Otobüste Alman Usulü!

Kamil Koçu, bir alman firması olan flixbus satın aldı. Avrupa versiyonun aynısı tr ye getiriyorlar. Tutar mı bilinmez. Ucuz ama kalitesiz olduğu yazılıyor.

makul fiyat biçerlerse bu uçak fiyatına olan piyasada gayet tüketici dostu olur

ki avrupa standartlarındaki otobüslerinden asla sıkıntı duymadım.

Otobüste biletli yolcu olduğum ve başımdan geçen bir olay vardı Bir tane teyze yerime oturdu ve kalkmıyor Muavin geldi kaldıramadı kadın ben buraya oturmak istiyorum kalkmayacağım demişti ve kalkmamıştı bu tarz şeyler bence Türkiye'ye uygun değil herkes istediği yere oturacak falan :ROFLMAO: Maliyeti azaltmak için ise şoföre de gerek yok yolcular birer saat sırayla kullansın :cigara:

Amerikada egitim aldigim donemde Bostondan New York sehrine flixbus ile yolculuk yapmistik. Gecenin 3u sehir merkezinden uzak ucuve bir sokakta 70 kisi falan bekledik galiba. Otobus gelince millet hurraa iceriye dolustu. Sirada onumdeki yasli teyzeye fazla yuklenmeyeyim diye diye 3 saat muavin koltugunda geçti yolculuk.

Dedim bu bana biryerden tanidik geliyor. Amerikayi içten fethetmisiz. Dolmuş usulü.

24256.jpg

Yurtdışında metro ve tren alt yapısı çok iyi ama otobüs taşımacılığı bizim minübüslerden bile kötü durumda. Orada da kim nereye oturursa mantığı var ama burada hem kavga çıkar hem de tren taşımacılığı o kadar etkili olmadığından otobüsle yolculuklar çok kötü hale gelir.

Yakın zamanda iflas ederler. Ülkede rekabetin en fazla olduğu sektörlerden birine böyle saçma fikirlerle yatırım yapmak pek akıllıca olmamış.

Yakın zamanda iflas ederler. Ülkede rekabetin en fazla olduğu sektörlerden birine böyle saçma fikirlerle yatırım yapmak pek akıllıca olmamış.
kurdan ve geleneksel türk yapısından o da belki zarar ederler daha çok. bunlaarın aksi sana saçma gelen ne war ?

Bizim burda bütün küçük firmaları satın aldılar. 500 km yere gitmek için 10€ ya bilet buluyoruz trenle gitsek 100€. Ama çok dandik servisleri var otobüse biniyorsun içinde yolcu zaten oluyor bir çoğu iki koltuğa yayılmış şekilde uyuyor. Muavin filan yok senin kaldırman lazım oturmak istiyorum diye. Ve kaçak kağıtsiz veya sokakta yatıp kalkan insanlarda çok kullanıyor. Adam akşama kadar dileniyor 40_50€ para topluyor 10€ suna 7-8 bira alıyor . 30-40 € ya Paristen Budapest e giden flixbus bileti alıyor. Oh miss beleş otel içerek gidiyor gittiği yerde bira yiyecek daha ucuz. Hem seyahat hem iş.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt