Bizdeki kazmaları görünce.. Mutlaka alalım.

Nasil Turk olacakmis? Sacmaliga bak, adam daha 6 ay once geldi.

Ozaman Alex Telles de Turk olsun, Hajrovic falan da olsun.

Oyuncu Türk olmak istiyorsa ve Milli Takım da şu oyuncuya ihtiyacım var diyorsa mümkün bence. Türkiye'de daha önce böyle bir şey olmadı biliyorum ama bazı ülkelerde bu tip durumlar mümkün. Yani bir ilk yaşayabiliriz. Bence fena da olmaz. Eğer biz transfer edersek tabii. Niasse şu anda Drogba dahil bütün forvetlerimizden daha etkili. Bide yerli olursa tadından yenmez.

Oyuncu Türk olmak istiyorsa ve Milli Takım da şu oyuncuya ihtiyacım var diyorsa mümkün bence. Türkiye'de daha önce böyle bir şey olmadı biliyorum ama bazı ülkelerde bu tip durumlar mümkün. Yani bir ilk yaşayabiliriz. Bence fena da olmaz. Eğer biz transfer edersek tabii. Niasse şu anda Drogba dahil bütün forvetlerimizden daha etkili. Bide yerli olursa tadından yenmez.

Ben normal kurallar cercevesi icinde olmasini destekliyorum, kisiden kisiye farkli kurallar a karsiyim. Her ulkede belirli kurallar vardir, mesela 3 yil veya 5 yil o ulkede futbol oynamis olmasi gerek, boylece o ulkenin devleti de sana vatandaslik hakki versin, boylece de o ulkenin milli takimi icin davet alabilesen mesela.

Ama bizde (Niasse oldugu icin degil, genel olarak diyorum) biri daha dun gelmis Turk olabiliyor, diger kac yildir ulkede top oynuyor o olamiyor, bunun adi sacmalik.

Ha konudan ayri: Niasse oyle yada boyle Turk olursa bizim almamiz mantikli olabilir tabi..

Vedersonu yaptılar ardından fenere hediye ettiler.

Yapanları soyadından tahmin edebilirsin.

Milli takımda oynamadı o ayrı bir konu.

BlueTapatalk

Ben normal kurallar cercevesi icinde olmasini destekliyorum, kisiden kisiye farkli kurallar a karsiyim. Her ulkede belirli kurallar vardir, mesela 3 yil veya 5 yil o ulkede futbol oynamis olmasi gerek, boylece o ulkenin devleti de sana vatandaslik hakki versin, boylece de o ulkenin milli takimi icin davet alabilesen mesela.

Ama bizde (Niasse oldugu icin degil, genel olarak diyorum) biri daha dun gelmis Turk olabiliyor, diger kac yildir ulkede top oynuyor o olamiyor, bunun adi sacmalik.

Ha konudan ayri: Niasse oyle yada boyle Turk olursa bizim almamiz mantikli olabilir tabi..

Tabi bence de öyle olmalı, ayrıca bu haberin pek doğru olduğunu zannetmiyorum. Niasse daha 23 yaşında. Böyle devam ederse 1-2 seneye kalmaz zaten Senegal Milli Takımının değişmez ismi olur.

Tabi bence de öyle olmalı, ayrıca bu haberin pek doğru olduğunu zannetmiyorum. Niasse daha 23 yaşında. Böyle devam ederse 1-2 seneye kalmaz zaten Senegal Milli Takımının değişmez ismi olur.

Zaten bence de Senegal Mill takimi icin davet alir yakinda..

Hajrovic'i Türk statüsünde oynattırmayıpta bu adamı Türk statüsünde oynatırlarsa yine bir skandala imza atarlar.

Sen git yabancı kontejanı koy sonra Milli takımdaki beceriksiz futbolcuların yerini tutsun diye 6 ay önce Türkiyeye gelmiş adamı al :D

Turk irkina zararli bir karar olur. Yapilmamasi lazim ve beyaz Turk irki ve imaji korunmali.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse iyi futbolcu ama ancak bizi Romanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan gibi artık geçmişinden tamamen çok geri durumda olan takımlara karşı bir tık avantajlı yapar.

Çünkü mevcut isimler bu maçların bile 1'in de var 2'sinde yok hükmünde.

