Ulan zamaninda hicbiriniz istemiyodunuz simdi suc twitcilerin oldu.. hadi oradan..

Twitçiler Niasse'yi almayın dedi forvet almayın demedi.Ufak bir düzeltme yapayım.

Ayrıca ben de dahil çoğu kişi Umut'la Burak'tan iyi olduğunu belirtmişti.

Çalım atıyor,gol atıyor,hızlı.. Daha ne olsun be.

Real Madrid, Gençlerbirliği'nden Geremi'yi aldı biz ise sırf Akhisar'da oynadı diye adam beğenmiyoruz. Köylü zihniyeti asıl budur.

no_twitter.gif

Hamza hocanın futbol piyasasına kazandırdığı önemli yeteneklerden biri olarak tarihe geçecek sanırım.

O son twiti atmayacaktık.

İş yapardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

(ex) Akhisarli oldugu için istememistim zamaninda ama adam beni pisman ettirdi.

ulen tweetçiler

İbrahimoviç , huntelaar , pato haberleri yüzünden niasse kim dedik ulan medya algısı yüzünden kaçırdık güzelim forveti.

Hamza almak istese alırdı zaten boşuna üzülmeyin. Bilal'i alırken bizim ne düşündüğümüzü mü umursadı da Niasse mevzusunda umursayacak :red: Ben de en azından bu eleman gelir diyordum lakin hamza yerli evlatları burak ve umut'a kıyamadı yine.

Twittera erisim yasaklanmali renkdashlar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi aşırı derecede Umut ve Burak 'a maruz kalınca niasse sizlere messi geldi.

Birazcık büyük düşünün, ölümü görüp sıtmaya razı olmayın

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Kahve agzi ile belirtebilirsek, Adam tazi gibi beyler...

439c6859ffbe1cf43228cbe2d4886c27.jpg

Topsuz oyunda ve sırtı dönük nasıldı? Akhisar'da kanatta bile oynayabiliyordu. Tekniği filan Burakla Umutla kıyaslanmaz zaten.

Hamza almak istese alırdı zaten boşuna üzülmeyin. Bilal'i alırken bizim ne düşündüğümüzü mü umursadı da Niasse mevzusunda umursayacak :red: Ben de en azından bu eleman gelir diyordum lakin hamza yerli evlatları burak ve umut'a kıyamadı yine.
Aynen katılıyorum. Niasse de evlat potansiyeli görmedi ki aldırtmadı. Umut-Bilal gibi bağrına basacağı bir evlat olarak görseydi taraftarı umursamadan aldırırdı.

Kanat forvet pozisyonunda da başarıyla oynayacak yapıda oluşunu ayrı bir avantaj olarak görmüş, mali durumu göz önünde tutarak De Sutter-Niasse transferlerine kendimi pek bir alıştırmıştım :D...

Aslında en iyisi yedek kalınca kendisi ve basın tarafından türlü marazlar çıkarılan Burak' tan bir şekilde kurtulmaktı. Maçına göre tek/çift forvet yahut Niasse kanat forvet gibi varyasyonlar uygulanır; talibi çıkma ihtimali pek olmayan ancak yedek kalmayı sorun etmeyen Umut' a ise çok az süre ihtiyaç duyulurdu...

Geri
Üst Alt