş senet mevzusuna hiç girmiyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Öyle yerlerden araç almayın tanımıyorsanız, en sağlamı avis zeplin gibi firmalar,
sadece 500 tl provizyon koyuyorlar kredi kartına, aracı teslim edince iptal ediyorlar..

ufak bir kazada bile aracin tam fiyatini ister simdi bunlar
ya da bir seyler uydurup o miktari alirlar

kaskosuz arabamı kiralanır kardesim. avis-garente gibi firmalardan kiralayacaksın. sarhos olmadıgın sürece yaptıgın tüm kazaları sirket karsılıyor, bunun rahatlıgı ile paşa paşa gidersin her yere..

merdiven altı araba kiralayan arkadasada bence fazla güvenme, kop derim bu tür adamlardan.

Bos senete imza nedir, bizim klasik turk topcular gibi. Baslari belaya girerse aglamasinlar sonra.

Nasıl bir gaflet çözemedim kaskosu var mı diye sordum geveledi bir şeyler. Kilometre yapmayın kapının önünde kalsın kiralama parası da sadakan olsun dedim.

oto kiralama sektöründe senete arabanın ederini yazmayıp açık bırakmaları demek avuca yağ alıp takımı sıvazlamak demektir

Böbrekleri bi gazeteye sarip direk ikram etseydiniz ne bosa imzayla falan ugrasiyosunuz

~tap

Valla kusura bakmayin da tvde gazetede okuyup bunlar nasil dolandirilmislar insan buna nasil inanir dedigimiz hikayelere benzemis.

Buyuk ihtimalle birsey olmaz. Ucuz olsun diye isi boyle alengirli yapan bir sirkettir. Ama arkadaslarin da birsey olsun diye ellerinden geleni yapmislar.

Geri
Üst Alt