bakanlık türk olma işini halleder problem değil bizim niasseyi almamız lazım.

ülkemizde standart var diyo beyaz kadınlar zenci spermi alamıyormuş ülkemizde

Turk irkina zararli bir karar olur. Yapilmamasi lazim ve beyaz Turk irki ve imaji korunmali.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne alaka? Bir siyahi futbolcu Türk Milli takımında oynayarsa ırkımız tehlikeye mi girer? Bence sen ne yazmak istediğini bile bilmiyorsun kardeş.

Ne alaka? Bir siyahi futbolcu Türk Milli takımında oynayarsa ırkımız tehlikeye mi girer? Bence sen ne yazmak istediğini bile bilmiyorsun kardeş.

Turk irki ve İMAJI :)

Gunumuzde futbol en iyi reklam, taninma araci. Uluslararasi arenada mac yapinca baska ulkede mac izleyen taraftar, Turklerde de zenci varmis demeyecek mi ?

Burdisso nun yerine Niasse gelseydi hic birsey degismezdi, sonucta o nun tribundeki yerinde oturmus olacakti :DD

Burdisso kontenjan yüzünden oturmuyor tribünde. Öyle olsa Chelsea maçında sahada olurdu. Ama kadroya bile almadı Mancini. Demek ki, yeterli görmüyor. Ben de diyorum ki, öyle bir oyuncuya harcadığımız kontenjana, ligi bilen, kalitesini az çok ispatlamış bir oyuncuyu alsak daha mantıklı olurdu. Mesela Rize maçında Drogba yoktu. Çıkar Umut'u, koy Niasse'yi bin kat daha faydalı olurdu.

Turk vatandasi olursa fenerden once almamiz lazim

NS haklı Allah korusun Türkiye'de siyahi insan var derlerse halimiz nice olur?

Turk irki ve İMAJI :)

Gunumuzde futbol en iyi reklam, taninma araci. Uluslararasi arenada mac yapinca baska ulkede mac izleyen taraftar, Turklerde de zenci varmis demeyecek mi ?

Desinler. Ne var ki bunda? Zenci insan değil mi? Ayırca insanlar bilmiyor mu sanki Türk ırkının ne renk olduğunu?

Burdisso kontenjan yüzünden oturmuyor tribünde. Öyle olsa Chelsea maçında sahada olurdu. Ama kadroya bile almadı Mancini. Demek ki, yeterli görmüyor. Ben de diyorum ki, öyle bir oyuncuya harcadığımız kontenjana, ligi bilen, kalitesini az çok ispatlamış bir oyuncuyu alsak daha mantıklı olurdu. Mesela Rize maçında Drogba yoktu. Çıkar Umut'u, koy Niasse'yi bin kat daha faydalı olurdu.

Ligde kontenjan dolayindan oturuyor, bu kesin. Chedjou falan var iste. CL konusunda haklisin cunku orada kadroda olabilirdi, demekki henuz hazir degilmis. Ama ben olaya lig icin bakiyorum cunku sonucta orada daha cok maclarimiz var, o bakimdan fazla sans bulamazdi demek istedim ayni suandaki Burdisso, Hajrovic veya Eboue gibi..

egede yaşayan ve niası zaman zaman çıplak gözle izleyen biri olarak söyliyeyim eger türk yaparlarsa mutlaka almalıyız yanlız istanbulun renkli hayatına dalarsa yok olur gider

Iyi alin bakalim, 76 milyonluk Turkiye'de santrafor yetistiremedigimizin ayibini boyle ortelim.

Iyi alin bakalim, 76 milyonluk Turkiye'de santrafor yetistiremedigimizin ayibini boyle ortelim.

Yav yabancı oyuncu devşirmek bence de mallık da senin yazdığın siyah beyaz mesajını yazmak için de ruhsal problemleri olması lazım insanın.

Yav yabancı oyuncu devşirmek bence de mallık da senin yazdığın siyah beyaz mesajını yazmak için de ruhsal problemleri olması lazım insanın.

Benim zencilikle derdim yok, olamazda zaten. Gordugum zaman cok sempatik gelir hatta ama ben imaj konusunda sikinti olur demistim. Neyse, cogunluk boyle diyorsa alinsin, benimki de sadece bir gorus.

Geri
Üst Alt