Niasse'nin istenmeme sebebi; Akhisar'da oynaması. Kimse yalan söylemesin bu adam Akhisar'da oynamasa ve Moskova'ya kendi ülkesinden 5.5M'ye gelseydi kimse itiraz etmezdi.

Real Madrid ve Chelsea'de yıllarca oynayan Geremi'nin Gençlerbirliği formasıyla parladığını hatırlatayım. Bu işler böyle ilerliyor.

İtiraf ediyorum bende istemedim ve pişmanım.

Ben 1. Forvet Huntelaar olmak sartiyla istedim niasse'yi.

Ikisini de alamadik

Ben hâlâ istemem bu adamı geniş alan futbolcusu Lisbon maçında da, Lisbon çok açıklar verdi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut'u görünce insan üzülüyor gelmemesine.

forvet almayacaklarini ve umut`a kalacagimizi bilseydik biz de gelmesini isterdik.

adi gecen isimler arasinda istenmemesi gayet normaldi.

Attığı golü bir daha izle. O pozisyonu bizde atabilecek bırak forveti oyuncu bile yok.
Golü gördüm ve bir gole bakarak yorum yapmam biz Burak Yilmaz'a yetersiz diyoruz ama ben şimdi sana burda Burak'in attığı golleri gostersem süper golcü dersin önemli olan oyunda ne kadar etkili olmuş takım arkadaşlarıyla pas alış verişi nasıl

Golü gördüm ve bir gole bakarak yorum yapmam biz Burak Yilmaz'a yetersiz diyoruz ama ben şimdi sana burda Burak'in attığı golleri gostersem süper golcü dersin önemli olan oyunda ne kadar etkili olmuş takım arkadaşlarıyla pas alış verişi nasıl

Burak'a iyi alternatif olurdu. Umut ayağında topu tutamıyor ve en büyük özellliği preside yaşından dolayı çok fazla yapamıyor. En azından 60'dan sonra boş alanları çok iyi değerlendirecek biri olurdu.

Burak'a iyi alternatif olurdu. Umut ayağında topu tutamıyor ve en büyük özellliği preside yaşından dolayı çok fazla yapamıyor. En azından 60'dan sonra boş alanları çok iyi değerlendirecek biri olurdu.
Umut'a göre konuşuyorsak tabikide Niasse hatta altyapıdan bir forvet çıkarsak daha iyi olur

Bas bas bağardım kuş olmakla suçladılar.
videolar koydum.

Adamda dedim ki bitiricilik müthiş.
Dikine gidiyor top saklıyor güçlü adam.

Adam dedim 25 yaşında geçen sene hocasıyla anlaşamadıgı için oynatılmadı.

Ama yok beyfendiler akhisarlı diye beğenmedi..

Şu an bizde olsa ligde bu puanları kaybetmezdik.

Yabancı sınırın kalkmış.

Al adebayoru koy yanına niasseyi

yap göbeği selçuk şino jose
Sağ kanada sinan sol kanada podolski
göbekde denayer ched hakan.

3-5-2 ile öttürürsün öttürür.
Topu rakip alana yıkardın resmen.
Adamlar gelemezlerdi bile dogru dürüst.

Adebayor bedava
Niasse 1m euro
Denayer kiralık bedava fiatını bilmiyorum
Podolski 2.5m euro

para mı şimdi harcadığın ?

Zaten 15m euro sadece şamp liginden aldın.

neyse ...

Bu sene biz parasızlıkdan değil öngörüsüzlükden futbolcudan anlamayan adamlardan kötü kadro planlamasından kaybettik...

Son düzenleme:

Lizbon maçının alınmasında en büyük katkısı olan adam.Neredeyse moskovanın yarattığı her tehlikede adamın payı var.İlk golde çaprazdan vurduğu şutu kaleci zorlukla çıkarıyor boşta kalan topu arkadaşı tamamlıyor.İkinci golde önüne atılan topla soldan çizgiye kadar iniyor.Topu durdurup ceza sahasına güzel bir ayak içi pas atıyor ve arkadaşı bitiyorum.Üçüncü golü izlediniz :D yardıra yardıra tabiri tam anlamını bu golde bulmuş :D burada bile bikaç arkadaşın dengesini bozmuş bu gol :D 80 civarı bir pozisyonu daha var niasse nin.Kontra atak soldan giderken birden hızlanıp sağa geçiyor kanat değiştirip.Arkadaşı önüne pas atıyor ama çaprazda kalıyor biraz ve vuruşunu kaleci çeliyor.Hem sağ hem sol kanatta resmen uçak gibiydi bu maçta.8-9 şutu var moskovanın 5 tanesi niasseden zaten.Diğer 2 sinin de asistini yapmış.Yanlız ilk golde ofsaytta kalmamak için nasıl frene basıyo gülmemek için zor tuttum kendimi :D adam o kadar hızlı ki.Çok güçlü bir adam,açık alanda kesinlikle yakalanmaz.Şu burağın mersin maçında girdiklerine girseydi hat trick yapar çıkardı o maçtan eminim

Huntelaar + Niasse ile o mevkiyi kapatmak lazımdı. Resmen Burak'ı kesmeyi göze alamadı adam. İnanılır gibi değil.

hash tag yazarken dusunecektiniz zurnaboyz

Durdurulamıyor Burak ve Umut tekmüklense ve Gignac-Niasse ikilisi gelse takım şuan 15 Puanda olabilirdi.

İyi 2./3. Forvet olurdu

Gerci Burakın bu haliyle rahatça ilk11'de oynardi nasıl olsa ex-akhisarli

Son düzenleme:
Yasin-Niasse-Dzsudzsak fena olmazdı hiç değilse çevik ve tehditkar bir üçlü olurdu Podolski parasının yarısına Dzsudzsak Buraktan gelen paraylada Niasse alınabilirdi.

Geri
Üst Alt