Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.260
- 445
- 388
Insallah bir akilli bir polis cikar bu goruntuleri inceler ve yapani bulur ve omur boyu ehliyetine el koyar ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendi canını boşversin de diğer masum insanların canını nasıl böyle tehlikeye atabilir bi insan ya
Bazen düşünüyorum forumdaki insanlar melekmi diye agız birliği etmişcesine gercektede böyleyseniz sorun yok inşallah rol veya koyun psikolojisinde degilsinizdir
Evet boyleyiz. Ozellikle 16 yasinda bir pic evladinin babasinin arabasini kacirmasi sonucu 2 yakinini kaybede biri olarak.
Tapanca
İşte bu yüzden trafikte hiç kimsenin garantisi yok. Sen harika araba da kullansan, her şeyi doğru da yapsan, bu ve bunun gibi bir dallama çıkıp senin hayatını rahatça tehlikeye atabilir. Maalesef kimsenin trafikte ki kaderi sadece kendi elinde değil.
Ben yolumda gidiyorum. Adam lap diye yoluma kırıyor direksiyonu. Haliyle korna çalıyorum . Karşılığında "pardon" tarzında bir karşılık beklerken, aksine;
"Beklesene " gibi el kol hareketleriyle,bir işaret yapıyor maganda.
Bugüne kadar en az 3-4 kişiyi 155 e şikayet ettim. 2 sinin ceza aldığını gözlerimle gördüm.
Bunlar gibi bir dolu kişi var zaten. O yüzden trafiğe çıktığımda kendimden çok başkasından çekinirim ben. Ha hata yapmak hepimize özgü ama bunların sırf gösteriş merakı yüzünden resmen diken üstünde gidiyoruz yollarda.
Hata yapmak ayrı, bir de hatasıyla övünenler var. Başkasının hakkına gasp etmeyi matah bir iş görenler var. Asıl sorun orada...