- 27 Ocak 2010
- 141.364
- 107.821
- 5.788
Bizdeki kazmaları görünce.. Mutlaka alalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil Turk olacakmis? Sacmaliga bak, adam daha 6 ay once geldi.
Ozaman Alex Telles de Turk olsun, Hajrovic falan da olsun.
Oyuncu Türk olmak istiyorsa ve Milli Takım da şu oyuncuya ihtiyacım var diyorsa mümkün bence. Türkiye'de daha önce böyle bir şey olmadı biliyorum ama bazı ülkelerde bu tip durumlar mümkün. Yani bir ilk yaşayabiliriz. Bence fena da olmaz. Eğer biz transfer edersek tabii. Niasse şu anda Drogba dahil bütün forvetlerimizden daha etkili. Bide yerli olursa tadından yenmez.
Oyuncu Türk olmak istiyorsa ve Milli Takım da şu oyuncuya ihtiyacım var diyorsa mümkün bence. Türkiye'de daha önce böyle bir şey olmadı biliyorum ama bazı ülkelerde bu tip durumlar mümkün. Yani bir ilk yaşayabiliriz. Bence fena da olmaz. Eğer biz transfer edersek tabii. Niasse şu anda Drogba dahil bütün forvetlerimizden daha etkili. Bide yerli olursa tadından yenmez.
Ben normal kurallar cercevesi icinde olmasini destekliyorum, kisiden kisiye farkli kurallar a karsiyim. Her ulkede belirli kurallar vardir, mesela 3 yil veya 5 yil o ulkede futbol oynamis olmasi gerek, boylece o ulkenin devleti de sana vatandaslik hakki versin, boylece de o ulkenin milli takimi icin davet alabilesen mesela.
Ama bizde (Niasse oldugu icin degil, genel olarak diyorum) biri daha dun gelmis Turk olabiliyor, diger kac yildir ulkede top oynuyor o olamiyor, bunun adi sacmalik.
Ha konudan ayri: Niasse oyle yada boyle Turk olursa bizim almamiz mantikli olabilir tabi..
Tabi bence de öyle olmalı, ayrıca bu haberin pek doğru olduğunu zannetmiyorum. Niasse daha 23 yaşında. Böyle devam ederse 1-2 seneye kalmaz zaten Senegal Milli Takımının değişmez ismi olur.
Vedersonu yaptılar ardından fenere hediye ettiler.
Yapanları soyadından tahmin edebilirsin.
Milli takımda oynamadı o ayrı bir konu.
BlueTapatalk
Turk irkina zararli bir karar olur. Yapilmamasi lazim ve beyaz Turk irki ve imaji korunmali.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turk irkina zararli bir karar olur. Yapilmamasi lazim ve beyaz Turk irki ve imaji korunmali.
hitler ölmemiş.
Heil Hitler!

faşistmisin kardeş
Normalde evet ama bu bir ırkçılık değil. Sokakta gördüğüm zencilere nefretle bakmam tam tersi sempatik gelir ama beyaz Türk ırkı korunmalı. Ülkemizde de bununla ilgili bi standart vardı sanırım. Çünkü bir Türk kadın, sperm bankasından zenci spermi almıştı, bunu beyaz Türk ırkını koruma nedeniyle reddetmişlerdi.
Türk olmasını falan geçtim, en çok neye yanıyorum biliyor musunuz? Yabancı kontenjanını gittik Burdisso gibi bir adama harcadık. Şu anda Niasse kadromuzda olsa son iki deplasmanında puan kaybı yaşamazdık bence. Bu başlığı açtığım zaman çoğu kişi nerdeyse dalga geçiyordu ama gelin itiraf edelim ki, devre arası Niasse'yi almış olsaydık ofansif olarak çok güçlenirdik. Haa sezon sonu git yine Balotelli'yi falan al, ama şu yarım sezonluk dönemde baya iş yapardı. Nasıl ki geçen sene Webo fener'e faydalı oldu.