Bu adam her maçta gol mu atıyor yahu biz alsaydık atabilir miydi merak ediyorum.

Cok bok atildi bu adama, sucu neydi Hamzanin ilk ve son yabanci sevdaligsi olmasi

Son düzenleme:
Cidden artık hiç bir golcüye olumsuz tutum sergileyecek hali kalmadı taraftarın Umut kazması ve Burak beceriksizi varken Niassede Gomezde Gignacta Gomiste Etoda hepsi ilaç gibi gelirdi ancak hiçbiri olmadı yine bu kazmalar kaldı forvet niteliğinde.

Yazın başında gignaci begenmiyorduk ehiehki.

Forumun çok bilmişleri bu adam alınmasın diye hashtagler yapmıştı!!

Hamza yabancı olmasına rağmen bu adama tutkunsa gerçekten büyük golcü olsa gerek. Göremedik bu gerçeği :D

güzel gol atmis :S

Hamza bugünkü golünü görünce gururlanmıştır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Iki senedir taraftar aynisini yasiyor. Transfer sezonunun basindan beri, haberi yapilan forvetleri begenmiyor, sonra ise Umut ve Burak´a mahkum kaliyor. Su an forvet hattimizda Gomis ve Niasse olabilirdi.

Anlık yaşıyoruz ya

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eminim ki sirf taraftar bunu aldirmadi diye forvete transfer yaptirmadi Hamza.
Simdi muhtemelen evinde oturmus,Niassenin attigi golleri izleyip aglayarak bizlere küfür ediyordur teknik direktör demeye dilimin varmadigi sahis.

Bu adamın gelmemesinin sebebi tamamen taraftardır.Burada bile bu adama olumlu yorum yaparken linç ediliyorduk.Adamın cvsinde Akhisar değil Kopenhag,Lilleström falan olsa herkes bir yerlerini yırtardı

Ya gelmisler bi de simdi bunu istemeyen taraftara laf yapiyorlar .d
Bu adam 3. Forvetimiz kalitesinde olmasi gereken adam.
1.super yildiz veya yildiz kategorisinda forvet
2 burak
3 niasse
4...
5..
6.umut bulut
Boyle olmasi gerekir normalde.Ben de istemedim bu adam.Ama kim nerden bilsin mal gibi forvet almayacaklarini.

cingıl bels

Ya gelmisler bi de simdi bunu istemeyen taraftara laf yapiyorlar .d
Bu adam 3. Forvetimiz kalitesinde olmasi gereken adam.
1.super yildiz veya yildiz katogorisinda forvet
2 burak
3 niasse
4...
5..
6.umut bulut
Boyle olmasi gerekir normalde.Ben de istemedim bu adam.Ama kim nerden bilsin mal gibi forvet almayacaklarini.

cingıl bels

he biz de ocaktan beri niasse gelsin 1. santraforumuz olsun diyorduk zaten

kimseyi almayacaklar umut buraka kalacaz diye 12314314 kere yazdı niasse gelsin diyenler

tabi niasse umutu kesemez diyen futbol geniusları da vardı o ayrı

Geri
Üst Alt