bence çoktan aldık bu adamı da, iki yanak korkusuna açıklamıyorlar. milleti huntelear gomez vs meşgul edip attırcaklar imzayı

Lan çoktan aldık bunu oğlum, bekliyolar çünkü huntelaarla cartla curtla görüştük anlaşamadık yalanı yapıyolar,
birisi diyo huntelaarla görüşmedik
birisi diyo huntelaar çok pahalı

bence şimdiden kendinizi alıştırın
kara saçlım kara gözlüm

Geçen seneki gibi son dakikaya kadar beklenecek.Son dakika da açıklarlar Oumar Niasse ve transfer kapanır. Ondan sonra Pandev gibi göndermeye uğraş

1 gol 2 asist.En azindan bunu ya da Kweuke'yi almaliydik.

Bir konuyu da ben hortlatayım :D 1 gol 2 asist yaptı lizbon maçında.Bilmiyorum artık istemeyenler çoğunluktaydı ama avrupa maçında da iş yaptığını görmüş olduk

Umut ve Burağı 1000'e çarpar bide Burak giderse yerine Niasse alınır diye üzülenler vardı adam bu sezon uçuşa geçti.

Umut ve Burağı 1000'e çarpar bide Burak giderse yerine Niasse alınır diye üzülenler vardı adam bu sezon uçuşa geçti.

Lokomotif daha istesen de satmaz.10 dan aşağıya da vermezler zaten daha :D adam piyasa yapıyo.Avrupa maçlarını böyle domine etmeye devam ederse başka bir lige iyi paraya uçabilir

Gelsin demiştim

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lokomotif daha istesen de satmaz.10 dan aşağıya da vermezler zaten daha :D adam piyasa yapıyo.Avrupa maçlarını böyle domine etmeye devam ederse başka bir lige iyi paraya uçabilir

İlk kiralama için anlaşıldığı zaman bitirilecekti daha iyi adam alacağız diyip Niasseyide alamadı beceriksiz herifler.

Bize gelse yedek kulübesinde çürürdü bu gelişimi gösteremezdi, boşa tatava yapmayın

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasinda alalim... hic kimseyi almiyacaklarini bilseydik niasseye raziydi bu taraftar

bilali aldırmasa bunu alabilirdi hamza enayilik yaptı bilalle tepkileri üstüne çekti şansını yine çöp türkolardan kullandı

Geri
Üst Alt