Oyun/İş Bilgisayarı/Notebook Tavsiyeleri

10 pro oem key 30 40 50 TL her fiyata bulunur ben 2 sene önce 3 tane almıştım tanesi 20 TLydi. Ama bilgisayara format atınca tekrardan yeni key almanız gerekiyor sanırım tek kullanımlık oluyor

***Ürünler Tek Pc İçindir. Başka Pc ye Taşınamaz. Format Sonrası Dahil Pc Ömrü Boyunca Kullanılabilir.***

Ahmet'in verdiğinde şöyle bir not var.

bende bir sıkıntı yaşamadım 10 pro da, senin yaşadığın sıkıntı neydi denk gelirsem ve yaşarsam geri dönüş yapabilirim @Keramettin TANRIVERDİ

10'un ilk dönemlerinde çok stabilizasyon problemleri vardı, Pro değil klasik 10 kullanmıştım, örneğin durup durduk yerde Wifi falan kapanıyordu. Sormak istediğim işletim sisteminin artık stabilleşip stabilleşmediğiydi aslında.

10'un ilk dönemlerinde çok stabilizasyon problemleri vardı, Pro değil klasik 10 kullanmıştım, örneğin durup durduk yerde Wifi falan kapanıyordu. Sormak istediğim işletim sisteminin artık stabilleşip stabilleşmediğiydi aslında.

stabil hale gelmiş diyebilirim artık hiç bir problem yaşamadım 3-4 aydır 10 pro da

20 tl ye windows cracklenir. garantisi ben yani agm sorumlunuz

Dolar/euro böyle tavan yapmışken şu aralar fiyatlarda düşüş beklemeyin bence
Korkarım euro çift haneyi de görür yakında

e5509153-25a4-4d30-9670-33901a15249b.jpg

Arkadaşlar merhaba, satmak istersem sizce bu Notebook'un fiyatı ne olmalı? Sadece 7-8 ay kullanıldı. Roma'dan 800 Euro'ya almıştım.

Celeron islemciler bile hayal diyeli aha 1 ay olmadı olay bom bok bir noktaya doğru ilerlemekte. Yakında sahibinden birde ikinci el laptop piyasasını niye artırıyoruz oğlu diyerek bir ceza da oradan yapıştırarak çözüme kavuştururuz

Aklıni kaçırmış olmalısın, nimet nimet. Sattığını paraya yakin özellikte laptop bulamazsın.
R7 u işlemcili Vega 10 graphic, 7bin lira sıfır. aradaki farkı dusun sen karar ver.
Sattığım fiyatı söylemedim ki? :) Tavsiye istemiştim. Açıkçası PC olaylarından biraz uzak kaldım. Değerini bilemiyorum.

Sattığım fiyatı söylemedim ki? :) Tavsiye istemiştim. Açıkçası PC olaylarından biraz uzak kaldım. Değerini bilemiyorum.
verdim aslinda reyiz, ben olsam satmazdim. Ha güzel fiyata veririm diye dusunuyorsan https://www.hepsiburada.com/asus-fa...cnpXrAX4T_vQGvIKPW6sE0WwPcw9iOuYaAjDjEALw_wcB

şu ikisine bakarak bir fiyat belirle.

Bunların içinde bir de işletim sistemi yok.. Gerçekten dip bu olsa gerek, yazık gerçekten.

Geri
Üst Alt