bugün 1 gol 1 assist yapmi

fenere de tıklarsa gerçek aslan olur hiç formamızı giymese bile

Hamza basimizda olsaydi bunu devre arasi ne yapip edip aldirirdi, sirf fenerbahcesine zarar gelmesin diye.

Senin capina tüküreyim ben hamza.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

beğenmediğimiz bu adam bizde olsaydı şimdi çok farklı olurdu. hamza bilali alacağına bunu alsaymış keşke. Şimdi piyasası da yükseldi. İstesen de vermezler. Feneri boş geçmeyeceğini düşünüyorum :asd22:

beğenmediğimiz bu adam bizde olsaydı şimdi çok farklı olurdu. hamza bilali alacağına bunu alsaymış keşke. Şimdi piyasası da yükseldi. İstesen de vermezler. Feneri boş geçmeyeceğini düşünüyorum :asd22:

Beceremediler beceremediler bilali nasıl taraftara inat aldılarsa bunuda alsalardı alamayınca suçlu taraftar oldu abv hamza ırkçı hain.

Everton taraftarları da yavaş yavaş nereden bulduk bunu kıvamına gelmeye başlamış twitter'da

Maalesef Niasse kardeşimizin yıldızı twitçilerle hiçbir zaman barışmayacak gibi görünüyor

Everton'a gidince millet keşke alsaydık falan dedi de, ben en başından beri karşıydım transferine, hala da karşıyım. Niasse adam falan değil. 1-2 sene form tutarak topçu olunmuyor. Niasse büyük bir balondur. Everton'da çok net gördük bunu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vasat.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

opsiyonu ile kiralanabilir. tutmaz ise tekrar everton'a döner.

niasse-eren ikilisi süper ligde tüm st yükünü çeker.

Tam Everton'dan kiralanmalık hale gelmiş gelecek sene 4-5 tane Satın alma opsiyonlu kiralık hamleler yapılmalı niasse,isla,kerem demirbay....

Geri
Üst Alt