Otoyolda İnsanların Hayatını Tehlikeye Atan Embesil

Insallah bir akilli bir polis cikar bu goruntuleri inceler ve yapani bulur ve omur boyu ehliyetine el koyar ..

yorumlara bakin ve halkimizin iq seviyesinin ne derece oldugunu gorun :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=NftWTjlrPcw[/media]

Insallah hapisi boylarsin. Orada kimseye zararin dokunmaz en azindan.

Bunu bir guzel falakaya yatircan, uc ay gaz pedalina basamasin zirto.

Bazen düşünüyorum forumdaki insanlar melekmi diye agız birliği etmişcesine gercektede böyleyseniz sorun yok inşallah rol veya koyun psikolojisinde degilsinizdir

Bazen düşünüyorum forumdaki insanlar melekmi diye agız birliği etmişcesine gercektede böyleyseniz sorun yok inşallah rol veya koyun psikolojisinde degilsinizdir

Evet boyleyiz. Ozellikle 16 yasinda bir pic evladinin babasinin arabasini kacirmasi sonucu 2 yakinini kaybede biri olarak.

Tapanca

Kendini oyunda zannediyor herhalde. O kadar boş insan var ki ne diyeceğimi bilemiyorum.

İşte bu yüzden trafikte hiç kimsenin garantisi yok. Sen harika araba da kullansan, her şeyi doğru da yapsan, bu ve bunun gibi bir dallama çıkıp senin hayatını rahatça tehlikeye atabilir. Maalesef kimsenin trafikte ki kaderi sadece kendi elinde değil.

Başka insanları tehlikeye atıyor bu gerizekalılar

ARABAYI alacaksin elinden + Ehliyet de alacaksin + Para Cezasi + Hapis vereceksin ozaman gorur :) ..

İşte bu yüzden trafikte hiç kimsenin garantisi yok. Sen harika araba da kullansan, her şeyi doğru da yapsan, bu ve bunun gibi bir dallama çıkıp senin hayatını rahatça tehlikeye atabilir. Maalesef kimsenin trafikte ki kaderi sadece kendi elinde değil.

Ben yolumda gidiyorum. Adam lap diye yoluma kırıyor direksiyonu. Haliyle korna çalıyorum . Karşılığında "pardon" tarzında bir karşılık beklerken, aksine;

"Beklesene " gibi el kol hareketleriyle,bir işaret yapıyor maganda.

Bugüne kadar en az 3-4 kişiyi 155 e şikayet ettim. 2 sinin ceza aldığını gözlerimle gördüm.

Bu insanlardan dolayı araba kullanma hevesim yok hiç.

Ben yolumda gidiyorum. Adam lap diye yoluma kırıyor direksiyonu. Haliyle korna çalıyorum . Karşılığında "pardon" tarzında bir karşılık beklerken, aksine;

"Beklesene " gibi el kol hareketleriyle,bir işaret yapıyor maganda.

Bugüne kadar en az 3-4 kişiyi 155 e şikayet ettim. 2 sinin ceza aldığını gözlerimle gördüm.

Bunlar gibi bir dolu kişi var zaten. O yüzden trafiğe çıktığımda kendimden çok başkasından çekinirim ben. Ha hata yapmak hepimize özgü ama bunların sırf gösteriş merakı yüzünden resmen diken üstünde gidiyoruz yollarda.

Bunlar gibi bir dolu kişi var zaten. O yüzden trafiğe çıktığımda kendimden çok başkasından çekinirim ben. Ha hata yapmak hepimize özgü ama bunların sırf gösteriş merakı yüzünden resmen diken üstünde gidiyoruz yollarda.

Hata yapmak ayrı, bir de hatasıyla övünenler var. Başkasının hakkına gasp etmeyi matah bir iş görenler var. Asıl sorun orada...

Tam dayaklık işte bunu alacaksın eşek sudan gelinceye kadar döveksin.İnsallah plakasını falan alan olmuştur gerçi 1000-2000 lira ceza kesip bırakırlar 1-2 ay sonra kaldığı yerden devam eder şerefsiz

Hata yapmak ayrı, bir de hatasıyla övünenler var. Başkasının hakkına gasp etmeyi matah bir iş görenler var. Asıl sorun orada...

Hayatı oyun oynuyormuş gibi görenler var. Bir de trafikte gereksiz hırs yapanlar var.

Yürü git yoluna, sağa sola sürekli bir hareketler bir şeyler. Sırf bu yüzden, araba kullanmak istemiyorum.

Gidip bir duvara falan vursa bari de masum insanların başını yakmasa kendi başını yese.

Geri
Üst Alt