Hollanda, Brezilya, Almanya'ya Niasse ile değil İlkay'ları, Mesut'ları kendi topraklarından yetiştirerek ve Avrupa'ya göndererek kafa tutabilirsin.

Zekadan nasip almamış olmaları muhtemel kişiler tarafından futbol idare edilirse işte hala ülke de taktikten yoksun Azerbaycan Ligi standardında sadece fizik mücadeleye dayalı futbol ile elinde YETENEKLİ OLAN ADAM İLE YETENEKSİZ KİM ONU BİLE AYIRT EDEMEZSİN KOLAY KOLAY.

Soruyorum size üst düzey futbol ulemaları SON 10 YILDA ARDA TURAN DIŞINDA KİMİ YURT DIŞINA GÖNDEREBİLDİNİZ 20'Lİ YAŞLARINDA OLAN İSİMLERDEN.

Kısır döngü içerisine soktunuz futbolu, eğer Alper Potuk'lara 8-9 Mmilyon Euro'lar verilmese bu ülke de bu adamlar 3-4 Milyon Euro'ya

Marsilya'ya

B.Mönchengladbach'a

Ajax'a

Feyenoord'a

Lazio'ya

E.Frankfurt'a

gitse daha mı kötü olacaklardı.

Yeteneği kısıtlı GEKAS BİLE E.Frankfurt gibi bir orta sıra takımından buraya geldiğinde fark yaratırken EKSİĞİ GÖREMEDİNİZ Mİ HALA . YOKSA SADECE İNAT VE VİCDANLARINIZI SÖMÜREN İÇ ÇEKİŞMELERİNİZ NEFRETLERİNİZ UĞRUNA MI BUNCA SAÇMALAMALARINIZ.

faşistmisin kardeş

Normalde evet ama bu bir ırkçılık değil. Sokakta gördüğüm zencilere nefretle bakmam tam tersi sempatik gelir ama beyaz Türk ırkı korunmalı. Ülkemizde de bununla ilgili bi standart vardı sanırım. Çünkü bir Türk kadın, sperm bankasından zenci spermi almıştı, bunu beyaz Türk ırkını koruma nedeniyle reddetmişlerdi.

Normalde evet ama bu bir ırkçılık değil. Sokakta gördüğüm zencilere nefretle bakmam tam tersi sempatik gelir ama beyaz Türk ırkı korunmalı. Ülkemizde de bununla ilgili bi standart vardı sanırım. Çünkü bir Türk kadın, sperm bankasından zenci spermi almıştı, bunu beyaz Türk ırkını koruma nedeniyle reddetmişlerdi.

ne anlatıyon sen de bilmiyon konu kapansın uzaklaş burdan

Türk olmasını falan geçtim, en çok neye yanıyorum biliyor musunuz? Yabancı kontenjanını gittik Burdisso gibi bir adama harcadık. Şu anda Niasse kadromuzda olsa son iki deplasmanında puan kaybı yaşamazdık bence. Bu başlığı açtığım zaman çoğu kişi nerdeyse dalga geçiyordu ama gelin itiraf edelim ki, devre arası Niasse'yi almış olsaydık ofansif olarak çok güçlenirdik. Haa sezon sonu git yine Balotelli'yi falan al, ama şu yarım sezonluk dönemde baya iş yapardı. Nasıl ki geçen sene Webo fener'e faydalı oldu.

Türk olmasını falan geçtim, en çok neye yanıyorum biliyor musunuz? Yabancı kontenjanını gittik Burdisso gibi bir adama harcadık. Şu anda Niasse kadromuzda olsa son iki deplasmanında puan kaybı yaşamazdık bence. Bu başlığı açtığım zaman çoğu kişi nerdeyse dalga geçiyordu ama gelin itiraf edelim ki, devre arası Niasse'yi almış olsaydık ofansif olarak çok güçlenirdik. Haa sezon sonu git yine Balotelli'yi falan al, ama şu yarım sezonluk dönemde baya iş yapardı. Nasıl ki geçen sene Webo fener'e faydalı oldu.

Burdisso nun yerine Niasse gelseydi hic birsey degismezdi, sonucta o nun tribundeki yerinde oturmus olacakti :DD

Geri
Üst Alt