Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.321
- 282
- 1.098
bakanlık türk olma işini halleder problem değil bizim niasseyi almamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turk irkina zararli bir karar olur. Yapilmamasi lazim ve beyaz Turk irki ve imaji korunmali.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne alaka? Bir siyahi futbolcu Türk Milli takımında oynayarsa ırkımız tehlikeye mi girer? Bence sen ne yazmak istediğini bile bilmiyorsun kardeş.
ülkemizde standart var diyo beyaz kadınlar zenci spermi alamıyormuş ülkemizde
Burdisso nun yerine Niasse gelseydi hic birsey degismezdi, sonucta o nun tribundeki yerinde oturmus olacaktiD
ülkemizde standart var diyo beyaz kadınlar zenci spermi alamıyormuş ülkemizde

Turk irki ve İMAJI
Gunumuzde futbol en iyi reklam, taninma araci. Uluslararasi arenada mac yapinca baska ulkede mac izleyen taraftar, Turklerde de zenci varmis demeyecek mi ?
Burdisso kontenjan yüzünden oturmuyor tribünde. Öyle olsa Chelsea maçında sahada olurdu. Ama kadroya bile almadı Mancini. Demek ki, yeterli görmüyor. Ben de diyorum ki, öyle bir oyuncuya harcadığımız kontenjana, ligi bilen, kalitesini az çok ispatlamış bir oyuncuyu alsak daha mantıklı olurdu. Mesela Rize maçında Drogba yoktu. Çıkar Umut'u, koy Niasse'yi bin kat daha faydalı olurdu.
vallahi o seyi iceri alabiliyosa spermi de alır![]()
Ben hiç müdahil olmayayım en iyisi
tanrı korusun
Iyi alin bakalim, 76 milyonluk Turkiye'de santrafor yetistiremedigimizin ayibini boyle ortelim.
Ertem Şener bunu beğenmedi.
Yav yabancı oyuncu devşirmek bence de mallık da senin yazdığın siyah beyaz mesajını yazmak için de ruhsal problemleri olması lazım insanın.