Otoyolda İnsanların Hayatını Tehlikeye Atan Embesil

Mert Akman

10 Numara!
[media]https://www.youtube.com/watch?v=NftWTjlrPcw[/media]

Adam ölüme meydan okumuş.1.29 son nokta hakkaten.

kendi canını boşversin de diğer masum insanların canını nasıl böyle tehlikeye atabilir bi insan ya

Bu alemde tek Kral var...siz anladiniz ne demek istedigimi;)

Böyle başkalarının sağlığına tehdit oluşturan insanların trafiğe çıkmaması lazım.

Düşünüyorum hepimizin ailesi yollarda Allah korusun şöyle şerefsizler yüzünden onlara zarar gelse üzüntüden ölürüz.Bu yüzden bu tarz insanlar sokakta falan boş direklere vursunlar başkalarının canını almadan yada insan gibi araç kullansınlar.

Başkasının canını yakmadan , ya devlet canını yaksın , ya aklını başına alsın , yada kendi başını yesin inşallah .

Umarim uygun bi sarampolden yuvarlanir tek basinda geberip gider baskasina zarar vermeden . Videoyu aman ne guzel yapiyor diye paylasmissin sanirim oysa ibret alinacak bir gerizekali goruyorum ben videoda .

Kendisinin geberip gitmesinde sakınca yok. Giderken başkalarına zarar verecek gerizekalı!

Marifetmiş gibi youtube'a yüklemiş bir de. Orada anlık bir hata yapsa belki de zincirleme kazadan 15-20 kişi ölecekti. Kendi hata yapmasını geçtim diğer sürücülerden de biri hata yapabilirdi. Sonuçta çılgın bir boğa gibi saldıran biri geliyor arkadan..

İyi bok yemiş. Yahu insan yaşamı bu kadar nasıl oluyorda basit oluyor.

Bu videoyu çekerken ölmemiş, ama pek yaşamaz bu herif. Yaşamasında zaten, başkalarının hayatlarını etkiliyor. Yaşamaması en doğrusu.

Baslikta nedense bir takdir ediyor havasi seziyorum. Editleyeyim.

Tapanca

kendisi istediği şekilde ölebilir itiraz etmem, ama etrafındaki insanları tehlikeye atan bu yaşam formunun derhal yok edilmesi lazım.

Geri
Üst Alt