Oyun/İş Bilgisayarı/Notebook Tavsiyeleri

Hocam ne kadara aldın marka ne aldın tavsiye edermisin bende alıcam online oyunlarda kalabalık maplerde cpuyu serin tutsun diyede
ucuz bi şey aldım ya sonuçta hava versin diye iş görür laptop içindeki fanlar çok yetersiz illaki ısınıyor temizlesende

299₺'ye aldım dün fiyat artmış.

ucuz bi şey aldım ya sonuçta hava versin diye iş görür laptop içindeki fanlar çok yetersiz illaki ısınıyor temizlesende

299₺'ye aldım dün fiyat artmış.

Benim laptop fanları iyi gaming sayende yere yakın ya hava almasını engelliyor bu iş görür benimde yüksekte tutar azda üfler en azından teşekkür abi

İki hafta sonra çin e gidecegim .laptoptan sikildigim için ;22gb ram 14.6 inch IPS ekran tablet almayı düşünüyorum.Onerirmisiniz?

bazı firmalar ise sorunu kullanıcı hatası diyip para alıyor
Böyle bir geri dönüş alirsaniz e devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurun. Ya da ilcenizdeki kaymakamlık bünyesindeki hakem heyetlerine gidin. Bizzat il müdürluklerine gelip dilekçe verip firmanın denetlenmesini de isteyebilirsiniz. Üretici olsun ithalatci olsun hepsi satış sonrası hizmetler yönetmeliğine uymak zorunda. 6502 sayılı kanunu ilgili yönetmelikleri açın okuyun. Hakkınızı arayın çekinmeyin. İzmir'de yaşayan varsa buyursun gelsin yardımcı olalım.

Ne için kullanacagina bağlı üstat. Film dizi için tablet aşırı keyifli
Film dizi ofis uygulamaları ve internet tümü budur.ilave klavye ekleyerek laptop gibi kullanmak tüm arzum .4k 14.1 inch 22 GB ram gördüm internette bakalım karşıma cikacakmi?

Mağazadan bakmadan almayın. Ekran ve malzeme kalitesi önemli çünkü
%100 haklısın Sevgili Sami zaten merkezine gidiyorum .Umarım isteğime göre bulabilirim .Bakalım neler olacak.Birde senin nezlinde mevcut PC'm anakart Asus Prime 350M-A işlemcim Ryzen 5 1500X 16GB DDR4 ram mevcut açıkçası memnunum ama yenilemek istersem ne alabilirim ankart işlemci olarak tavsiyen ne olur? oyun yok ,internet ,ofis uygulamaları ve dizi var başka birşey yok.

15 bin-20 bin arası bir ekran kartı bakıyorum.

ryzen 5 5600 am4 serisi bir işlemcim olduğu için dar boğaz yapmaması da kritik. kule tipi fan ile kullanıyorum.

aklımdaki kartlar
asus 7700 xt 12 gb - 18.500 TL
gigbayt rtx 4060 8 gb 18.000 TL

esasında yola msi rtx 3060 12 gb - 13.000 TL alma fikriyle yola çıktım ama sonra yetersiz kalacağı için üst modele geçtim. tek endişem darboğaz yaşamam çünkü monitörümde gaming değil.

15 bin-20 bin arası bir ekran kartı bakıyorum.

ryzen 5 5600 am4 serisi bir işlemcim olduğu için dar boğaz yapmaması da kritik. kule tipi fan ile kullanıyorum.

aklımdaki kartlar
asus 7700 xt 12 gb - 18.500 TL
gigbayt rtx 4060 8 gb 18.000 TL

esasında yola msi rtx 3060 12 gb - 13.000 TL alma fikriyle yola çıktım ama sonra yetersiz kalacağı için üst modele geçtim. tek endişem darboğaz yaşamam çünkü monitörümde gaming değil.
Laptopumda 4060 var canavar gibi tavsiye ederim 3000 serilerinde dlss yok bildiğim kadarıyla 4060 güzel bir kart 13-15 bin tl arası fiyatı var

iyi mi arkadaşlar
58 bin 4060 li laptopa para verilmez. MSI kasa kalitesi olarak harika. Bende bu modeli alacaktım. Sonra HP victus aldım. 35 nakit, birde çok eski MSI laptopum vardı. 7840hs , 16gb ram, 500 hb ssd, 120 watlik 4070 ekran kartı var. 3 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. O kadar para vereceksen en az 4070 olsun ekran karti

58 bin 4060 li laptopa para verilmez. MSI kasa kalitesi olarak harika. Bende bu modeli alacaktım. Sonra HP victus aldım. 35 nakit, birde çok eski MSI laptopum vardı. 7840hs , 16gb ram, 500 hb ssd, 120 watlik 4070 ekran kartı var. 3 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. O kadar para vereceksen en az 4070 olsun ekran karti
gonder üstad

Geri
Üst Alt