Oturup Ağlayacak mıyız? Mücadele mi Edeceğiz?

şampiyonluk bu sezon gitti, ama Selçuk/Burak ikilisinden vazgeçmezsek gelecek sezonda gidecek.

bu konuyu açan arkadaşa sormak lazım sen daha nelere inanıyorsun

bu ülkeye demokrasi gelirmi bu ülkede ucuz benzin doğalgaz satılırmı

medeniyet insan hakları gelirmi bu takımın şampiyon olacağına inanıyorsan bunlarada inan

sen sadece kendini kandırıyorsun bu takım üçüncü olmasın diye dua edin yeterli

Adam hakli sampiyon olacagiz. Deplasmanda iyi futbol oynuyoruz sans yanimizda degil.

Yine ikinci Juventus maçında ki gibi bir tablo çıktı ortaya. Chelsea maçı herşeyin başlayacağı veya biteceği bir maç olacaktır bizim açımızdan. Turlarsak yine o gazla başarılı skorlar alabilir puan farkını eritebiliriz ama aksi bir durumda herşey bitebilir gibi duruyor işin özeti.

Kaç senedir aynı şeyler.Birşey olacağı yok ama insan bekliyor işte..

Elbet o gün gelecek.Bakarsin umdugundan cabuk olur.Ben bir gün bile umudumu yitirmedim.Nelere olmaz dediler,sonuc her yerde sikeci olduklari kanitlandi.Hatirla Demirören utanmadan tesekkür bekliyordu.Cas,Uefa tokadi carpti suratlarina.Tabii süreci sulandiran Rte ve saz ekibini unutmamali.

Iho denen cakma baskanin Rte den emir almadan hareket etmedigini tüm TS camiasi biliyor,ondan sürecin uzamasina sasirmamak lazim..

bu konuyu açmış olduğum için bütün forumdan özür diliyorum ben takımdaki oyuncularımızın biraz olsun gururları vardır zannediyordum maalesef yanılmışım...

Mücadele etmediklerine göre agliyor olmalılar öyle değil mi? Hehehe

İkisini de yapmayacağım. Bi' laf var ya Kasımpaşa'lı. Ah işte bu takıma anca o gider..

FUTBOLCULAR kendilerine çeki düzen vermediği müddetçe bir adım ilerleme olmaz bu sene heba oldu ...

İşin Aslı Memleketim olduğu için Giresunspor maçlarını takip ederim. Liderin 17 puan gerisinde kaldılar sonramı? 11 maçtır üst üste kazanıyorlar ve şuan averajla liderler. Lafın özü olmayacak iş değil. 9 ta 9 yap. Ama önce futbolcular inanacak ve isteyecek. Onlar istedikten sonra yenemeyecekleri takım yok. Arena maçları bunun kanıtı. Ama dışarıda seyirici baskısı ve gazı olmayanca oynamıyorlar.

aynen bugün pendike 2-1 kaybettik ama takım mücadele etti belli bi noktadan sonra başarı zaten geliyo sen mücadeleyi bırakma yeterki

Geri
Üst Alt